Oldu 8in alti sattin mi stopladin mi ? Yok ? hala ayni hikaye ile gelmeyin... bi bitmedi ! Hatalar sizin benim degil. Ben kendimden sorumluyum siz kendinizden. Hala anlamadiniz ki sunu herkes tek...
Stop dedik. Yok. E ? Ne ?
Arkadaslar 5 yıldır bu hissede bekliyom.7.5 civarı maliyet.ben herkese derimki bu hisseyi cok dikkat edin.her an insanin eline verirler benim gibi anlamazsiniz bile.o oyle diyo bu boyle diyo uccak kaccak laflarını hic itibar etmeyin.bi aralar burada go go nugyoyucular vardi.adı lazım degil süslü gibi vitamin gibi bunlar eminim yine buralardadır artik hangi isimle bilmem.bu hissenin ne patronuna nede genel müdürünün dediklerini hic kale almayın nede bu forumda yazan kisilerin dedigine karını bulan kacsin benden sölemesi.
Borsada şunu anladım sabır acıdır meyvesi tatlıdır sabırla bekledik maliyet düşürdük tavana selam olsun
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Guzel bir gun. Tahta orda. Isinize bakin.
Hadi bakalim Galip. Yasa sen
Valla ciddiyim harikasin sen.
Galip galip gaaaalip !
Ben mutluyum.
Kimse bozamaz simdi dingil dingil konusup ahahahahaha 😆
Hadi yeter
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Yer İmleri