Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 737/1014 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Eğitim seviyesi düşük bir toplumdan vergi bilincini beklemen abesle iştigal olur.
    Bizim gibi toplumlarda halkın kendiliğinden vergi vermesini bekleme.
    Bu ancak Abd deki gibi ağır cezalarla uygular toplumun algisini değiştirirsin.

Ondan sonra halk bilinclendikten sonra verdiği verginin hesabını sormaya hak kazanır.

Şu anda bizim halkımız hesap soramaz, verginin en ağırı(dolaylı vergi)nı ödediği halde gelir vergisi vs. vergi kacirdigindan dolayı çok affedersin g.tü boklu olduğundan sesini çıkaramaz.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Elimde veri yok ama ABD' nin de en az bizim kadar cahilleri olduğunu düşünüyorum.
    Bence vergi cezalarının ağır olması, ve vergi affı vs. olmaması vergi bilincinin oluşmasında önemli etken. Yani seve seve değil de diğer yöntemle oluşturulmuş bilinç...
    Mesela sadece şöyle bir değişiklik yapsa bizimkiler; ücret geliri sahipleri de stopaj değil de beyan ile vergi ödese... Ne olur acaba?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Londra daki insanlarin asaleti kalitesi egitimi yuzunden orada fiyatlar dusmez istanbulla mukayese bile olmaz diyen superzekalar seyredin

Egitim ah egitim

https://www.facebook.com/groups/1618...0673932858565/
    Ne var bunda?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Ne var bunda?

goren gozlere soyle bir sey var

Londra nin ana caddesinde onbinlerce musluman seriat isteriz diye bagiriyor

Istanbul da cok yobaz var arap kilikli var Londra da yok , o yuzden Londra da ev fiyatlari yuksek olacak diyen super zekalar icin bu video

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    goren gozlere soyle bir sey var

Londra nin ana caddesinde onbinlerce musluman seriat isteriz diye bagiriyor

Istanbul da cok yobaz var arap kilikli var Londra da yok , o yuzden Londra da ev fiyatlari yuksek olacak diyen super zekalar icin bu video
    Valla videoda ne diye bağırdıklarıni duyamadım. Siz duyduysanız ve anladıysanız helal olsun.
    Diğer taraftan adamlara imrendim.
    Bir tarafta düşüncesini ( ne olursa olsun) şiddete başvurmadan ifade eden bunun için yürüyüş yapan göçmen/mülteci azınlık, diğer tarafta da onların taleplerini ifade etmenlerine ses çıkarmayan, saygı gösteren yerli/ asli unsur olan çoğunluk...

Bizim burda böyle bir gösteri yapmaya kalksalar 5 dakika içinde
    a) tomalar- joplar devreye girer
    b) karşıt görüşteki çoğunluk palaları ile devreye girer
    c) gösteriye katılan herkes terörist, vatan haini vs ilan edilir. Gösteri bitmeden gözaltılar başlardı....

Ve binlerce dünyalı da benim gibi düşünüyor olmali ki Istanbul'a göre kat kat pahalı olmasına rağmen hala Londra'yı tercih ediyor...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    istanbul'da gayrimenkul neden pahalı? konusuna değişik bir yorum getiren bir sahne
    90'lı yılların sonunda, 2000'li yılların başında çekilen deli yürek dizisinden
    [bu tür dizilerin algı operasyonlarında ve toplum mühendisliğinde kullanıldığını biliyoruz. günümüzde çıkan savaş dizileri vs, belki de bilmediğimiz bir geleceği şekillendiriyordur]
    işin enteresan tarafı ağabey'in o zamanlar kullandığı jargon bugünkü jargonun hemen hemen aynısı.

ağabey: hiç düşündün mü miroğlu istanbul'da gayrimenkul fiyatları neden new york'tan bile yüksek?

miroğlu: istanbul'daki kadar kara para new york'ta yoktur.

ağabey: iyi bir açıklama ama eksik. o korkunç kara paralar bile bu fiyatları açıklamaya yetmez. başka bir şey var. bu fiyatlar türkiye'nin geleceğinin fiyatları. büyük bir geleceğin hem de uzak olmayan bir gelecek. çünkü piyasa denen o esrarengiz kahin yarının fiyatlarını herkesten iyi görür. bütün spekülatif aktörlerin ötesini okur. türkiye bölgenin merkezi. ama bu misyonun gereklerini yapamadı. artık yapacak. yapmak zorunda. bölgenin merkezi aynı zamanda üç kıtanın merkezidir. üç kıtanın merkezi olan bir yer kaçınılmaz olarak yer yüzünün merkezidir. işte bu yüzden türkiye'nin içinden ve dışından bin türlü tezgahla karşı karşıyayız. gazetelere bile yansıdı biliyorsun. dünyanın metrekare başına en çok yabancı ajan düşen ülkesi türkiye. neredeyse yağmur damlalarından bile fazla.

6. Ayni anda 3 teror orgutu ile mucadele etmek kolay degil.

Feto, PKK ve ISID.

Ustelik Canakkale muharebelerinden beri yikici etkinliklerine hic ara vermeyen Ingiliz'leri saymiyorum bile.

Sen bu kadar dusman varken, kendi ulusunu soymak disinda bir gayret icinde olmazsan, FETO'culuk disinda faaliyeti olmamis bir adami IcIsleri Bakani yaparsan, durum bu hale gelir.

Istanbul'u mahvettik diyerek oz elestiri yapmak buyuk bir gaflettir.

Ben sahsen bu durumun degisecegine hic ihtimal vermiyorum.

7. Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

8. Konut fiyatlarını maliyet değil talep belirler.
    Maliyet de zaten taleple yükselmişti, talepsizlikle düşer. Bu kadar basit.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 737/1014 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •