Bir de sürekli olumsuz yazıyor diye bazı arkadaşlara kızılıyor. Ben katılımyorum bu duruma.

1- Hepimiz borsada zaman zaman para kaybettik, canımız sıkıldı. Benim ilk nick bezgin borsacıydı. Bi ara bıkmış borsacı vb. olduk. herkes biraz dertlenip böyle şeyler yazabilir. Ben forumdaşlarımla o kadar yarenlik etmeye varım. Şu yalan dünyada kime derdini anlatabiliyon. Benim etrafımda borsacı da olmadığından kimse beni anlamıyor da. Şu kağıtta şöyle para kaybettim desen diyebildikleri tek laf "sat o zaman". Keyiflenip bi şöyle kazandım desen "kardasın madem sat o zaman". Borsacıyı borsacıdan başkası anlamıyor. Yarenliği adamı kesmiyor. Yarın dertlenirsek biz de yazarız böyle. Robot değiliz ki her zaman realistik, sadece bilgi vb komuşalım.

2- Bu arkadaşlar hissenin eskilerinden ve onların yazıları ile ben nasıl bir hissede olduğumu daha iyi anladığımı düşünüyorum. Bilmiyoruydun derimi de girdin? Eskilerden, yaşayandan dinlemek de önemli bence.

3- Hissenin alım zamanı en kahırlı zamanı oluyor. Bu yönden de barometre olarak düşünülebilir.

4- Burası forumsa herkes görüşünü dile getirsin benim açımdan.

Herkese selamlar, saygılar.