Sayfa 73/323 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    MARTI...

UZUN VADE...

2001'de başlayan 12 dalgalık bir trendin 8. zirvesi 2.19 ile 2008'de yapılmış.

2009'da ise 28 krş ile düzeltme bitmiş, ama yeni zirve için düşen trendi kırıp 3. dalgaların başlaması 8 yılı bulmuş.

Şimdi orta uzun vadede 2.19 üstünde yeni zirvelerini yapmaya koyulacaktır.

KISA VADE...

9 dalgalık sayımın 3. dalgaları 0.68 kırılınca başlamış ve ilk zirvesi 3 ay önce 1.38 TL ile görülmüş.

Orta vadede bu sayım bitiminde 2.19 üzerinde yeni bir zirve ile trend bitecektir.

Şu anda yaptığı üçgenin (0.99 TL) yukarı kırılmasını beklerim.

Sayımın bozulmaması için 0.68 aşağı geçilmemelidir.

ALLAH razı olsun.teşekkür ederim sayın mohikan.

2. Sn.mohikan üstad kolay gelsin.Herkesin sorusuna bıkmadan cevap vermenizde takdire şayan.Geçmiş analizlerinizde göremedim,müsait olunca marshal'a bakabiirseniz sevinirim.Saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    INTEMA...

Doktor bu ne?

Özsermayesini neredeyse sıfırlamış 13 krş defter değeri olan bir şirket 20 TL'den işlem görüyor.

Defter değerinin tam 150 katı. Breh breh...

Umpas holding gibi hisselere kumpas kurarken, bunun tam tersini yapmak Eczacıbaşı grubuna yakışıyor mu?

Sayım ise daha bir garip ve 24.5 üzerinde 2 zirve daha görünüyor.

Tek tek etiket veremiyorum ama 90'lı yıllardan gelen 24 dalgalık sayımda 22 zirve görülmüş 24.5 TL üstünde 2 zirve daha kalmış.

Merak ettim şimdi bir de internete baktım sonra şu aşağıdaki haberle karşılaştım.

Vayyy anasına sayın seyirciler, ne beklenti ama değil mi?

Tüm dünyada medya sektörü hisseleri sürünürken batmış bir eski inşaat şirketini böyle pazarlayabilmek?

Sermayeyi nereden bulacaksınız Emreciğim? Kaç bedelli patlatmak gerekecek bu naylon şirket için?

Bravo lem size...

Benim için Eczacıbaşı grubu da artık bitmiştir.

Slm...

Her şey için teşekkürler üstad...

Hatırlatmak isterim...

İştiraki var...ecyap....borsa kotundan çıkarıldı...6 milyon lota yakın...

İntema...2 milyar tl'ye yakın,ciro var deniyor....bilançoda...1 milyar tl'ye yakın...

Öz sermayeyi yok etmesi dümen gibi...

İstese...yıl sonu 50 milyon kar açıklar...

İş...hesap başka...

Alavere....dalavere...

Borsanın sahibi olmazsa bu işler böyle...

Saygılar...Sevgiler....

Sn.Mohikan merhab Skbnk sayım yapmistiniz,umudunuz yoktu.1.55 önemli idi sayimda,şu anda 1.70 lerde geziyor.Tekrar umut vadeden sayim çıkarmi rica etsem.Ayrica Bist 30 a alinmis galiba Tesekkürler emeğinize.Saygılarımla
    Bir de EZCYT.rica etsem efem.
    Burada Yazılan,Çizilen Yorumlar Yatırım Danışmanlığı Kapsamın da Değildir.Kişisel Yorumdur.Sadece Beni Bağlar.Sorumluluk Kabul Edilmez,Aksi Taktirde Akıl Sağlığınız Bozulabilir.Uyarımı Yapayımda

5.  Alıntı Originally Posted by BY PİVOT Yazıyı Oku
    Sn.Mohikan merhab Skbnk sayım yapmistiniz,umudunuz yoktu.1.55 önemli idi sayimda,şu anda 1.70 lerde geziyor.Tekrar umut vadeden sayim çıkarmi rica etsem.Ayrica Bist 30 a alinmis galiba Tesekkürler emeğinize.Saygılarımla
    Bir de EZCYT.rica etsem efem.
    eczyt sayfa 8 de var

Tesekkürler Dr.Kaptan bırakmadınmı ? Borsayı
    Burada Yazılan,Çizilen Yorumlar Yatırım Danışmanlığı Kapsamın da Değildir.Kişisel Yorumdur.Sadece Beni Bağlar.Sorumluluk Kabul Edilmez,Aksi Taktirde Akıl Sağlığınız Bozulabilir.Uyarımı Yapayımda

7. Sayın hocam IEYHO yakın geçmişte USAS ile birleşti biliyorsunuz. Dolayısıyla, size zahmet olmazsa IEYHO sayımı yapabilir misiniz? Teşekkürler

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by BY PİVOT Yazıyı Oku
    Tesekkürler Dr.Kaptan bırakmadınmı ? Borsayı
    nerden tanisiyoruz cikaramadim

Sayfa 73/323 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •