Bence yanlış düşünüyorsun bugün itibariyle rüçhan satışları bitiyor
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarından itibaren Bedelli sermaye girebilecek kişilerin başvuruları alınacak 25'ine kadar elinde Rüçhan olup girmek istemeyenlerin nitelikli yatırımcılara devredilecek ya da Bedelli sermaye arttırımına katılmayı kabul edenlere yüzde 37 oranında hisse devredilecek 1 TL eder
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
RüchanLar patladı.
İlk gunden beri tahtanin 89-90 kr lardayken bedelliye girilmesinin benim yatirimci anlayisimla bagdasmadigini mantikli bulmadığını ifade etmeye calistim.daha once bedelli sermayeye artirimina katilmayan arkadaslar için tecrube olmustur.1 tl alti maliyeti olanlarin fazla bir kaybi olmadigi dusuncesindeyim.ruchan tahtasindan ruchan alanlarin kaybi mevcut.11 araliktan once burada yorum yazarken tahta 90 kr iken ruchanlarin degersiz olacagini ifade ettim.ama nasipten ötesi olmuyor.artik uzun vadede hissenin primlenmesini bekleyecem kendi adima.tahtayi veya hisseyi anlik takip edemiyorum uzun vadede nerelere gelecek hep beraber gorecegiz.herkes icin hayirlisi olsun.y.t.d
Elimde bir miktar ruchan var bedelliye katılmak istemiyorum ama aracı kurumum zorunlu olduğumu söylüyor nasıl bir yol izlemeliyim
Yer İmleri