Sayfa 234/969 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Kademe alabilirmiyim?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    Sayelerinde mal sahibi oluyoruz , yada Mal biz oluyoruz ...

1.67 Deki Satış açığa yapılmak üzere konmuş .
    Son düzenleme : Baygeorge; 20-12-2017 saat: 17:20.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. 1,67 görünce eli ayağına karıştı.

Sikinti yok.

Mal değerli.

Zamanım var,beklerim.
    Stop Wishing Start Doing

4. Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami %3'ü ile sınırlı olmak kaydıyla, Alım Satım Amaçlı Finansal Varlıklar hesabında izlenmek üzere piyasadan satın alınması konusunda karar tarihinden itibaren 2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Bu alım yetkisi herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması konusunda Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.

ISGSY resmen *** muamelesi görüyoruz.Bari hissenize bir destek çıkın.
    Stop Wishing Start Doing

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by vassago Yazıyı Oku
    Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami %3'ü ile sınırlı olmak kaydıyla, Alım Satım Amaçlı Finansal Varlıklar hesabında izlenmek üzere piyasadan satın alınması konusunda karar tarihinden itibaren 2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Bu alım yetkisi herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması konusunda Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.

ISGSY resmen *** muamelesi görüyoruz.Bari hissenize bir destek çıkın.
    Anlasildi bu sirketi gozden cikarttilar bunlar.
    Bari tasfiye etsinler de kurtulalim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. "İş girişim tadı vermek" diye bir deyim kullanalım artık. Bunu güzel türkçemize kazandıralım.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Anlasildi bu sirketi gozden cikarttilar bunlar.
    Bari tasfiye etsinler de kurtulalim.
    Syg,
    Üvey evlat olma ihtimali de var

8.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Üvey evlat olma ihtimali de var
    "evlat olsa sevilmez" olma ihtimaili de var...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Sayfa 234/969 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •