Artan

1.696,00 9.99 11:26
347,50 9.97 11:26
15,45 9.96 11:26
20,76 9.96 11:26
52,55 9.94 11:25
Artan Hisseler

Azalan

239,70 -9.97 11:26
161,30 -8.87 11:26
26,00 -6.2 11:26
16,72 -6.07 11:26
1,27 -5.22 09:55
Azalan Hisseler

İşlem

5.480.334.058,26 11:26
5.197.920.000,00 03:00
4.234.859.989,00 11:26
2.665.254.066,40 11:26
2.201.272.766,82 11:26
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1616 madde; 1 - 8 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben olsam bir dahaki ihaleye girmem çakal spek fiyat düşürmüş sanki ihale nedeniyle yüzde 50 arttı ,yersen

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben olsam bir dahaki ihaleye girmem çakal spek fiyat düşürmüş sanki ihale nedeniyle yüzde 50 arttı ,yersen
    nasılsa yine ihale olmuyacak mı
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

3. merhabalar bu hisseye bakan yazan bile yok ihale 21 aralık ta iptal edildi az kaldı hissenin yüremesine haftaya hareket bekliyorum
    hemde çok sert bilginize saygılarımla

4.  Alıntı Originally Posted by Soros1975 Yazıyı Oku
    merhabalar bu hisseye bakan yazan bile yok ihale 21 aralık ta iptal edildi az kaldı hissenin yüremesine haftaya hareket bekliyorum
    heeeeeeeeeee
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

5. Daha önce yatırımcılardan gelen maddi varlıkların yeniden değerlendirilir bilançoya yansıtılması talebini red etmişlerdi.

Gerekçe ise piyasa değişkenliklerine göre gayrimenkullerde oluşabilecek değer düşüklüğğ ve buna bağlı özsermaye erimesine neden olma. Bilançolarda en az reel değerlerinin onda birinin yansıtıldığı mevcut değerler gözönünden alındığında, bu hiç gerçekçi olmayan bir gerekçe ve işten kaçamak için bir manevra .

Rayiç bedelin %20 civarıniiskontolu değerden bile yansıtılsa piyasa değişkenliklerine göre değer düşmedi için önlem alınmış olur. Ama mevcut değerler göz önüne alındığında bu sundukları gerekçe çok komik

Artık bu şirketinde bütün maddi duran varlıklarını (özellikle fabrika gayrimenkullerini) güncel değeriyle bilançolara yansıtma vakti geldi.

Yatırımcıların şirketin gerçek özsermaye miktarını ve kredibilite gücünü bilme hakkı vardır.

6.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Daha önce yatırımcılardan gelen maddi varlıkların yeniden değerlendirilir bilançoya yansıtılması talebini red etmişlerdi.

Gerekçe ise piyasa değişkenliklerine göre gayrimenkullerde oluşabilecek değer düşüklüğğ ve buna bağlı özsermaye erimesine neden olma. Bilançolarda en az reel değerlerinin onda birinin yansıtıldığı mevcut değerler gözönünden alındığında, bu hiç gerçekçi olmayan bir gerekçe ve işten kaçamak için bir manevra .

Rayiç bedelin %20 civarıniiskontolu değerden bile yansıtılsa piyasa değişkenliklerine göre değer düşmedi için önlem alınmış olur. Ama mevcut değerler göz önüne alındığında bu sundukları gerekçe çok komik

Artık bu şirketinde bütün maddi duran varlıklarını (özellikle fabrika gayrimenkullerini) güncel değeriyle bilançolara yansıtma vakti geldi.

Yatırımcıların şirketin gerçek özsermaye miktarını ve kredibilite gücünü bilme hakkı vardır.
    Bu kadar ciroya bu kadar az kar. İnanılmaz bir durum. Şirketin önemli bşr flnans borcu faiz gideride yok. Yancı şirketlere mallar ucuza verilip omlara mu kar ettiriliyor? yoksa ihaleler çok az karlılığa mı alınıyor veya mallara liseye göre çok az karlılıpa mı satılıyor?

Şirketin tek olumsuz yanı ticari borçların ticari alacaklara oranla fazla yüksek oluşu

7.  Alıntı Originally Posted by Soros1975 Yazıyı Oku
    merhabalar bu hisseye bakan yazan bile yok ihale 21 aralık ta iptal edildi az kaldı hissenin yüremesine haftaya hareket bekliyorum
    sert bir cisim yaklaşıyor

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •