Sayfa 143/169 İlkİlk ... 4393133141142143144145153 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Altın vurus v

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by MusT Yazıyı Oku
    Sayın Babo,
    Bu müthiş bilgi birikimizi ve tecrübelerinizi bugüne kadar hiç kimseye öğretmediniz mi?
    Yani bir çırağınız yok mu?
    Bakin arkadaslar, "öğretmek" çok ciddi iddiali bir kelimedir herkese açık bir forumda bunu iddia edemem.
    ANCAK, bu forum (galiba 3 defa çöktü) 15-16 senede bugün sanal alemde yazan çizen ve vakti zamaninda yine bu forumda üye olan pek COK Teknik Analist, zaman zaman bana Direk Mesaj yolu ile "Grafiklerini göndermiş" ve düsüncelerimi sormuştur.

Bunu "öğrenmek" ve/veya "öğretmek" olarak almayınız.
    Ben de bu grafiklerimi burada paylaşıyorum ki "başkalarından, başka bakış açısı” yakalayabileyim .

Mesela (son örnek olarak verebilirim) TAVSAN nikli arkadaşın geride kalan sayfalardaki "Bakış açısını" çok beğendim.

Özetle, burada kimse kimseye birşeyler öğretmiyor, grafikleri okumayi bilen gözler GRAFiK gördükçe PiŞİYOR!
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

2. Sayın Babo Merhaba
    Banka hisselerinden isctr ile ilgili grafikli yorum yapabilir misiniz ? Saygılarımla...

Alıntı Originally Posted by seriper Yazıyı Oku
    Sayın Babo Merhaba
    Banka hisselerinden isctr ile ilgili grafikli yorum yapabilir misiniz ? Saygılarımla...
    Uzun zamandir ben de isC yi analiz etmek istiyordum.
    Grafikte gorulen SARI diagonal dusen kanalin uzerinde kalmasi OLUMLU!
    KIRMIZI direnc de yukari gecilirse, yeni bir KANALA girer!

YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

4. Çok teşekkür ederim. Saygılarımla

5. Tavşan

TA-1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ykb ve işc..
    sn.bıkmısbroker..uzun zamandır..tkfen.den beri hisse adı zikretmezdi..tkfen.de çok ekstremdir hatta..
    bankalr gerçekten çok geri kaldı..
    hele thy.nin bir ayda yuzde 40 yapabildiği bir piyasaya dönmüşken..
    grafikler için bir kez daha tşk.ler sn.bıkmısbroker..

7.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Teknik Analize 1993 yilinda basladim.
    TEK CiZGi cekmeyi bile kimse gostermedi bana.

1997, ya da 1998 yilinda "Ahmet Mergen" in kitaplarini aldim.
    Borsa ve Teknik Analiz konusunda aldigim ilk kitaplardir onlar.

Bu arada 1994 Krizinde "dibe" vurdum.
    Hazir "dibe vurmusken" indikatorlerin ne anlamlara geldigini "S-S" kurali ile zaten ogrendim 1995 yilinin ortalarina kadar.

(S-S kuralini bilenler bilmeyenlere annatsinlar lutfen)

Ahmet Mergenin kitaplarindan once Turkiyede BORSA konusunda "egitici, Ogretici" hicbir KAYNAK YOKTU.
    Varsa da ben bilmiyordum.

"Internet" demeyin bana olur mu?
    1994-1995 li yillarda ne "Google" amcam vardi, ne de "AKILLI" telefonlar.
    Ahmet Mergen'in kitaplarindan sonra 20 civarinda kitap okudum.

2005 yilindan beri de "ARTIK BoRSA KONUSUNDA" kitap okumuyorum.
    Kendi "indikatorlerimi ve "Kendi" cizim tarzim ile kendi yorumlarimi 2001 yilinda "ARTIK OTURTMUSTUM" bile.
    Okuudugum kitaplarin bana katkisi zaman icerisinde SADECE "formasyonlar" konusunda oldu.

Beni TAKiP ediyorsaniz eger, FORMASYONLARA DA GOZUM KAPALI inanmadigimi gormussunuzdur?
    CUNKU gelistirdigim inndikatorler ve cizim sayesinde (ONLARIN ONAYI OLMAYAN) hicbir OLUSUMA VE formasyona INANMAMAYA basladim.

Bunca detay sonunda sizce ben Teknik Analizi "okuyarak" mi ogrendim?
    EGER, derseniz ki "BaBo abi, OHA yani" daha ne olsun, 1997 (1998) de ilk kitabini okumussun ya!
    (1996 dan itibaren, kendi gelistirdigim "BAKIS ACISI" ile Teknik Analiz yapmaktayim, Araci kurumdaki 450 musterime Teknik Analizlerim ile YOL gostermekteydim ve Zaman icerisinde elbette ilavelerim OLDU!)

KABUL EDERiM, olur.
    Hangi aracı kurumdasın gelip ziyaret etmek isterim
    Yada telefonlasmak

8.  Alıntı Originally Posted by Yeniyuka Yazıyı Oku
    Hangi aracı kurumdasın gelip ziyaret etmek isterim
    Yada telefonlasmak
    2019 da Amerika'ya vize alabilirseniz Newyork ta kendisini ziyaret edebilirsiniz

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 143/169 İlkİlk ... 4393133141142143144145153 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •