Sayfa 86/809 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 681 - 688 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by 159 Yazıyı Oku
    eğer finansman giderlerinde normalin üzerinde bir rakam ortaya çıkarsa bilemiyorum. ancak diğer türlü sermayesi kadar gelecdeğini düşünüyorum. araç satışlarındaki artış araç lastik satışlarında artışa o da kords un iş hacmine yansayacaktır. öngörüm bu. bakalım nolcak. ayrıca ürün çeşitliliğinde de artış ve çeşitlerin cirosunda artış bekliyorum her geçen gün. kords bezi ile nereye kadar yani. nitekim şirketin yöneticisi de bir programda bunları dillendirmişti. ihracat yapılan ülke sayısının da artırılması. şu an hiç hakettiği bir rakamda değil diye düşünüyorum.
    son dobemlerdeki duran varlik artis orani kadar nderdeyse kisa vade borclarda buyume var finansal giderlerde artis soz konusu olabilir ozellikle 2018 2.ceyreginden sonra ve satis gerceklestikten sonra asil cikisini yapacaktir..

3.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    son dobemlerdeki duran varlik artis orani kadar nderdeyse kisa vade borclarda buyume var finansal giderlerde artis soz konusu olabilir ozellikle 2018 2.ceyreginden sonra ve satis gerceklestikten sonra asil cikisini yapacaktir..
    duran varlık yani bina arsa yahut ekipman için borç artışı olsun, o dert değil. kapasite artışı yahut yenileme demektir ki bu üretim ve ciro artışını getirir. hem şirket alımı hem duran varlık artışı işi her ne kadar korkutsa da finansman açısından, ikisini bir arada yapma ve borçlanmadan korkmamanın da açıklanabilir nedenleri olmalı diye düşünüyorum. arkadaşların dediği gibi 7.20 üzeri çıkması ve kalması güzel görünüyor. baktım. yarım puan yabancı oranı artışı var son bir haftada. ben güçlü kar ve iyi bir temettü oranı olursa da 8 i rahat göreceğini düşünüyorum. bu finansman ihtiyacında temettü dağıtımı yüksek olur mu. onu öngörmek zor.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Borç olmadan kredi çekmeden kim büyüyebilir? Kendinizi yerine koyun ev veya araba alacaksınız, kredi çekmeyen var mı veya elindeki nakitin tamamını verirmisiniz? Odeyebileceginiz kadarini cekersiniz sanirim. Getiri götürü ilişkisine faiz durumuna göre değişir elbette. Şirket gelirleri %67si dolar gerisi diğer parabirimlerinden diye hatırlıyorum. Borç ve döviz açığı var. Fakat cirosunu birçok şirketle kıyaslamak gerek, sadece kar a dönüştürmeye bakıyor. Bu tip kapasite artışı talep varsa yapılmıştır. İhtiyaçları, donanimli argesi ile belirliyor zaten. Neden bu borclulukta şirket alımı veya kapasite artışına gitsin. 3ncü yıl içerisindeyim. Grafik neler yaşadığımı göstermiştir sanırım. En güzel bilgi yeri kendi Web sayfası incelerseniz neler olabileceğini az çok kestirebilirsiniz. Ama Global pazar ve ulkelerin gidişatı değişkenlik gösterebiliyor. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Saygılar.

6. gecmis yillar kari 500 mn uzerinde ve ozellikle dikmat ederseniz ... bilancoda 375 mn olan ek sermaye artik gorunmuyor sanirim gecmis yillar kar ine aktarilmis ven satin alinacak 100 mn dolarlik 2 sirketin alimi icin 3 ay bekleyecegini sanmiyorum ... para hazir artan stoklarda satis artisini destekleyecektir o yuzden yeni pazar olusturmak adina bu iki sirketin satin aliminin en kisa zamanda olacagini dusunuyorum ytd

yakinda sayfada 40-50 kisi gorursek sasirmam

Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    gecmis yillar kari 500 mn uzerinde ve ozellikle dikmat ederseniz ... bilancoda 375 mn olan ek sermaye artik gorunmuyor sanirim gecmis yillar kar ine aktarilmis ven satin alinacak 100 mn dolarlik 2 sirketin alimi icin 3 ay bekleyecegini sanmiyorum ... para hazir artan stoklarda satis artisini destekleyecektir o yuzden yeni pazar olusturmak adina bu iki sirketin satin aliminin en kisa zamanda olacagini dusunuyorum ytd

yakinda sayfada 40-50 kisi gorursek sasirmam
    Sessizlik ve sakinlik iyidir aslında. Yavaş yavaş derinden..

8. 7.40 ustu cok iyi olacakti. Endekste desteklemedi son dklarda.. yarin belki devami olur. Alanlarin yabanciya donmesi de iyi. Kisa vadede 7.60 ustu real olmaya basladi. Bugun cikan haber arada kaynadi gibi. Kords populer olmaya basladi. Amerika yatirimi , kapasite arttirimi , arge isleri , biryerde geri donusu olacaktir yatirimcisina. Ytd

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 86/809 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •