Sayfa 301/487 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by Anes55 Yazıyı Oku
    Arzum söylediğinizi şöyle mi anlamamız gerekiyor ruçhan larımızı yarından sonra da satabileceğimizi mi ifade ediyorsunuz

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yukarda kapa dusen gecen haftaki haberleri paylaştım.hak kullanimi ayri birsey.kaydi pay satisi ayri bir olay.ayrica siz anlamak istediginiz gibi anlamissiniz.hersey haberlerde net bir sekilde ifade ediyor.y.t.d.

Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Yukarda kapa dusen gecen haftaki haberleri paylaştım.hak kullanimi ayri birsey.kaydi pay satisi ayri bir olay.ayrica siz anlamak istediginiz gibi anlamissiniz.hersey haberlerde net bir sekilde ifade ediyor.y.t.d.
    Bence yanlış düşünüyorsun bugün itibariyle rüçhan satışları bitiyor

3.  Alıntı Originally Posted by Anes55 Yazıyı Oku
    Bence yanlış düşünüyorsun bugün itibariyle rüçhan satışları bitiyor

Ben farkli birsey yazmiyorumki.haberde kaydi pay satisi 19 aralik diye yaziyor zaten.buradakiler gelen haberlerde ne demek istendigini anlayabilecek kapasitede oldugunu dusunuyorum.y.t.d.

Yarından itibaren Bedelli sermaye girebilecek kişilerin başvuruları alınacak 25'ine kadar elinde Rüçhan olup girmek istemeyenlerin nitelikli yatırımcılara devredilecek ya da Bedelli sermaye arttırımına katılmayı kabul edenlere yüzde 37 oranında hisse devredilecek 1 TL eder

5.  Alıntı Originally Posted by Anes55 Yazıyı Oku
    Yarından itibaren Bedelli sermaye girebilecek kişilerin başvuruları alınacak 25'ine kadar elinde Rüçhan olup girmek istemeyenlerin nitelikli yatırımcılara devredilecek ya da Bedelli sermaye arttırımına katılmayı kabul edenlere yüzde 37 oranında hisse devredilecek 1 TL eder

Kapa dusen haberlerin aciklamasini yapmissiniz .tesekkur ederim.y.t.d.

6. RüchanLar patladı.

7. İlk gunden beri tahtanin 89-90 kr lardayken bedelliye girilmesinin benim yatirimci anlayisimla bagdasmadigini mantikli bulmadığını ifade etmeye calistim.daha once bedelli sermayeye artirimina katilmayan arkadaslar için tecrube olmustur.1 tl alti maliyeti olanlarin fazla bir kaybi olmadigi dusuncesindeyim.ruchan tahtasindan ruchan alanlarin kaybi mevcut.11 araliktan once burada yorum yazarken tahta 90 kr iken ruchanlarin degersiz olacagini ifade ettim.ama nasipten ötesi olmuyor.artik uzun vadede hissenin primlenmesini bekleyecem kendi adima.tahtayi veya hisseyi anlik takip edemiyorum uzun vadede nerelere gelecek hep beraber gorecegiz.herkes icin hayirlisi olsun.y.t.d

8. Elimde bir miktar ruchan var bedelliye katılmak istemiyorum ama aracı kurumum zorunlu olduğumu söylüyor nasıl bir yol izlemeliyim

Sayfa 301/487 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •