Originally Posted by
arzum
Bedelli sermaye artirimlarinda neyin ne sekilde oldugu gayet acik bir sekilde yazilmistir.bugun elinde martir olanlarin bedelliye katilmadilarsa hesaplarinda gozukmemesi gerekir.hesaplama olarak yapilan hesaplama dogru normal sartlarda %200 de olsa %50 de olsa %37 de olsa bedelli bitimindeki hesaplama yontemi aynidir.fakat tahtayi yapan nasil bir baski yapacaksa bu saatten sonra asagi veya yukari herseye psikolojim hazir.martir hisseleriniz hesabinizda duruyormu martie ile birlestimi ondan haber verin.burada ky kaliteli veya herhangi bir yardiminiz dokunabiliyormu ondan haber verin.aksama tavan olmasi veya daha asagidan kapatmamasinin garantisi varmi.ben 5 bedelliye katildim.kimseye laf yetistirecek durumum yok.zira burada birilerine laf yetistimek veya laf sokmak için degil.sadece zamaninda kendi yaptigim hatalari burada bedelliyle ilk defa karsilasan arkadaslarin ayni hatalari yapmamasi icin yaziyor kafa patlatiyorum.benim bu hisseden cikacagim fiyat bellidir.bu forumlarda baskalarinin soylemiyle hisse alip satmam bildiklerim bana yetiyor.ama patronun 1 tl den ruchan kullanacagi tahtada gerekirse 1 yil beklerim.mesajim gerekli yerlere gitmistir umarim.yazdiklarim al sat tavsiyesi değildir.y.t.d.
Yer İmleri