“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
Kılıçdaroğlu: Bir belediye başkanının boğazından haram lokma geçerse onu yaşatmam.
TV8 de biraz önce izledim. Meşhur bir kadın sunucu 10-15 kişilik bir grup seyirci ve "hocam, akademisyen" diye hitap ettiği bir adam ile beraber program yapıyor.
Önüne bir tahta almış, üzerine dua isimleri yazmış yanlarında numaralar var....
Bazı dualar 21 gün okunacakmış bazıları tuza okunup tuz 21 gün içinde aç karnına yenecekmiş....
Böylece kaza bela kalmıyormuş bünyede.....
Akademisyen denen adam ciddi ciddi anlatıyor....
Aklıma bu topic geldi yazayım dedim...
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Kayak Milli Takımı seçmelerinde kavga: 2 yaralı, 5 gözaltı
Zafer KUMRU/ERZURUM, (DHA)
12.12.2017 - 11:57 | Son Güncelleme: 12.12.2017 - 12:44
TÜRKİYE Kayak Federasyonu tarafından Erzurum Palandöken'de düzenlenen Milli Takım seçmelerinde olay çıktı. Kavgada sporcular birbirlerine kayaklar ve batonlarla vurdu, bıçak çekti. 2 kişinin yaralandığı olaya müdahale eden polis, 5 sporcuyu gözaltına aldı.
Yakışır bizim insanımıza !!!
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri