Originally Posted by
sensor
Arkadaşlar dedim ya METAL senedi ile ilgili güzel beklentilerim var ama yinede dikkatli olmak lazım derim.Bugün önemli bir şey oldu ve şirkete birkaç gün önce göndermiş olduğum e-maile cevap geldi,hatta yatırımcı işlerinden sağolsun Mehmet Bey direk beni ; vermiş olduğum telefondan aradı. ŞİRKETLE İLGİLİ DURUMLARI sordum ve çok tatmin edici cevaplar aldım keşke tüm şirketlerin yatırımcı işlerinden sorumlu kişiler böyle Mehmet Bey gibi olsa.Görüşme konularını kısaca anlatayım
1-Şirketin KARMEN YAPI yı sattıktan sonra ede edeceği para için fatura kestiklerini ve bundan ELDE EDİLEN KARLA BERABER YIL SONU TAHMİNİ 7-8 MİLYON tl Kar yapacaklarını söyledi .Bu satışla ilgili karı 12 aylık bilançoya ekleyeceklerini söyledi bu çok ama çok önemli!!!! Şirket kısa vadede 2-3 TL potansiyelini barındırıyor.10 milyon sermayeli bir şirketin 7-8 milyon TL kar getirmesi sonucu sizce fiyatı nerelere getirmesi lazım siz düşünün.!!!
Yani şirket 2017 12 aylık bilançoda 10 milyon sermayeye yaklaşık 7- 8 milyon TL KAR YAZACAK
2-Şirket bu karla beraber SPK ya Pazar değişikliği için başvuracak.Buda çok önemli!!!! Yani normal pazarda işlem görebilme şansına kavuşmuş olacağız,bence bu yıl sonu karı kadar önemli bir durum!!!Bunun için kotasyon kriteleriyle ilgili spk ya başvuracak.
Şirketle ilgili bu çok önemli gelişmeleri şirketin sorumlusundan öğrenmek bezi çok rahatlattı.Şirketleriyle ve sahipleriyle ilgili spekülasyonlar olabileceğini kendilerinin işlerini ciddi şekilde yaptığıını söyledi.İnşallah bu saate kadar hakkında resmi olumsuz bir durum olmayan ÖMER SAÇAKLIOĞLU hakkındada herşey güzel olurda bu süper haberlerle METAL senedi burda 1,26 diplerinden yeni bir harekete başlar.
Konularla ilgili şirkete mail atabilirsiniz veya arayabilirsiniz,bol kazançlar….
Yer İmleri