Sayfa 84/809 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 665 - 672 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. yabancı oranı iyi şirkette. yıllık karlılık rahat sermaye kadar olucak. döviz açık pozisyonu var 100 küsür milyon dolar kadar. 700 milyon tl ye yakın borcu var. şirket alcam dedi. ben burdan şirketin orta ve uzun vadede ben farkımı ortaya koyarım. dediğini görüyorum. nitekim şirket alma haberi pek de etki etmedi fiyat açısından. ancak herşeye rağmen son çeyreğin iyi gelme beklentisi yahut gelmesi ile bu yıl ki zirvesini tekrar test edeceğini bekliyorum.

2. sasa ya bak kords a bak.

3. az kaldi az...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    yanabncı satışları azalttı grafik açıısndan kordsa daha dalgalı olmaklar beraber Arçelik grafiği ile örtüşüyor kısmen Arçelik karın azalmasından dolayı satış dalgasına maruz kaldı burda ise alacakalrı ve karı artan ama aynı zamanda borcu da artan bir şirket görüyoruz grafik iyi bir çıkış ve eski zirvenin daha da üzerinde bir zirve yapmak için hazırlandığıı görüyoruz bakalım mayıs nisan ayına kadar neler olacak

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by 159 Yazıyı Oku
    yabancı oranı iyi şirkette. yıllık karlılık rahat sermaye kadar olucak. döviz açık pozisyonu var 100 küsür milyon dolar kadar. 700 milyon tl ye yakın borcu var. şirket alcam dedi. ben burdan şirketin orta ve uzun vadede ben farkımı ortaya koyarım. dediğini görüyorum. nitekim şirket alma haberi pek de etki etmedi fiyat açısından. ancak herşeye rağmen son çeyreğin iyi gelme beklentisi yahut gelmesi ile bu yıl ki zirvesini tekrar test edeceğini bekliyorum.
    ben son çeyrek karın 194 mio değil 150-160 mio civarında geleceği kanısındayım umarım dediğiniz gibi olur kendime sat hedefi olarak 11-12 aralığını koydum

Alıntı Originally Posted by brokers Yazıyı Oku
    ben son çeyrek karın 194 mio değil 150-160 mio civarında geleceği kanısındayım umarım dediğiniz gibi olur kendime sat hedefi olarak 11-12 aralığını koydum
    Uzun vadede hedef kaç olur peki? Şirket yatırımdan dolayı temettüyu azaltırsa eğer. Ytd.

Sayfa 84/809 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •