Günlükçüler.. Kaybeder.. Bekleyen kazanır.. Bence..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burayı okuyacak kadar halktan biri..
Seviyoruz seni Mine TOZLU..
Benim sadece 30bin lotum var bi tatil parası..
MARKAda tatil parasiyla ev alanlar oldu..
Ama NAFIZ gibi bir ev parasını ACUNN adina verip sonucunda kahreden yüzlerce insan var
ibrikçinin bile kendini bişey sandığı bu ortamda herkese nasip olmaz böyle patron..
Hani derler ya adamlık cinsiyet meselesi degildir diye.. Adamsın MİNE TOZLU.. hep böyle ADAM kal..
Belki seni örnek alıp ADAMM(!)lıgından utanan patronlar olur
Vesselam
Bu marbaşın der di ne acaba çok merak ediyorum.. 57 den al 58 den satmak için yapmadığı numara yok... Ne boş beleş işler ya...
buraya ilk defa yazmak hisseyi yeni almış gibi görüntü veriyor oysaki en tepelerden alıpta sesini çıkartmayan kan kusup kızılcık şerbeti içen o kadar çok yatırımcı varki tek temennim zararda olan herkesin zararını çıkartmasıdır hisseye yeni yatırımcıların gelmesi kağıdın cazibesinin artmasından kaynaklıdır keşke hergün 5-10 kişi gelip hisse alıp senedin fiyatını yükseltse fenamı olur sizce biz zamanında çok çektik bu hisseden artık kazanmak istiyoruz ve kazanmak için zaman ve derviş gibi sabır gerekir ytd
Evet dedim.. Ama yanılmışım.. 50 den.. Yüklü aldım... Artık bende burdayımm.. Gittiği yere kadar.. Mine Tozlu ya ben de güveniyorum.. Herkes i güldürecek...inş.. Çünkü.. Bir haber yapıp 3 ay 5 ay habersiz bırakmıyor... Trnsk güvenim şuan var.. Airforce.. O yüzden aldım.. Hakkımızda hayırlısı..
Yer İmleri