Sayfa 114/725 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 5798 madde; 905 - 912 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by gologodri Yazıyı Oku
    Elinizdeki mala bakıp 50.bin yada 100 bin lot farketmez ne kadar zarar ettiğinizi düşünüyorsunuz peki birde malı elinde bulunduran orman çocuğu ne yapsın malın fiyatı çıksamı iyi düşşemi iyi onun için, o yüzden çok kasmaya gerek yok bence, süründürebilir zamanıda uzatabilir ama sonunda seve seve çıkaracak bunları okuyorsun dimi orman çocuğu. Kesinlikle YTDeğildir.
    haklısın fakat bu sefer çok uzadı endeks nerden nereye geldi

2.  Alıntı Originally Posted by gologodri Yazıyı Oku
    Elinizdeki mala bakıp 50.bin yada 100 bin lot farketmez ne kadar zarar ettiğinizi düşünüyorsunuz peki birde malı elinde bulunduran orman çocuğu ne yapsın malın fiyatı çıksamı iyi düşşemi iyi onun için, o yüzden çok kasmaya gerek yok bence, süründürebilir zamanıda uzatabilir ama sonunda seve seve çıkaracak bunları okuyorsun dimi orman çocuğu. Kesinlikle YTDeğildir.
    Bu adam yada adamlarda ne kadar mal vardır acaba? Kaç lot yada kaç para böyle bir güç oluşturabilir? tahmin var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by Sunnyfunny Yazıyı Oku
    Bu adam yada adamlarda ne kadar mal vardır acaba? Kaç lot yada kaç para böyle bir güç oluşturabilir? tahmin var mı?
    Tabiki oluşturur sahipsiz kağıt yoktur mutlaka malın fazlasını elinde tutan birileri vardır tek fark bizim spek tam orman çocuğu acayip sabırlı o yüzden ona karşı durmak zordur yıllardır böyle oynar Allah hepimize dayanma gücü versin.Buralardan dahada aşağı salarmı salar ama ben kimsenin daha aşağıdan malını satacağına inanmam zaten giren girmiş biraz fazla biraz az ne farkeder.Yani bizde seve seve beklemek zorundayız satıpta daha aşağıdan alırım mantığı bu seviyelerde bende işlemez o iş geçti ne olacaksa olur artık Allah büyük.YTDeğildir sesli düşünüyorum kimsenin vebaline girecek değilim herkes kendi kararını verecek iyi olur İnşallah.

4.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    İyi de böyle bir sürüleşme hisseyi yükseltmez tam aksine düşürür, adam hem malı yedirip hem yükseltirse nasıl para kazanacak? Bu düşünceyle (senin gibi) buralardan alanların mallarını alabilmek için aşağı basması daha olası. Tabi ben senin yazdıklarına yorum olarak diyorum, yoksa düşecek yükselecek diyemem, çünkü bjkaş tamamen spekülatif hareket eden bir hisse ve sürünme 1 yıla yakındır sürünme durumunda belki yıllarca sürdürür belki bir haftada alır götürür, hangisi spek efendi için karlı ise onu yapar. Yoksa bjk futbolcu satmış, maç kazanmış, sponsorluk imzalamış falan filan hepsi tırı vırı, saman alevi gibi bunları bahane yapıp malı kitleyip kitleyip çekiliyor kenara yıllardır. (YTD)
    Ben de düşme ihtimalinden bahsetmeye çalışmıştım zaten.

netturko Guest
    altın çıkar dolar çıkar ky dr burada bekler durur bjk kasaya şu kadar para girdi fln filan 6 liradan alır bekler durur borsa bura böyle batıyorsun anlasılan

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

netturko Guest
    .....

SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Daha epey bekleriz biraz daha fazla zarar ederiz bjk işi bu sene zor takım kötü oynıyor zaten belli bizde bu oyunla nasibimizi ters köşe olarak alıcaz bulaşmamak ya yarar var hadi iyi akşamlar.

8. Hani ne derler....
    Battı BALIK YAN GOİNG

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 114/725 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •