Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 726/1014 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Eyüp Rami kiralık daire diye yaz bakalım aynı siteye ne çıkıyor? [emoji1]

Artı ben bu daireye 5 kuruş vermem.İnsanin icini karartiyor dip dibe evler küçücük mutfak catı da soguk olur..Kiralayacak bukamazsın boş bekler..[emoji1]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Olmadı şimdi sayın forumdaş, insan sözünün erbabı olmalı dedikleri tutarlı olmalı , size hayatta başarılar bol kazançlar. Not: Bu arada bölgede 2+1 eski dairler 1100-1300 arası Tl kiraya gidiyor burası haydi haydi 1750-2000 arası eder. Ama insanda niyet başka olunca artık yazmaya değmez.

2. 2 hamlede mat oluyonuz..Sizi yenmek ne kadar kolaymış..[emoji1]

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Demek ki 1750-2000 Tl arası dediğim fiyat atmasyon değilmiş. Mat olmak bu mu oluyor anlayamadım ya neyse... Birde siz şu 2 sene önce filanca fiyata alıp 2 sene sonra %100 karla sattığınız evlerin kanıtlarını sunsanız da forumda ki insanlar faydalansa diyorum.

4. İst. iyi bilen arkadaşlar kıyaslasın 2 daireyi varsa emlakcı bir arkadaş..Benim verdigim daire altı otoparklı aynı m2 aynı kat..Daha ferah ve merkezi bir yerde..425/1750 243 kira ediyor..

Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Birde siz şu 2 sene önce filanca fiyata alıp 2 sene sonra %100 karla sattığınız evlerin kanıtlarını sunsanız da forumda ki insanlar faydalansa diyorum.
    Ben öyle birşey demedim.Kim dediyse kanıtı ondan isteyin.

İst. iyi bilen arkadaşlar kıyaslasın 2 daireyi varsa emlakcı bir arkadaş..Benim verdigim daire altı otoparklı aynı m2 aynı kat..Daha ferah ve merkezi bir yerde..425/1750 243 kira ediyor..

Konu bu değil , sizin bölgede kira çarpanı yüksek oluyorsa bu orasının yatırıma uygun olduğunu mu kanıtlıyor ! Size bir site vereceğim belki biliyorsunuzdur http://www.tebernuskirecci.com.tr/ açın bakın bu beton erbabı ne diyor , kira çarpanı yüksek olan yerlerde muhakkak bir düzeltme yaşanır diyor . Falanca yerde kira çarpanı yüksekse oradan beton alınır kira çarpanı düşük olan yerden beton alınmaz demiyor. Ben kira çarpanı düşük olan yer söyledim siz beğenmedim oraya beş kuruş vermem diyorsunuz ama kira çarpanı 30-40 yıl arası olan yerdeki kendinizin olduğunu söylediğiniz beton için yatırıma uygun mu diyorsunuz pek anlayamadım. Neyse bizim söylediğimiz kanıtlarıyla ortada sizin dediklerinizde ortada, artık isteyen istediği hesabı yapıp kıssadan hisse çıkarsın.
    Son düzenleme : umutabi; 14-12-2017 saat: 13:12.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Buyrun size ilanı da buldum , gidin komisyoncuyla görüşün 400 bin değilse bile 410 bin `e alacağınıza adım kadar eminim. İnsanın söylediği gerçekse kanıtı da ortada oluyor yoksa evi 2 sene önce şu fiyata aldım şimdi satsam ! %100 kardayım falan demek af buyrun tabiri caizse işkembeden sallamak oluyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...08277644/detay

425.000 TL 150 M2
    Oda Sayısı 3+2
    Bina Yaşı 0
    Bulunduğu Kat 3
    Kat Sayısı 4
    hariçten gazel okumak gibi olacak ama bu daireye 425 değil 400 verenin bile aklına şaşarım. Kira olarak da 1000 lirayı çok geçmez...

Aynı bölgede normal arakat bi daire fiyatı biliyor musunuz?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Heryerdeler.

xxxx Otomotiv SsangYong Korando Sorunları.

SsangYong Korando aracını ilk alanlardanım, 39000 km motoru yandı, arızasını rektifiye ederek giderince, aracın değişimi isteyerek dava açtım, Tüketici Mahkemesi beni haklı buldu, 2 kez bilirkişi raporu sonrası verilen bu kararı, yargıtay tüketici yasası gereği aynı arızadan 3 kez olmalı diyerek bozdu, yani üç kez motor yakmam gerekecekti, itirazlarım bilirkişi raporlarına rağmen her seferinde reddedildi, velhasıl 40000 km ve rektifiye motorlu araçla baş başa kaldım, bilirkişi raporları demek hiç önemli değil, hakimlerimiz kararlarını neye göre verdikleri meçhul.

Sadece emlakci degil, mahkemesinden servisine kadar heryerdeler.

Sayfa 726/1014 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •