Artan

209,00 10 18:10
36,74 10 18:10
82,55 9.99 18:10
5,40 9.98 18:10
62,25 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,91 -9.99 18:10
713,00 -9.97 18:10
110,10 -9.83 18:10
49,00 -9.18 18:10
23,40 -8.38 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

19.329.556.703,30 18:10
17.923.256.805,16 18:10
15.640.917.764,22 18:10
11.083.995.953,40 18:10
10.014.131.104,75 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    kopekbaliklari bacaklarini kapmasin ?

oglum Antalya cesme marmaris varken ne isin var oralarda ya? Ah ah uzuluyorum senin icin
    Ekmek parası abi, meraklısı değilim ben de inan.

Senin tr dönüş ne zaman kısmetse her gün gelişiyor ülkemiz her gün daha iyiye gidiyoruz emlak fiyatları uçmadan buyur gel sen de...

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Senin tr dönüş ne zaman kısmetse her gün gelişiyor ülkemiz her gün daha iyiye gidiyoruz emlak fiyatları uçmadan buyur gel sen de...
    Şimdi anlaşıldı bu arkadaşın neden bu kadar TR'yi övdüğü. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.
    Madem o kadar kötü yurtdışı gelin buraya.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Şimdi anlaşıldı bu arkadaşın neden bu kadar TR'yi övdüğü. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.

Hahahaha hocam kolay kolay dönmez giden.

Abd de çalışan bir kişi tr de çalışabilir, başarılı da olabilir. Ama avrupada çalışan bir kişi tr de kolay kolay dikiş tutturamaz, oranın rahatına alışan adam gelip de burada sıkıntı çekemez. Şahsi görüşümdür.

Biz de kolay kolay gidemeyiz artık memleket hasreti çekmek için çok yaşlı hissediyorum, Allah mecbur etmesin diyelim. ( yaş 32 )...

Senede 1 2 Avrupa Amerika iş düşüyor gidip görüyoruz o da yeterli. Bir haftadan sonrası bile zaten can sıkıcı olmaya başlıyor, bir hafta iyi...

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Hahahaha hocam kolay kolay dönmez giden.

Abd de çalışan bir kişi tr de çalışabilir, başarılı da olabilir. Ama avrupada çalışan bir kişi tr de kolay kolay dikiş tutturamaz, oranın rahatına alışan adam gelip de burada sıkıntı çekemez. Şahsi görüşümdür.

Biz de kolay kolay gidemeyiz artık memleket hasreti çekmek için çok yaşlı hissediyorum, Allah mecbur etmesin diyelim. ( yaş 32 )...

Senede 1 2 Avrupa Amerika iş düşüyor gidip görüyoruz o da yeterli. Bir haftadan sonrası bile zaten can sıkıcı olmaya başlıyor, bir hafta iyi...
    Hocam işte buna deli oluyorum. Yurtdışında yaşayanlarin hepsine göre nerdeyse Türkiye gibi ülke yok. E gel dersen kırk dereden su getirir.
    O zaman konuşup da kendini rezil etmeyin.

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Hocam işte buna deli oluyorum. Yurtdışında yaşayanlarin hepsine göre nerdeyse Türkiye gibi ülke yok. E gel dersen kırk dereden su getirir.
    O zaman konuşup da kendini rezil etmeyin.

Bekara karı boşamak kolay diyoruz biz ona

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

Ahmetg Guest

sen saplanmak nedir biliyormusun?

hayir

hayatinda hic yurtdisinda yasadinmi?

hayir

konu kapanmistir

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sen saplanmak nedir biliyormusun?

hayir

hayatinda hic yurtdisinda yasadinmi?

hayir

konu kapanmistir
    İşte bunu diyorum. Yurtdışında yaşayıp TR'yi öve öve bitiremeyenlere "e gel o zaman" derseniz hepsinin bir bahanesi vardır mutlaka....

Sizin gerekçeniz gerçekten haklı ve makul olabilir. Ancak sizin durumunuzdaki herkesin bir bahanesinin olması çok ilginç.
    Son düzenleme : ikare; 18-03-2017 saat: 09:45.

Ahmetg Guest
    İşte bunu diyorum. Yurtdışında yaşayıp TR'yi öve öve bitiremeyenlere "e gel o zaman" derseniz hepsinin bir bahanesi vardır mutlaka....

Sizin gerekçeniz gerçekten haklı ve makul olabilir. Ancak sizin durumunuzdaki herkesin bir bahanesinin olması çok ilginç.
    Oyle bir yaziyorsunki sanki esasinda biz batida cok mutluymusuz cok para kazandigimiz icin hicbir sorunumuz yok laf olsun diye buralara yaziyoruz.

Hayir efendim. Yurtdisinda yasayan Turkler mutlu degiller. Eger mutlu olmaya baslamissa zaten Turklugunu kaybetmistir

Etrafimda "ayda su kadar para onerselerde Turkiye de gidip calismam delimisin" diyen bir suru insan var ama bakiyorsun hepside gitmis hayatlarinda gormedikleri yasamadiklari Istanbuldan kooperatiflere girmisler.

Soruyorum "hem gitmem asla diyorsun hemde gidip oradan ev aliyorsun?" diye. Cevap: E nasil olsa bir gun donecegiz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •