Sayfa 241/969 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bilançoları güzelleştirmek için ISGSY nin fiyatını 31 Aralık 2017 ye kadar yukarı çekecekler . Sonrası geçtiğimiz 4 sene gibi olursa şaşırmam . Hala haberleri KY den alıyoruz ISGSY yönetimi ve ISYAT dan haber yok . BEn işlerin iyi ve yolunda olduğuna inanıyorum ama sessizlik aşağı yönlü hareketlerin devamı anlamına geliyor .
    Forumdaki bir yatırımcı ifade etmişti, İş Girişim yöneticileri yatırım yaptıkları şirketin fiyatının ne olduğunu her gün nasıl merak etmiyorsa hissenin yatırımcılarının da günlük fiyat hareketlerini gözardı etmesini önermişti.

Şirketleri tanıdıkça belki de daha uzun dönem satılmasalar daha iyi dediğim anlar oluyor.

Örneğn Radore'nin olgunlaştığından bahsetmiştik, Radore aynı zamanda e-ticaret alanında önemli bir konumda yer alıyor ve trafiği izleyebilecek konumda, ekosistemde önemli bir yeri var.

Eğer girişim sermayesi işindeyseniz ekosisteme çok önem verirsiniz.

Evet kimsenin sermayesi sınırsız değil, fiyatlar ucuz kalmaya devam ederse, düşük fiyattan satış yapmak zorunda kalmak can sıkıcı. Diğer taraftan şirketler değer yaratma açısından ciddi potansiyele sahipler, ne var ki bu değer filanca hissedeki al/sat veya sat/al ile edineceğiniz kazanımlarla, borsadaki haber etkisiyle yarışamaz.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847

YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Merakım günlük değil dostum 4 yıllık bir merak benimkisi ...

O halde neden 4 yıldır hissemiz düşmektedir . endex göre bakınca olgunlaşan firmaların meyvesini iş grubu fena halde yemiş görünüyor . ISGSY vs endex grafiğini paylaştım Tüm ISGSY Yatırımcıları göreceli olarak 80% kayba uğramışlardır . MAdem olgunlaştı ürünler neden haberi senden alıyoruz . ISYAT ve ISGSY Yönetimi neden paylaşımda bulunmuyorlar ? IS grubu zararda değil onlar karlarını ceplerine koydular zaten . Aras Satışından Gelen 50 MİLYON doları 1.82 TL Kur ile Bankaya verdiler . Üstelik herkes krizin kapıda olduğunu biliyor idi . PAra lazım olunca ISBAnkasına verdiğimiz dolarları faizi ile geri alacağız .
    50 Milyon dolar dan elde edilen kar bu gün itibarı ile 3.82 - 1.82 dolar başına 2 TL x 50 Milyon = 100 M TL IS Grubuna ödeme yaptık zaten . Her şeyden haberleri var ama simitçinin bile bildiği dolar krizinden haberleri mi yok .
    Yok dostum o kadar iyi niyetli olmaya gerek yok .
    100 Milyon az para değil o gün basit bir cümle kurdular iktisat ile açıklayamayacağımız şekilde ,
    ISGSY Biz dolara yatırım yapmıyoruz dediler , dolar ile sattılar kazandıklarımızı Dolara yatırım yapan ISBANK a verdiler .

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Forumdaki bir yatırımcı ifade etmişti, İş Girişim yöneticileri yatırım yaptıkları şirketin fiyatının ne olduğunu her gün nasıl merak etmiyorsa hissenin yatırımcılarının da günlük fiyat hareketlerini gözardı etmesini önermişti.

Şirketleri tanıdıkça belki de daha uzun dönem satılmasalar daha iyi dediğim anlar oluyor.

Örneğn Radore'nin olgunlaştığından bahsetmiştik, Radore aynı zamanda e-ticaret alanında önemli bir konumda yer alıyor ve trafiği izleyebilecek konumda, ekosistemde önemli bir yeri var.

Eğer girişim sermayesi işindeyseniz ekosisteme çok önem verirsiniz.

Evet kimsenin sermayesi sınırsız değil, fiyatlar ucuz kalmaya devam ederse, düşük fiyattan satış yapmak zorunda kalmak can sıkıcı. Diğer taraftan şirketler değer yaratma açısından ciddi potansiyele sahipler, ne var ki bu değer filanca hissedeki al/sat veya sat/al ile edineceğiniz kazanımlarla, borsadaki haber etkisiyle yarışamaz.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4. [QUOTE=Baygeorge;1439607]Merakım günlük değil dostum 4 yıllık bir merak benimkisi ...

/QUOTE]

2018 in nasıl bir yıl olacağı henüz belli değil. Elinde çok konut biriken büyük müteahhitlerin bankaların kapısında yattığı söyleniyor. Bugün çıkan KHK'yı gördünüz. Normalleşme henüz ufukta görünmüyor.
    Seçim atmosferi ufaktan solunmaya başladı.

Önümüzdeki 2 yılı pas geçme olasılığı hala kuvvetli.
    Şirketler pırıl pırıl diyelim, kimse dönüp bakmayacaksa kim ne yapabilir? Biz ne yapabiliriz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,364
    İyi de dostum tüm bu olanlar aşağıdaki grafiği açıklamıyor .
    4 yıl sürekli kimse veya hiç bir şey düşemez . Esyanın tabiatına aykırı .
    Meteor olsa 1 gün vaya 1 kaç saat sürer . Üstelik anlattıklarımız iştiraklerin güzel olduğunu yazmanız ISYAT ın satışa devam etmesine yardım ediyor , bırakın 0.77 TL olsun demem o anlamdadır . Şimdi ortada fol yok folluk yok yumurta yok neden yükseliyoruz , 4 sene olanlardan farklı ne oldu ? Bazı arkadaşlar iştirakler iyi dedi diye mi yükseliyoruz . İyi güzel de hala ISYAT Haber vermiyor .

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    [QUOTE=noreply;1439865]
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Merakım günlük değil dostum 4 yıllık bir merak benimkisi ...

/QUOTE]

2018 in nasıl bir yıl olacağı henüz belli değil. Elinde çok konut biriken büyük müteahhitlerin bankaların kapısında yattığı söyleniyor. Bugün çıkan KHK'yı gördünüz. Normalleşme henüz ufukta görünmüyor.
    Seçim atmosferi ufaktan solunmaya başladı.

Önümüzdeki 2 yılı pas geçme olasılığı hala kuvvetli.
    Şirketler pırıl pırıl diyelim, kimse dönüp bakmayacaksa kim ne yapabilir? Biz ne yapabiliriz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,364
    Aşağıdaki durum Yukardaki resmi destekler nitelikte .

20% 40% VE -20% leri kar zarar kayıp kazanç olarak değerlendirmeyin .
    BAşlama ve bitiş noktası olarak görün .
    Sonuç olarak gördüğünüz gerçek 80 - 90 % Kayıp demektir .

Şimdi neden çıktığımız ortada mı ? ölü kedi sıçramasından başka bir olay mı ?
    Bizler mahkum olduk artık 4 yıldır zarar büyük eğer başkaları da kurban edilirse
    ISYAT zararını çıkarır biz kalırız içeride . Firmamız KAR da mı ZARAR da mı belli değil .
    Çünkü iştirakler hakkında sadece söylentiler var .
    Ya Birileri bir şeyler biliyor ( Insider Trading ) ,
    Ya da Ölü kedi sıçraması bu yaşadığımız .
    Bunu soruyu sadece ISYAT ve ISGSY cevaplayabilir .
    Onlardan da KAP a haber 3 yıldır gelmiyor .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,364
    ZArarımızı daha iyi anlamak için Bir resim daha koyacağım Gözde vs Endex

Dönem aynı ; Endex Bizden 3 KAT iyi , Gözde ise Endex ten 3 KAT İyi ... 3 x 3 = 9 Eder değil mi ?
    Gözde Bize göre göreceli olarak 9 KAT İyi Prim yapmış .

ISGSY de 80% ZArar dayız Onda kızmıyorum ama NEDEN ZARARDAYIZ Onu ALAYAMIYORUM ...
    Aslında Oda belli de 100 MTL Temettüyü ( ARas KArgo Dolarlarını ISBANK A verdik ).
    Şirketi kötü yöneticiye karşı sigorta ettiren kaç firma var acaba bist 500 De .
    Bu durum kötü yönetim değil ise ne dir kötü yönetim , Poliçe açıklıyor mu şartları .

Dip NOT : 12 AYlık bilanço da kötü gelirse ki gelecek , haber de yok, neden çıkıyoruz ?
    Son düzenleme : Baygeorge; 25-12-2017 saat: 09:17.

8. Çıkmamızın nedeni endekse göre ucuz değil bedava kalmasıda olabilir
    Gerçek yatırımcılar dolaylı haberleri daha çok seviyor şirketten haber geldiğinde zaten iş bitmiş olacak
    Noreply arkadaşımızın belirttiği gibi özellikle Sportive ve numnum da şirket değerlerini katlayacak hamleler yapılmakta
    Tatilbudur nevotek ve özelliklede radorede hiçbir hamleye gerek yok çok karlı bir şekilde satılacak durumda bunlarda biraz daha beklenirse dahada karlı bir satış olabilir
    Ortoproda durumunu düzeltmiş iyi yolda
    Netice itibariyle hedefler belli ve şirketlerin yükseliş dönemine girdiği aşikar
    Akıllı yatırımcı için tam zamanı haber geldiğinde atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak

Sayfa 241/969 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •