Sayfa 718/997 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 5,737 - 5,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Vadeyi ne düşünüyorsunuz?en çok 3 ay olmalı bence.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Vadeyi ne düşünüyorsunuz?en çok 3 ay olmalı bence.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/645287

9 ay vadeli ama paranın tamamını değil bir kısmıyla almak istiyorum...Kalanıyla kademeli olarak dolar kovalıcam...Gidip konuşucam eğer yazıldığı gibi 17.50 sabit oran varsa ,bence gayet mantıklı...

3. sahsen para herzaman lazım olabilecegi icin uzun vade mevduat yapmıyorum..paranız coktur o zaman bir kısmıyla uzun vadeli alınabilir...ben faizlerin 3-4 ay boyunca 14 altına inecegini dusunmuyorum ..yıl sonu bilanco donemini saymazsak ( 30 una dogru 15.50 gorulebilir) 14-14.50 aralıgında seyredecektir...mb enflasyon dusucek glp yi az artırdım diyor ama dusecegi kesinmi ? ...kur artısı henuz mal ve hizmetlere yansımadı..havalar soguk kıs ..sebze meyve fiyatları tavana gider yani enflasyon ilkbahara kadar yuksek seyreder bence..bu durumda mb glp yi en azından sabit tutacaktır.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    sahsen para herzaman lazım olabilecegi icin uzun vade mevduat yapmıyorum..paranız coktur o zaman bir kısmıyla uzun vadeli alınabilir...ben faizlerin 3-4 ay boyunca 14 altına inecegini dusunmuyorum ..yıl sonu bilanco donemini saymazsak ( 30 una dogru 15.50 gorulebilir) 14-14.50 aralıgında seyredecektir...mb enflasyon dusucek glp yi az artırdım diyor ama dusecegi kesinmi ? ...kur artısı henuz mal ve hizmetlere yansımadı..havalar soguk kıs ..sebze meyve fiyatları tavana gider yani enflasyon ilkbahara kadar yuksek seyreder bence..bu durumda mb glp yi en azından sabit tutacaktır.
    Dinlediğim tüm uzmanlar ilk çeyrek sonu 10 hatta 9 küsürlere iner,diyorlar.Bu durumda merkez faiz indiremese bile bankalar hükümet korkusuyla mevduat faizleri tekrar aşağı çekecekler gibi.Kasım ayının sonunda hatırlayın 14 üzeri faiz neredeyse yok gibiydi,enflasyon 12 küsür olmasına rağmen...

5.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/645287

9 ay vadeli ama paranın tamamını değil bir kısmıyla almak istiyorum...Kalanıyla kademeli olarak dolar kovalıcam...Gidip konuşucam eğer yazıldığı gibi 17.50 sabit oran varsa ,bence gayet mantıklı...
    Nitelikli Yatırımcıya Satış deniyor. Herkes alamıyor mu demek?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Nitelikli Yatırımcıya Satış deniyor. Herkes alamıyor mu demek?
    Geçen hafta aradım ak yatırımı.Bazı kağıtları sordum,yine Zorlu grubunun.Onlarda ikinci elinde nitelikli yatırımcı aranmıyor dediler.Bu gün vaktim olursa şubesine gidip daha detaylı bu kağıt hakkında da konuşacağım...

7. Enflasyonun 4 puan birden düşmesi için jp morganın tezinin uygulanması ocak ve martta mb nın faiz artışı yapması lazım ayrıca asgari ücrete yapılacak zamda enflasyon üzerinde etkili olacak eğer yüzde 13 zam gelirse bu da enflasyon üzerindeki baskıyı arttıracaktır düşmesini engelleyecektir

8. Tbank 45 güne kadar 14.95. daha uzun vade 14..
    odea 60 güne kadar 14.85..daha uzun vade 14.50
    Vakıfbank 14.60 (kısa vade)..daha uzun vade de 14
    Uzun vade dediğim 90 gün ve üstü.Araştırıyorum henüz karar vermedim.15 bulursam bağlarım.Sanırım geçen haftaya göre uzun vade oranları düşmüş.Kısada verilen oranın yanına hiç bir banka yanaşmıyor uzun vade için.Bağlayan oldumu bende merak ettim.

Sayfa 718/997 İlkİlk ... 218618668708716717718719720728768818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •