Değerli dostlarım
Tabii ki hepinizin de çok iyi bildiğiniz gibi bunlar şaka ...
Vurgu ...Real Time Online (Gerçek Zamanlı Çevrimiçi) paylaşmaya yönelik...
Bu mekan'ın diğerlerinden en önemli farkı işte bu dürüstlük ve samimiyetidir
Hakkaniyet ile yazan.. paylaşan.. tüm dostlarıma...
Sevgiler saygılar![]()
Hayat hoş gerisi boş
Şahsi pozisyonum;
129900 -9.71 birinci şortlar
133200-9.92 ikinci şortlar
Vobyvade 137575(uzlaşma 137600) ,Garan 10.12
Hayat hoş gerisi boş
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=9ckv6-yhnIY
Hayat hoş gerisi boş
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, "Bu oylama Amerikalıların BM’ye nasıl baktığı ve bizim bize BM’de saygısızlık yapan ülkelere nasıl baktığımız konusunda bir fark yaratacaktır"
şimdiiii, vade sonu 115 çanağına giden ve cebi pozisyon dolu olan herifi etkilemez bu olay zaten kalmış bir hafta ocakta da coskuyu verip malı pazarlasa eder oradan da 2 hafta etti 3-4 hafta...
amaaa, bu abd yok mu...ha dersiniz bundan mı korkacağız, topuyla tüfeğiyle gelsin, cürmü kadar yer yakar, demirden korksak trene mi bineriz....vs.vs... dersiniz hemencik de...aynı cümleleri canım ülkemde rte'ye kuran kişiler,kurumlar,holdinglerin halini bir düşünün derim yine de...
telefon edeceğim deyip aramayan,
vize krizi çözüldü deyip ilk randevuyu 380 gün sonraya veren,
teklifi veren biz olduğumuz için açık açık parmağını sallayan,
banka müdürümü kodese tıkıp yargılayan,
burnumun dibindeki teröriste eşşek yüküyle hem de bana parasıyla satmadığı silahları yollayan,
koro halinde bağırışlara rağmen fötö'yü( ya yok mu iktidarın üç beş sene önceki canım hocaefendileri) koruyup kollayan,
u.s.a.(united states of the amerika diye okunur), bunun hesabını soracağı her yoldan ibreti alem için sorar mı sormaz mı...işte mesele budur...
herif yakayı kurtarır, bir postada tersten voleyi kaldırır kaldırmasına da...takım tutar gibi,parti tutar gibi senet tutan benim vatandaşım ne yapar...onu da maalesef yakın bir zamanda görürüz...maalesef...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri