Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3022 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. almaunaydakı ıstırakı ıflas etmıs sanrım

  2. #2
    ***SAYAS*** SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yeni İş İlişkisi

    ***SAYAS*** SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Yeni İş İlişkisi )

    İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Yeni İş İlişkisi

    Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

    Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
    Diğer (Other)
    Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
    Ada Satınalma ve Tedarik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
    -
    Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
    -
    İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
    25/12/2017
    Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
    -
    Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
    Alternatif bir iş modeli geliştirilmesi aracılığıyla şirketin cirosunu ve gelir kaynaklarının çeşitlenmesini olumlu etkileyecektir.
    Açıklamalar

    Bilindiği üzere ortaklığımız esas olarak kurumsal kimlik ürünleri, ahşap mobilya ve yapı elemanları ile şehir mobilyaları alanlarında faaliyet göstermekte olup üst yönetimimiz tarafından faaliyet alanlarının çeşitlendirilmesine yönelik olarak da somut adımlar atılmaktadır.
    Bu çerçevede Türkiye Muhasebe Standartları 17 – Kiralama İşlemleri dikkate alınarak kurumsal kimlik ürünlerinde faaliyet kiralaması modeli geliştirilmiş olup şirketimiz tarafından imal edilen ve sökümü yapılan akaryakıt sektörü kurumsal kimlik ürünlerinin faaliyet kiralamasına konu edilmesi amacıyla acente / faaliyet kiracısı olarak Ada Satınalma şirketi ile anlaşma sağlanmıştır.
    Bahse konu iş modeli kapsamında 2018 yılı sonuna kadar 950.000 Türk Lirası hasılat elde edilecektir.
    Kamuoyuna duyurulur.





    http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646936


    BIST

    (25/12/2017 - 13:09:48)
    Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.

  3. #3
    ***SAYAS*** SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

    ***SAYAS*** SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

    İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

    Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

    Açıklamalar

    Almanya'da mukim iştirakimiz BORSI GmbH & Co. KG yönetimi tarafından şirketimize gönderilen Almanca davet yazısının ve Almanca bir finansal raporun tercüme ettirilerek incelenmesi sonucunda iştirakimizin Federal Almanya Cumhuriyeti mevzuatı kapsamında tanımlanmış likidite yükümlülüğünü karşılayamadığı, durumun görüşülmesi ve sermaye arttırılmasına ilişkin seçeneklerin değerlendirilmesi için 29/12/2017 tarihinde olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlenmesi talep edildiği, sermaye arttırımına gidilmemesi durumunda Alman yasaları açısından 11/1/2018 tarihine kadar iflasının verilmesinin gerekeceği anlaşılmıştır.
    Yönetim Kurulumuz tarafından – uluslararası alacak takip kuruluşu Creditreform'dan temin edilen rapor ve iştirakin internet sitesinde yer alan iş ilanları da dikkate alınarak – spekülasyonlara yol açılarak yatırımcılarımızın menfaatlerine halel getirilmemesi maksadıyla gerekli tercüme ve inceleme tamamlanana kadar Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ncı maddesi kapsamında içsel bilginin açıklamanın ertelenmesine karar verilmiştir. Tercüme ve incelemenin kısmen tamamlanması ile birlikte Yönetim Kurulumuzun 25/12/2017 tarih ve 2017/37 sayılı toplantısında durum tekrar değerlendirilmiş ve bahse konu erteleme kaldırılmış bulunmaktadır.
    İştirakimizin iflas başvurusu yapması durumunda kayyım atanacak olup faaliyetlerine devam edip etmeyeceği bu aşamada belirli değildir. Dolayısıyla BORSI GmbH Co & KG'nın TFRS 5 Satış Amaçlı Elde Tutulan Duran Varlıklar ve Durdurulan Faaliyetler Standardı kapsamında yeniden sınıflandırılmasına ilişkin bir karar alınmamıştır. Konuyla ilgili gelişmeler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesine devam edilecektir.

    Kamuoyuna duyurulur.





    http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646928


    BIST

    (25/12/2017 - 13:05:22)
    Ve onlar hile yaptılar, Allah da (onlara) hile yaptı. Ve Allah, (hileye karşı) hile yapanların en hayırlısıdır.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •