Sayfa 447/1379 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 11032 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: "Yok Artıkk" Dedirten Haberler

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

3. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Danimarka'da Aarhus Kunstmuseum isimli bir sanat müzesi, ziyaretçilerden Lamborghini Gallardo marka lüks otomobili istedikleri gibi çizmeleri istedi.
    Ziyaretçiler, bu talep üzerine geçtiğimiz Eylül ayında müzeye yerleştirilen otomobilin yüzeyini çeşitli yazı, sembol ve mesajlarla doldurdular.

Star Wars hayranları The Last Jedi için imza topladı: "Bu filmi seriden çıkarın"

7. Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, milletvekilleri için 1 tonun üzerinde hamsi getirdi. Hamsiler için meclisin iktidar kulisinin bahçesinde mangallar yakıldı.

Bütçe görüşmelerinin yapıldığı Meclis'in yemek arası vereceği akşam saatlerinde ızgara hamsiler milletvekillerine ikram edilecek.

Köktaş, Hürriyete "1 tonun üzerinde temizlenmiş hamsiyi Samsun'dan bugün için kamyonla kutularda getirdik dedi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8. Bu haberin gazetede çıkmasıyla yok olması bir oldu...
    Böyle rezillikleri takip edip medyadan silen birileri var herhalde..

Buna da "yooookkkk artık" demek geliyor içimden...
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 447/1379 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •