Sayfa 89/1200 İlkİlk ... 39798788899091991391895891089 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    2 3 ay once rally dedim o zamanlarda 38 di.

40 dedi geri geldi alta banda sarkitti.

hatta sen demistin bana 35 36 ya gelir bende demistimki gelmez. sen tutturdun ben tutturamadim

30 40 tane senet solemisimdir.

hepsi rally yapti bi feneri tutturamadim

bi fener analizim patladi. onunda zaten neden olmadigi belli.

yaklasik 10 senedir ara ara islemler yaparim fenerde. tarihindeki butun rallylerini yakalamis biri olarak.

gecen sene tahsisli surecinden beri analizlerim bir turlu tutmadi.

ama zamani gelecek.

34 ana trend destegi kirilmadigi surece.

36 uzerinde islemler baslarsa her turlu 40 dener diye dusunuyorum.

41 42 uzeride zaten boga piyasasi.
    Üstad merhaba.. valla ben fenerde heray kira öder gibi kağıt topluyorum..epey bi olmuş elimde bugunde yine alımımı yaptım.fiyta bakmıyorum bile hiç. maliyetim 39.30 olmuş toplamaya devam edecem.elbet günü gelecek ve inanıyorum ki sağlam gelecek

Alıntı Originally Posted by alpialp Yazıyı Oku
    Üstad merhaba.. valla ben fenerde heray kira öder gibi kağıt topluyorum..epey bi olmuş elimde bugunde yine alımımı yaptım.fiyta bakmıyorum bile hiç. maliyetim 39.30 olmuş toplamaya devam edecem.elbet günü gelecek ve inanıyorum ki sağlam gelecek
    O zaman bir grafik atimi :D ?

Deli rally lik :D

Sonra gaz verdin diye spk lık olmayalım :D :D
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

İki senaryolur bir grafik.

Alıntı Originally Posted by erden Yazıyı Oku
    Sn sacrosanct hocam sizi burada yeni keşfettim geçen zaman kayıpmış twitter hesabınız varmı saygılar
    Yok malesef.

face, twitter falan kullanmıyorum.

Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    usta üstüne basmışız 9 geçti ama ben teknikçileri avlarlar diye 8.40 maliyetleri bozdurdum
    Avlamış hakkaten.

Nasipten ötesi yok boşver takma kafana.

6. Piyasanın rallinin ikinci aşamasına geçebileceğini düşünerek, rallide büyük kağıtlarda olmak gerekir dedim. Bu sebeple ilk kez BIST 30'dan kagit baktım... Epey dayak yemiş olan Türk Hava Yolları'nin artık take on diyerek pistten kalkmasını bekliyorum...

THYAO

Aylik grafikte 50 EMA ile Bollinger ortalaması her kesişimde fiyat yukarı gitmiş... Fiyat 50 EMA'nın altında... Üste atarsa zaten BIST'TE ralli oluyor demektir...
    Uç bakalım büyük kuş...

Not: 2008-2009 kriz dönemi bile bu kadar kötü değilmiş... Nerede Karşıt Yatırımcı ruhu...

Son düzenleme : egelim; 16-03-2017 saat: 19:11.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    O zaman bir grafik atimi :D ?

Deli rally lik :D

Sonra gaz verdin diye spk lık olmayalım :D :D
    Olurmu hiç üstad aklın yolu bir zaten

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Piyasanın rallinin ikinci aşamasına geçebileceğini düşünerek, rallide büyük kağıtlarda olmak gerekir dedim. Bu sebeple ilk kez BIST 30'dan kagit baktım... Epey dayak yemiş olan Türk Hava Yolları'nin artık take on diyerek pistten kalkmasını bekliyorum...

THYAO

Aylik grafikte 50 EMA ile Bollinger ortalaması her kesişimde fiyat yukarı gitmiş... Fiyat 50 EMA'nın altında... Üste atarsa zaten BIST'TE ralli oluyor demektir...
    Uç bakalım büyük kuş...
    Yalnız dostum.

Erbostan, lokmandan, algyo dan sonra thy kesmes seni.

Sen seriye alıştın artık :D Damarına bir kez onu enjekte ettiler artık :D :D :D

Sayfa 89/1200 İlkİlk ... 39798788899091991391895891089 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •