Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 711/1014 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,681 - 5,688 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by WellsFargo Yazıyı Oku
    bitcoin yükselir yükselmez o ayrı bir tartışma konusu ona girmem ama dediğiniz teknik şeyler yok... telefonları birbirne vurdurup transfer yapma veya Türkiye de herhangi bir yerde ATM felan yok... bitcoin çok ağır bir sistem bir yerden bir yere bitcoin göndermek değil öyle telefon vurdurma ile onlarca saat hatta duruma göre günler sürebiliyor... çok karmaşık bir yapısı var... bu hız vesaire gibi detaylar coinden coine değişiyor. Bitcoin piyasada işlem göre 1356 değişik coinden sadece biri...
    Sn Wells Fargo,
    Birkac tanesini daha duymustum ama 1356 tane oldugundan haberim yoktu. Ustelik de Bitcoin icin vadeli islemler basladi Amerika'da. Merak ediyorum, bu halk bu fiyatlardan ne oldugunu bilmedigi bir hayali urune bu kadar parayi nasil bagliyor ve bu seruvenin sonu nasil bitecek diye...
    Slm ile...
    Freesky

PS: Ahmet Aga, Sana koymaz 500 papel. Kaldi ki, yengeye 500 papel verirseniz bence karizmaniz sifirlanir. Ben Amerikalarda para basacam 30 sene ve benim hanim benden Bitcoin almak icin para isteyince, sadece 500 kaat verecem? Olur mu oyle sey ya. 500 dolares dedigin nedir ki....En az bi 10 bin verin, saniniz yurusun. Batarsa batsin, yenge hanimin mutlulugu icin feda olsun derim.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sen Kanada gormus adamsin yasamissin orada

heralde gelmissindir ABD ye en azindan Kuzeyine

Kardes bizim buralarda suc orani Istanbul dan fersah fersah yuksek icinde yasiyorum oradan biliyorum

al iste Manhattan da adamin teki dun yuzbinlerce kisinin her gun gectigi metro duraginda bomba patlatti

hergun baska bir olay

Hocam,

Ne iciyosun sen? Dalga gecmek icin degil, samimi olarak soruyorum. Bak en azindan haber alabiliyrosun patlamayla ilgili olarak. Bizde olmuyor mu? Neler oluyor hem de. Ama ambulanstan once yayin yasagi geldigi icin senin gibi troller "ulkede suc islenmiyor" saniyor.

Bizde millet artik polise dahi gitmiyor, suclarin cogu kayda bile girmiyor. Nasil olsa birsey yapmiyorlar diye. Yakinda herkes kendi sorununu kendisi, kendi yontemleriyle cozmeye baslayacak. Cunku geciken adalet,adalet degildir. Zaten mafya dedigimiz sey de buradan cikmiyor mu? Ben bi ara sizin cahil oldugunuzu ciddi ciddi dusunmustum. Ama bu aralar, cahilden cok sanki bos vakti cok olan ve cani sikilan bir manipulator oldugunuzu dusunuyorum. Soylediginiz seylerin akilla, beyinle, mantikla izahi yok cunku....

Vesselam,

freesky

PS: Bu arada, Turkiye'ye ciddi ciddi donmek istiyorsaniz aklinizda bulunsun bu kisim, belki evladinizi yada torununuzu Turkiye'de okutursunuz. Hani su 45 tane erkek cocuga tecavuz edilen vakif var ya, bizim Milli Egitim'e onlar sekil veriyorlarmis. Gecen gun Twitter'da okudum bir resmi agizdan... Sen hic erkek cocuga tecavuz edenlerin yayin yasagiyla korundugunu duydun mu bunca senedir Amerikadasin? Aramizda en az 300 sene var. Ama sen git Turkiye'ye, kosa kosa git hem de. HAtta orada kal, geri de gelme. Bizde hersey gulluk gulistanlik nasil olsa. 400 tane madencinin uc kurusluk havalandirma odalarinin olmamasindan dolayi, kaybedilgidi ve ertesinde de yayin yasagi getirilerek konunun kapandigi, meclis arastirmalarinin da iktidarca reddedildigi bir mekan, tam sana gore. Bence durdugun hata hocam. Hatta sendeki bu kapasiteyi gorunce bakan bile yaparlar, vekillik kurtarmaz cunku. Soforler vekil olduguna gore, senin en az bir bakanlik kapman lazim..

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Sn Wells Fargo,
    Birkac tanesini daha duymustum ama 1356 tane oldugundan haberim yoktu. Ustelik de Bitcoin icin vadeli islemler basladi Amerika'da. Merak ediyorum, bu halk bu fiyatlardan ne oldugunu bilmedigi bir hayali urune bu kadar parayi nasil bagliyor ve bu seruvenin sonu nasil bitecek diye...
    Slm ile...
    Freesky

PS: Ahmet Aga, Sana koymaz 500 papel. Kaldi ki, yengeye 500 papel verirseniz bence karizmaniz sifirlanir. Ben Amerikalarda para basacam 30 sene ve benim hanim benden Bitcoin almak icin para isteyince, sadece 500 kaat verecem? Olur mu oyle sey ya. 500 dolares dedigin nedir ki....En az bi 10 bin verin, saniniz yurusun. Batarsa batsin, yenge hanimin mutlulugu icin feda olsun derim.
    bitcoin i alanlarin cogunun Amerikali oldugunu nereden cikardiniz?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Hocam,

Ne iciyosun sen? Dalga gecmek icin degil, samimi olarak soruyorum. Bak en azindan haber alabiliyrosun patlamayla ilgili olarak. Bizde olmuyor mu? Neler oluyor hem de. Ama ambulanstan once yayin yasagi geldigi icin senin gibi troller "ulkede suc islenmiyor" saniyor.

Bizde millet artik polise dahi gitmiyor, suclarin cogu kayda bile girmiyor. Nasil olsa birsey yapmiyorlar diye. Yakinda herkes kendi sorununu kendisi, kendi yontemleriyle cozmeye baslayacak. Cunku geciken adalet,adalet degildir. Zaten mafya dedigimiz sey de buradan cikmiyor mu? Ben bi ara sizin cahil oldugunuzu ciddi ciddi dusunmustum. Ama bu aralar, cahilden cok sanki bos vakti cok olan ve cani sikilan bir manipulator oldugunuzu dusunuyorum. Soylediginiz seylerin akilla, beyinle, mantikla izahi yok cunku....

Vesselam,

freesky

PS: Bu arada, Turkiye'ye ciddi ciddi donmek istiyorsaniz aklinizda bulunsun bu kisim, belki evladinizi yada torununuzu Turkiye'de okutursunuz. Hani su 45 tane erkek cocuga tecavuz edilen vakif var ya, bizim Milli Egitim'e onlar sekil veriyorlarmis. Gecen gun Twitter'da okudum bir resmi agizdan... Sen hic erkek cocuga tecavuz edenlerin yayin yasagiyla korundugunu duydun mu bunca senedir Amerikadasin? Aramizda en az 300 sene var. Ama sen git Turkiye'ye, kosa kosa git hem de. HAtta orada kal, geri de gelme. Bizde hersey gulluk gulistanlik nasil olsa. 400 tane madencinin uc kurusluk havalandirma odalarinin olmamasindan dolayi, kaybedilgidi ve ertesinde de yayin yasagi getirilerek konunun kapandigi, meclis arastirmalarinin da iktidarca reddedildigi bir mekan, tam sana gore. Bence durdugun hata hocam. Hatta sendeki bu kapasiteyi gorunce bakan bile yaparlar, vekillik kurtarmaz cunku. Soforler vekil olduguna gore, senin en az bir bakanlik kapman lazim..
    bir gun zamanin olursa bir git bak sirketlerin holdinglerin hastanelerin bankalarin yonetim kurullari mudurleri sahiplerinin ismine sonra gecmislerine bak

%99 ABD den donme

Mankenlere sanatcilara bak kime bakarsan bak hep ABD

Ben boyle cok kisiyle tanistim TR de tatildeyken. Cevaplari hep ayniydi: Bir dahami Amerika, ASLA

Ama akin akin insan geliyor Turkiyeden Amerikaya. %99'u Turkiye nin moloz takimi

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bitcoin i alanlarin cogunun Amerikali oldugunu nereden cikardiniz?
    Bi yerden cikarmaya gerek yok. Paranin cogu neredeyse, herseyin cogunu da onlar alir. "Common Sense" diye birsey var Hocam.

Size de tavsiye ederim, arada kullanin, iyi geliyor bunyeye...

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bir gun zamanin olursa bir git bak sirketlerin holdinglerin hastanelerin bankalarin yonetim kurullari mudurleri sahiplerinin ismine sonra gecmislerine bak

%99 ABD den donme

Mankenlere sanatcilara bak kime bakarsan bak hep ABD

Ben boyle cok kisiyle tanistim TR de tatildeyken. Cevaplari hep ayniydi: Bir dahami Amerika, ASLA

Ama akin akin insan geliyor Turkiyeden Amerikaya. %99'u Turkiye nin moloz takimi
    Ben bu yaklasiminizdan birsey anlayamadim. Insanin dogdugu, buyudugu ve butun arkadas ve es-dostunun oldugu topraklara donmesi farkli bir olay; sadece ona bakarak "Turkiye'de hayat, Amerikadan daha iyi, daha guzel, daha guvenli, daha mutlu vs" demek bambaska bir olay.

Sizin bu memleket sevdasini takdir etmekle ve makul bulmakla beraber, ikide bir "Turkiye'de hersey cok daha guzel" demeniz bana cok trolce geliyor. Mantikli degil soyledikleriniz. Bunu siz de biliyorsunuz ama israrla devam ettirmenizin motivasyonunu anlayamadim. Arada minimum 300 sene var demistim gecen birisine. "Abartma" dedi bana. Bakin, 1800 lu yillari anlatan filimlerde bile, hirsiza, rusvetciye, tecavuzcuye "eyvallah" dememisler bu ulkede. Al sana 200 yillik fark. Ama biz daha adamlarin ulkeyi kurduklari hukuk duzenine ulasamadik ki. Adam gozunun onunde hirsizlik yapiyor, aldigi rusvetler kameralarda butun ulkeye gosteriliyor. Sonra kalkip; "Bize darbe yaptilar" diyor, ve eline bir Kuran-i Kerim alip okuyunca, ak-pak olabiliyor. Yada kameralari pesine takip bir Cuma'ya gidince, hersey tertemiz oluyor.

Siz hic Amerika tarihinde buna benzer birsey okudunuz mu? Yada hic Amerika tarihini okudunuz mu? Hatta tarihten vazgectim, siz hic kitap, gazete, brosur vs okudunuz mu?

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

%99 ABD den donme....
    Gayet mantıklı. Adam ABD de kalsa kıçı kırık bi şirketin finans müdürü falan ancak olabilecekken TR'ye gelince koca koca holdinglerin ceo su bilmem nesi oluyor...

Bu adam tutup da orda kalsam böyle böyle olacaktı ben de döndüm mu diyecek. Tabii ki diyecek ki memleketti şuydu buydu...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bana, sen Kanada gormus adamsin diyor.

Sen ABD'yi filmlerde gorurken ben buralardaydim.

Ayrica buralari gormek kimseye bir deger katmiyor, baksana sen bile ABD'desin.

Sayfa 711/1014 İlkİlk ... 211611661701709710711712713721761811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •