Sayfa 289/487 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by borsacidayi Yazıyı Oku
    Araci kurumdan gelen mesaj bu sekilde. Ruchanlari satan var mi. Ben halen bekletiyorum.

yatırım tavsiyesi değildir.
    Sn Borsacidayi, yukarıdaki bilgilendirmeniz çok güzel, rüçhan hakkı satışı ayın 19 u son olduğunu öğrendik.

Ben rüçhan haklarımı 0.03 den sattım ve 90 kr dan üstüne biraz daha koyarak martıya yatırdım.

Korkumu da az yukarıda belirttim, ama ben de Sn arzum gibi 1 tl nin üzerine çıkacağını bekliyorum. Belkide hep polyannacılık.
    oynuyoruz.

Kısa süre önce Nethol de bir ters köşe yedik. 3.17 den alırım dediler kimse vermedi, 4-5 liraları bekledik, 1.80 lere paraşütsüz geldi kağıt, şu an 2.15

Sn arzum'un söylediği gibi beyin fırtınasıdır, yatırım tavsiyesi değildir,

2. ben şu ana kadar borsada ters düşünmeyi öğrendim elimdeki tüm martıları verdim kimse bile bile zarar etmez satmayanların malını büyük ihtimal 0,50 lerden almayı planlıyor

3.  Alıntı Originally Posted by Nacial Yazıyı Oku
    ben şu ana kadar borsada ters düşünmeyi öğrendim elimdeki tüm martıları verdim kimse bile bile zarar etmez satmayanların malını büyük ihtimal 0,50 lerden almayı planlıyor
    nasıl olacak o anlatırmısınız.

4. KAP: [AGYO MARTI ] BORSA İSTANBUL A.Ş. BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/645342
    Dosyalar:

BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu 2017-12-13
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    İngilizce
    Türkçe
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama AGYO.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi
    : 19/12/2017)

MARTI.R (Kaydi Pay, Kapanış tarihi : 19/12/2017)

Rüchanların son satış tarihi....

5.  Alıntı Originally Posted by Nacial Yazıyı Oku
    ben şu ana kadar borsada ters düşünmeyi öğrendim elimdeki tüm martıları verdim kimse bile bile zarar etmez satmayanların malını büyük ihtimal 0,50 lerden almayı planlıyor
    Hayırlı olsun.borsa risktir.belki hakli olabilirsiniz bunu zaman gosterir bem sonuna kadar bekleyenlerden olacagim.o kadar ruchani 1 tl den kullanip 50 kr basmak gibi niyetleri varsa istedigi gibi yapsinlar.onlarin lotu daha fazla onlar dusunsun ben niye dusuneyim.isteyen alsin isteyen satsin.y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.borsa risktir.belki hakli olabilirsiniz bunu zaman gosterir bem sonuna kadar bekleyenlerden olacagim.o kadar ruchani 1 tl den kullanip 50 kr basmak gibi niyetleri varsa istedigi gibi yapsinlar.onlarin lotu daha fazla onlar dusunsun ben niye dusuneyim.isteyen alsin isteyen satsin.y.t.d.
    yok hocam ya ne alakası var 1 tl üzeri olmadı diyelim patron 21 milyon tl alım yapacak yani şuanki sığ tahtaya 21 milyonluk alım ne gibi etki yapar düşünün. bence artar YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    yok hocam ya ne alakası var 1 tl üzeri olmadı diyelim patron 21 milyon tl alım yapacak yani şuanki sığ tahtaya 21 milyonluk alım ne gibi etki yapar düşünün. bence artar YTD.
    Bende cogu seyi biliyorum.isteyen istedigini yapsin bana ne.niye millete aylardir cene yoruyorum.isteyen alsin isteyen satsin.y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Bende cogu seyi biliyorum.isteyen istedigini yapsin bana ne.niye millete aylardir cene yoruyorum.isteyen alsin isteyen satsin.y.t.d.
    Sn Arzum Bende bekleyenlerdenim sizin gibi boş verin yormayın kendinizi.

Sayfa 289/487 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •