Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 756/1014 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

şu zihniyeti bırakın artık.

PARASI OLAN ADAMA California bile bedavaaa.

hele londra..

sudan ucuz.

herif hala istanbul denilen köy ile belli başlı şehirleri dolar üzerinden karşılaştırıyor.

bak anlaman için söylüyorum: evler Turk insanının alım gücüne göre pahalı.

başka alıcılar olsa sokaklarda bu kadar satılık ilanını görmezdik.

satılmıyor.

emlak lobisi yine atağa geçmiş , dezenformasyonla kümes gibi evleri pazarlamaya çalışıyor.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bankalarca Açılan Kredilere Uygulanan Ağırlıklı Ortalama Faiz Oranları

Bu tablo soyluyor her seyi, %19 kusurla TL. borclanma, Euro borclan, borclan ki, dis borcun artsin.

Hem ne demek oluyor vatandasin AB'deki bankalara borclanmasina engel olmak ?, ama bankan borclansin ustune kazigini koyup, vatandasa satsin.

Sen bununla mucadele edecegine Enisteni gonder Man adasinda hesap ac, bu soygun zincirini kir.

Valla helal olsun, insallah gelecek secimde %70 alirsiniz.

Cunku bu suru mustehak bu yonetime.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    herif hala istanbul denilen köy ile belli başlı şehirleri dolar üzerinden karşılaştırıyor.

bak anlaman için söylüyorum: evler Turk insanının alım gücüne göre pahalı.

başka alıcılar olsa sokaklarda bu kadar satılık ilanını görmezdik.

satılmıyor.

emlak lobisi yine atağa geçmiş , dezenformasyonla kümes gibi evleri pazarlamaya çalışıyor.
    hiç acımayacaksın..

baktın çok mu istekli üzerine 50 daha koyup memnun edeceksin

ne diyoruz bize böyleleri lazım :D

pazarda ucuza domates bulunca gözleri fal taşı gibi açılan hepsini almak isteyen insanlar lazım ;)

10 15 tane emlakçı ile iş birliği yapın..

bu söylediklerim rakı masasında meze diye konuşuluyor

yarasın.

adam senin yeşili talan edilmiş, deprem toplanma alanları imara açılmış, sokaklarında yürüyemediğin, trafiğinde 3-4 saatin geçtiği aşırı kalabalık bir şehirde neden ev alsın..kümes gibi dairelere neden 200-300 bin dolar versin. kendi ülkesinde ya da daha başka yerlerde bu saydığım özelliklerin tam tersi, insana hitap eden, arsa payı ÇOK ÇOK Daha yuksek evlere zaten adam aşağı yukarı aynı parayı veriyor.

netice: yeterince satılmıyor. hikayeyi bırak. burada sultanbeyli gibi yerleri konuşmuyoruz. liberal iklime sahip insanın nefes alabildiği yerler bahse konu..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    24 m2 daire alın bence.

çok değil 4 ay yaşayın orda. sonra istanbulda hayat nasıl fikirlerimi konuşalım
    niye 24 m2 daire alayım? illa özenti gibi havuzlu olsun tenis kortu olsun zart zurt dertlerim yok ki. ben diyorum ki kadıköy kartal arasında bakırköyde sarıyerde vs vs istanbulun nefes alınabilen düzgün insanların oturduğu yerlerde uygun fiyatlı evler hala bol miktarda mevcut. ben trde çok durmuyorum. benim derdim de değil.

eğer çok şikayetçiyseniz başka şehirlere taşının. sihirli değnek dokunup istanbulu değiştirmeyecek. gürültüsüne de tozuna da kırosuna da trafiğine de alışın. yoksa hayatınızın sonuna kadar sızlanmak zorunda kalacaksınız ben uyarayım yoksa hiç derdim değil.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    neden ? iyi durumda mı?
    İyi durumda ya da değil..Size göre iyi digerine göre kötü olabilir..Ben işler kesat türünden her asılan haberin zıttını getiririm buraya..Getirdim de..

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

Sayfa 756/1014 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •