Sayfa 26/218 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1. http://washingtonhatti.com/2017/03/1...rip-drip-drip/

Flynn konuşmasında “Türkiye’de şu an devam eden bir darbe†olduğunu üzerine basarak açıklamıştı: “Şu anda!†diye tekrarlamisti. Bu haberi yorumlayan Flynn “İslamcılığa†yönelen Erdoğan’dan rahatsız olan ve Türkiye’nin laik kimliğini korumaya çalışan ordu tarafından yapıldığını söyledikten sonra izleyicilerden de coşkulu bir alkış almışti.
    Darbenin başarısız olduktan sonraki gün, Erdoğan, askeri subaylar, hakimler ve öğretmenler de dahil olmak üzere aralarında yazar ve çizerin de bulunduğu binlerce kisiyi darbeye yardim etmek suclamasiyla yakalamaya başladı. Muhaliflere yonelen bu dalgaya karsi, Times gazetesi, Erdoğan’ı “giderek otoriter†davranmakla ve “karşı-darbe†hazırlamakla suçlamısti.
    Hollanda meselesinde ise ayni Times gazetesi Tayyip agami destekledi.
    New York’daki Görüşmede Bakanlar Gülen’in Yıpratılmasını Flynn’den İstediler

Flynn’in Alptekin ile ortak çalışması, New York’ta bir otelde Flynn ile Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir araya geldiği Eylül ortalarında ciddileşmeye başladı. Erdoğan’ın damadı da Enerji Bakanı Berat Albayrak da bu toplantida hazir bulunuyordu. Flynn’in yanında ise CIA’nın eski direktörü ve Flynn İntel Group’in danışman kurulu üyesi James Woolsey, Irak’ta Flynn ile çalışan, eski FBI ajanı Brian McCauley’i vardı.
    Bu yazida pek cok bilgi var. Satir aralarini iui okumak lazim. Son derece maksatli bir yazi bu.

Oncelikle Flynn para karsiligi iş yapacak bir karakter degil. Mesela Pizzagate olayi da Flynn'in uzerine yikildi. Pizzagate ile ilgili haberlerin, Flynn'in oglu tarafindan kurulan internet sitelerinden yayildigi ortaya cikmisti.

Mike Flynn gunah kecisi rolu oynuyor.

Bhara gorevden alindi, Zerrab olayinin ustu ortuldu. Bu olay direk devrim muhafizlarini tehdit ediyordu.

Isid dahil, ortadoguda donen butun firildaklari ceviren adam Mike flynn di.

Bu yazi Flynn'i 40.000 dolar, 600.000 dolara iş yapan biri gibi gosteriyor. Yani işi sulandiriyorlar.

Ulusal Istihbarat konseyi, Abd'de 16 istihbarat kurulusunun ustundeki bir yapidir. Flynn bu gorevde 24 gun oturabildi. Yerine gelenin gecmisi ve kokenleri gelecek hakkinda fikir vermekte.

Dun Perincek de ayni seyleri soyledi. Abd ve Rusya arasindaki gorusmelerin yerel olcekte oldugunu, Abd ve rusya'nin karsit cephelerde oldugunu surekli anlatmaya calisiyor, cunku tum stratejisi Abd karsitliginuzerine kurulu. Bunlari soylerken vucut dili kendisini ele veriyor. Stratejisinin goctugunu cok iyi biliyor.

2. Foruma katilim azalmis. Server degistirmek iyi olmadi.

3. Prof. Dr. Ümit Özdağ†@umitozdag
    Barzani'nin EVET'i desteklemesi karsiliğinda Kerkük'ü işgal etmesine AKP onay veriyor..Kerkuk'e Barzani bayrağı çekildi Türkçe yasaklandi.
    Kerkuk, Misak-Milli sinirlarina dahil degil. Kerkuk'u Barzani'nin almasi mi iyidir, yoksa oraya Iran'in cokmesi mi iyidir? Kerkuk Turkmeni Sii, Iran'i destekliyorlar.

4. FLAŞ!
    Mahkeme, toplam 75 sanıklı "15 Temmuz darbe girişimi" davasında 69 Hava Harp Okulu öğrencisinin tahliyesini kararlaştırdı.

5. http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/v...rdi-2-1740666/

Yönetim merkezi Vatikan'da bulunan Katolik Kilisesi'nin Anadolu Havarisel Episkoposu Monsenyör Paolo Bizzeti, Hollanda ve Türkiye arasında yaşanan krize ilişkin yaptığı açıklamada, gerilimi, Avrupa'nın çelişkili politikalarının artırdığına işaret etti. Türkiye'nin Avrupa için çok önemli olduğunu dile getiren Katolik üst düzey din adamı, "Onsuz yapamayız ve ona karşı duvarlarımızı yükseltemeyiz" dedi.
    Bir destek de Vatikan'dan...

6. Murat Zenci†@Murat_z06

İddiaya göre: Binali Yıldırım, Hollanda ile krize yol açan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’yı “Ben gidilmeyecek demedim mi?†diye azarlamış

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Murat Zenci†@Murat_z06

İddiaya göre: Binali Yıldırım, Hollanda ile krize yol açan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’yı “Ben gidilmeyecek demedim mi?†diye azarlamış
    Eee bunların kankalarını ilk satışları ilk düşmablıkları değil, PKK ile halay çektiler sonra düşman oldular, Fetö ne istedilerse verdiler sonra düşman oldular, Abdullah Gül'e herşeyi emanet ettiler sonra geri alıp kaç kenara dediler, Mavi Marmara'da biz yolladık dediler sonra bana mı sordun dediler, Davutoğlu önce getirdi sonra sen çok popüler oldun kaç kenara dediler...

Liste çok uzun bunu bir çerez tabağına benzetirsek bu bakan o tapaktaki bir tuz tanesi etmez koca koca ülke liderleri var o tabakta önce dostu sonra .....
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. Yurt Haber Ajansı†@YurtAjansi
    #SONDAKİKA
    Belçika Dışişleri Bakanlığı Türkiye'ye Seyahat Edecek Vatandaşlarını Uyardı.
    Belcika uyardiysa, bombali saldiri ihtimali olabilir.

Sayfa 26/218 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •