Sayfa 68/612 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 4890 madde; 537 - 544 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1. Galip ağam buna da uğrar mı acaba? Şu sıralarda, ucuz kalmış sağlam hisselere de uğrayabiliyor.

Alıntı Originally Posted by jtucker Yazıyı Oku
    Galip ağam buna da uğrar mı acaba? Şu sıralarda, ucuz kalmış sağlam hisselere de uğrayabiliyor.
    yapmayin etmeyin..Petun temiz kagittir.. isimiz mafyaya ugursuza kaldiysa vah ki ne vah

3. Değerli arkadaşlar temeddü yatırımcısı olarak bu hisseye girmeyi düşünüyorum benim için yıllık alacağım temeddü önmeli hisse fiyatı uçmasada olur bana bu konuda bilgi verecek uzun süredir bu hissede bulunan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var bilgi veririseniz çok sevinirim hepinize hayırlı kazançlar

4. Arkadaşım gir kapa geçmiş yıl temettülerini incele,hisse fiyatı senin için uygunsa al,değilse alma...bu kadar.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by dejawu26 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar temeddü yatırımcısı olarak bu hisseye girmeyi düşünüyorum benim için yıllık alacağım temeddü önmeli hisse fiyatı uçmasada olur bana bu konuda bilgi verecek uzun süredir bu hissede bulunan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var bilgi veririseniz çok sevinirim hepinize hayırlı kazançlar
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=petun
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bu dediklerinizi tabiki inceledim yıllardan beri yatırımcıyım sadece hisse geçmişini şirket sağlamlığını ve gelecek yatırımlarını inceleyen araştıran arkadaşların yorumunu bekliyorum şuan fiyat ve temeddü oranı beni tatmin edebilecek seviyede

7. https://invst.ly/669h3

sarı bölgeler 40 günlüğü kestiği yerlerden bazıları hacimli geçebilerse güzel bir hareket gelebilir .

Ayrıca sarı dirençleri geçtiğinde de güzel hareketler yapmış. tekerrür ederse güzel olur bence

Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece geçmişinde yaptığı harekete göre bir yorumlamadır.

Başkasının aklıyla yola çıkan yolda kalır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    Fiyatlar 233 günlük ortalama altında seyrediyor.(Yeşil çizgi)
    syg.

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Sayfa 68/612 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •