Sayfa 292/487 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by erginkadir Yazıyı Oku
    Neler oluyor kimse bir şey yazmaz olmus.
    Burda gerçek bilgi ve samimiyetle paylaşım yapacak kişilere ihtiyaç var bu kadarını ihtiyacı olanlar dan esirgemeyelim sorumlu hareket edelim lütfen, hiç bir şey olmasa bir hayır duası alırsınız tabi sizin için bir anlamı varsa, herkese teşekkür ederim.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yorum yapmama karari almistim ama ozelden arkadaslar cok sorduğu icin ve belki birilerinin duasini aliriz niyetiyle bir iki kelam yazalim.
    Ruchan pazari kapanis tarihi 25 aralik
    19 aralik tarihine kadar ruchanlari tahtada satabilirisiniz.
    Tahtadan ruchan aldiysaniz bedelliye katilmak istiyorsunuz veya al satcisinizdir demektir.bedelliye katilmak isteyen hisse basi 1 tl hesabinda bulundurmasi gerekir.

Bu noktaya kadar sikinti yok.ben kendi stratejimi yazayim.kim ne alip satarsa satsin.ruchan kuponum yok hepsini sattigimi yazmistim.sebebi bedelliye katilmak gibi niyetim yok eski tecrubelerim satmam gerektiğini soyledigi icin sattim.ana hisselerimi 89 ve 90 kr tan artirdim.bana gore elinde ruchan olan arkadaslarin bedelliye katilmasi anlamsiz.bugun 88 kr dan alim firsati varken neden 1 tl gibi bir rakama hisse alinir bunu anlamis degilim.martie fiyati 120 olur o zaman uc bes ayarlayip bedelliye katilirsin bunu anlarim.ama 1 tl altinda olan bir tahtada ben bedelliye girmemm.
    İkinci konu benim 89-90 kr tan tahtadan mal almak avantajima .birileri her ne kadar birlesme olmayacak diye yorum yapsada 26 aralik gunu o arkadastan burada ozur dilemesini bekliyorum.sayet martir ve martie tahtasi birlesmeyecekse ben özür dileyecegim.
    Arkadaslar arastirin burada yazilan baskasinin fikriyle is yapmayin zarar edersiniz.martir yani ruchan tahtasi ebediyyen kalmayacak 25 aralik tahtanin kapanis tarihi.5 bedelliye katildim ruchan tahtasinin ana tahtayla birlesmedigine sahit olmadim.
    Adi uzerinde bedelli sermaye artirimi bu.bedelsiz sermaye artirimi olsa su tarihte bolunecek derler kapta yayinlanir ve o tarihte bölünür.yeni fiyatla islem görür.ama bedelli sermaye artirimlarinda surec farkli isler.

Son olarak ben marti hissesinde gunlukcu degil uzun vadeciyim.fiyat 90 olmus 1 tl olmus beni ilgilendirmiyor.kendime gore hedeflerim ve beklentilerim var bekleyecem.borsada sadece zaman kaybedersiniz.sabir ve psikoloji saglam olmasi lazim.hisse 88 kapamis bana ne.ben gunlukcu degilimki gunlukcu dusunsun bu mantikla olaylara yaklasim gosterin.daldan dala atlamayin borsada cok kaybedersiniz profosyenel degilseniz.
    Yazdiklarim sahsi fikrimdir.yazilanlarla al sat karari vermeyin.riski her zaman gormeye calisin.hedefleriniz olsun borsada hedefe gelince daha gidermi diye dusunmeyin.cok kucakladigimiz olmustur hirs yuzunden .forumda sn.maaruf arkadas benden daha tecrubelidir .daha tecrübeli arkadaslar vardir onlarda bilmeyen arkadaslara yol gosterme adina yorum yaparsa sevinirim.elestiriye acik bir insanim ama asagilayici elestiriyi cekemem.y.t.d

2. Herseyden once 1 tl altinda hisseler bedelli sermaye artirmasi yasak degilmiydi,spk nasil izin veriyot buna,bence spk ruchan tahtasini acmamaliydi,boyle spk yanlis yaptığı surece bizler cok yolunacagiz

3.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Yorum yapmama karari almistim ama ozelden arkadaslar cok sorduğu icin ve belki birilerinin duasini aliriz niyetiyle bir iki kelam yazalim.
    Tahtadan ruchan aldiysaniz bedelliye katilmak istiyorsunuz veya al satcisinizdir demektir.bedelliye katilmak isteyen hisse basi 1 tl hesabinda bulundurmasi gerekir.

Bu noktaya kadar sikinti yok.ben kendi stratejimi yazayim.kim ne alip satarsa satsin.ruchan kuponum yok hepsini sattigimi yazmistim.sebebi bedelliye katilmak gibi niyetim yok eski tecrubelerim satmam gerektiğini soyledigi icin sattim.ana hisselerimi 89 ve 90 kr tan artirdim.bana gore elinde ruchan olan arkadaslarin bedelliye katilmasi anlamsiz.bugun 88 kr dan alim firsati varken neden 1 tl gibi bir rakama hisse alinir bunu anlamis degilim.martie fiyati 120 olur o zaman uc bes ayarlayip bedelliye katilirsin bunu anlarim.ama 1 tl altinda olan bir tahtada ben bedelliye girmemm.
    İkinci konu benim 89-90 kr tan tahtadan mal almak avantajima .birileri her ne kadar birlesme olmayacak diye yorum yapsada 26 aralik gunu o arkadastan burada ozur dilemesini bekliyorum.sayet martir ve martie tahtasi birlesmeyecekse ben özür dileyecegim.
    Arkadaslar arastirin burada yazilan baskasinin fikriyle is yapmayin zarar edersiniz.martir yani ruchan tahtasi ebediyyen kalmayacak 25 aralik tahtanin kapanis tarihi.5 bedelliye katildim ruchan tahtasinin ana tahtayla birlesmedigine sahit olmadim.
    Adi uzerinde bedelli sermaye artirimi bu.bedelsiz sermaye artirimi olsa su tarihte bolunecek derler kapta yayinlanir ve o tarihte bölünür.yeni fiyatla islem görür.ama bedelli sermaye artirimlarinda surec farkli isler.

Son olarak ben marti hissesinde gunlukcu degil uzun vadeciyim.fiyat 90 olmus 1 tl olmus beni ilgilendirmiyor.kendime gore hedeflerim ve beklentilerim var bekleyecem.borsada sadece zaman kaybedersiniz.sabir ve psikoloji saglam olmasi lazim.hisse 88 kapamis bana ne.ben gunlukcu degilimki gunlukcu dusunsun bu mantikla olaylara yaklasim gosterin.daldan dala atlamayin borsada cok kaybedersiniz profosyenel degilseniz.
    Yazdiklarim sahsi fikrimdir.yazilanlarla al sat karari vermeyin.riski her zaman gormeye calisin.hedefleriniz olsun borsada hedefe gelince daha gidermi diye dusunmeyin.cok kucakladigimiz olmustur hirs yuzunden .forumda sn.maaruf arkadas benden daha tecrubelidir .daha tecrübeli arkadaslar vardir onlarda bilmeyen arkadaslara yol gosterme adina yorum yaparsa sevinirim.elestiriye acik bir insanim ama asagilayici elestiriyi cekemem.y.t.d
    Paylaşım larinizi faydalı buluyorum,kendi namima ve istifade edenler adinada teşekkür etmek isterim.

Rüçhan tahtasınin kapanmasina bir kaç gün kaldi bu süreçte fiyat artışi yada düşmesi ne beklenir. Olası fiyat hareketleri neler olabilir.(R hissesi için)

Artirima katilma düşüncesi olmayan yatırımcı için; en karlı seçenek Rüçhan haklarını satmak sanıyorum. Peki Rüçhan Hakkı olan lotlar için hiç bir hareket yapılmaz ise bolunme sonrası sonuçları marti hissesi icin nasıl olacaktır.

Bilgi ve bilgiye dayalı yorumunu paylaşan
    herkese teşekkür ederim.

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sabretmek bence önemli bende uzun vadeli olarak bu hisseye girdim ve bekliyorum sn Arzumun da dediklerine katılıyorum hisse sahibi 1TL den rüchanları alacağına göre vardır bir düşündüğü bakalım yaza kadar neler olacak?
    Bekleyip göreceğiz.
    Söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Arkadaslar ruchan pazarinda kuponlarini satamayanlar veya satmayanlar risk almistir. .satsalar cebine para girerdi.satmadiklari zaman bedelliye katilmazlarsa kuponlar buhar olur sadece.zaten nominal deger 1 tl ile 25 aralik martie fiyati birleserek girecek 26 araliga.o sekilde bedelli sermaye artirimi tamamlanmis olacak.peki bu saatten sonra ruchani olanlara hic mi iyi birsey olmaz.martir tahtasinda alislarin hizlanmasi icin martie tahtasinin ivmelenmesi lazim oncelikle .bunlar birlesecegi icin birbirine paralel hareket eder.ama patronun ruchan kullanmasini bizlere kullandirmamasini en bastan beri savunanlardanim gecmis sayfalarda gorebilirsiniz.isteseler tahtayi 160 seviyesine bedelli öncesi getirip istediği kadar istedigi kişiye malda verirdi ruchanlarinida kullanidirirdi.neden boyle bir yol sectiklerini veya secerlerse zaman gosterecek diyorum.hedef fiyat kesinlikle vermem.sabirliyim alirim hisseyi kafamdaki rakama gelince satarim.eskiden asik olurdum.sirketin ortagi gibiydim anladimki bizim borsada hisseyle ask yaramiyor.satmak gerekiyorsa satacaksin.su anda alim tarafindayim.26 araliga kadar. sonrasinda mevla kerim durumlar neyi gosterirse ona gore hareket ederiz.y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku

Bir yanlisim varsa duzeltin.%37 oraninda bolunmedimi.oyleyse her bin adet ruchan icin 370 tl olmasi gerekmezmi?

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. %37 oranlik bedelli sermaye artirimi sureci basladi.sn suat 38 suanda ruchan pazarinda islemler devam ediyor.11 aralik oncesi herkes bolunecek 63 kr dusecek yaziyordu.hepsi kayboldu.varsa hala 63 kr dusecek diye iddiasi olan buyursun.sunu ifade edeyim 26 araliktan sonra birlesme olur.adamlar tahtada satis yapar oyle dusebilir ona birsey diyemem.ama martie ve martir tahtasi 26 aralikta birlesecek.birlesmezse nereye gidecek o zaman ruchan tahtasi ve oradan mal alanlarin mali.sadece mantikli dusunun.ben bu fiyatlari cazip görüp alıyorum.90 kr alti her kademeden alirim.portfoyu birden bire komple yapmam.herzaman bir alttan alima nakit olmasi lazim elimde sadece marti icin degil butun hisseler icin gecerlidir.y.t.d.

8. Sn.suat38 bedelli sermaye artirimlarinda %200 bile olsa oran.mevcut lotunuz kadar kupon verilir.elinizde 10 bin lot martie varsa 10 bin martir gelmis olmasi lazim.siz %37 sini kullanabilir 3770 tl gibi bir rakami hesabınızda bulundurmaniz lazim bedelliye katilabilmeniz icin.3770 lot hesabiniza gecer sayet bedelliyi dusunuyorsaniz.ama tekrar ediyorum 1 tl verene kadar 88 kr tan almak daha mantikli ayni mali neden daha pahali almaya calisayim.y.t.d.
    Son düzenleme : arzum; 14-12-2017 saat: 22:34.

Sayfa 292/487 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •