Hocam,
Ne iciyosun sen? Dalga gecmek icin degil, samimi olarak soruyorum. Bak en azindan haber alabiliyrosun patlamayla ilgili olarak. Bizde olmuyor mu? Neler oluyor hem de. Ama ambulanstan once yayin yasagi geldigi icin senin gibi troller "ulkede suc islenmiyor" saniyor.
Bizde millet artik polise dahi gitmiyor, suclarin cogu kayda bile girmiyor. Nasil olsa birsey yapmiyorlar diye. Yakinda herkes kendi sorununu kendisi, kendi yontemleriyle cozmeye baslayacak. Cunku geciken adalet,adalet degildir. Zaten mafya dedigimiz sey de buradan cikmiyor mu? Ben bi ara sizin cahil oldugunuzu ciddi ciddi dusunmustum. Ama bu aralar, cahilden cok sanki bos vakti cok olan ve cani sikilan bir manipulator oldugunuzu dusunuyorum. Soylediginiz seylerin akilla, beyinle, mantikla izahi yok cunku....
Vesselam,
freesky
PS: Bu arada, Turkiye'ye ciddi ciddi donmek istiyorsaniz aklinizda bulunsun bu kisim, belki evladinizi yada torununuzu Turkiye'de okutursunuz. Hani su 45 tane erkek cocuga tecavuz edilen vakif var ya, bizim Milli Egitim'e onlar sekil veriyorlarmis. Gecen gun Twitter'da okudum bir resmi agizdan... Sen hic erkek cocuga tecavuz edenlerin yayin yasagiyla korundugunu duydun mu bunca senedir Amerikadasin? Aramizda en az 300 sene var. Ama sen git Turkiye'ye, kosa kosa git hem de. HAtta orada kal, geri de gelme. Bizde hersey gulluk gulistanlik nasil olsa. 400 tane madencinin uc kurusluk havalandirma odalarinin olmamasindan dolayi, kaybedilgidi ve ertesinde de yayin yasagi getirilerek konunun kapandigi, meclis arastirmalarinin da iktidarca reddedildigi bir mekan, tam sana gore. Bence durdugun hata hocam. Hatta sendeki bu kapasiteyi gorunce bakan bile yaparlar, vekillik kurtarmaz cunku. Soforler vekil olduguna gore, senin en az bir bakanlik kapman lazim..

Yer İmleri