İyi akşamlar.
Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...
Originally Posted by maxant Merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın tahminleri yeni yazabiliyorum buraya. form'a yeni üye oldum. umarım geçerli olur. gerel %40 sasa %40 Gsray %20 Originally Posted by bigborsa Nthol %50 ttkom %25 tspor % 25 Originally Posted by maxant Hatta Toruk Makto da arkadaşım olur. o da birazdan gelip buraya yazacak. Hiç olmazsa tavan olan kağıtları yazaydınız...
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma…Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma…
Originally Posted by BEYAZSAKAL İyi akşamlar. Anaaa... Beşiktaş mı o 4.09 olan.. Bittim ben.. Daha ilk günden bittim..
Originally Posted by LARİX Hiç olmazsa tavan olan kağıtları yazaydınız... Gerel tavan zati.
Ümidini kaybetmiş olanın başka kaybedecek bir şeyi yoktur.
Originally Posted by LARİX Hiç olmazsa tavan olan kağıtları yazaydınız... Dostum size katılıyorum Yönetimin taktiri artik Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi de biz bu kağıtları link'e sabah 9:30 dan önce yazdık. oradan kontrol edebilirsin
Originally Posted by LARİX Hiç olmazsa tavan olan kağıtları yazaydınız... Arkadaşlar çok profesyonelmiş.. Önce tahtayı tavana kilitliyorlar.. Sonra foruma üye oluyorlar.. sonra da yarışmaya katılıyorlar.. Akşama da birinci olup gazozları toplayacaklar.. Yarın geri basacaklar tahtayı.. Çok profesyonelce..
Originally Posted by maxant iyi de biz bu kağıtları link'e sabah 9:30 dan önce yazdık. oradan kontrol edebilirsin Bu durumda geçerli bir tahmin olur bence.
Forum Rules
Yer İmleri