Sayfa 226/1078 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Evet Sn. T/A olay birazda bu, hiçbir sebep olmadan düşünce insanın içi acımıyor değil, ama şuan iş inada bindiği için ya beni taşıyacak yada o da vakit kaybedecek
    Yükü fazla değilse taşır. Baktı olmuyor yoluna devam eder. Yük fazla gelirse istihap haddinden dolayı havalanamaz!!!

Onlar daha ziyade günlükçüleri kovalıyorlar. Hele bir de kredi ile açığa almışlarsa buldukları zaman affetmezler...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Heyecanlı bir filmden bahsediyor gibisiniz. Hisseyi satın aldınız. Daha ne istiyorsunuz hemen %10 -%20 mi yapacak. Bırakın adamın peşini. Adam da sizi taşısın. Valla yanlış anlamayın abilerim. Siz ticaret yapmayın bence. burada ilk öğrendiğim şey : Sabır

4. Dün sorduğum sorunun cevabı yine sistem grafiğinden geldi

Turuncu sonrası açık yeşil....pis sıkıştı kerata..., ama bende biraz sıkılmıştım ben mecburen biraz rahatladım o da el mecbur yarın rahatlayacak

Sonrası ne olur, Mart’a kadar o mal orada duracak...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Sayin t/a artik grafik guncellemiyorsunuz. Kacirdigim birsey mi oldu acaba..

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Heyecanlı bir filmden bahsediyor gibisiniz. Hisseyi satın aldınız. Daha ne istiyorsunuz hemen %10 -%20 mi yapacak. Bırakın adamın peşini. Adam da sizi taşısın. Valla yanlış anlamayın abilerim. Siz ticaret yapmayın bence. burada ilk öğrendiğim şey : Sabır
    Film gibi ama bizim biletler maalesef sinema bileti kadar ucuz değil

Ben hissede yeni değilim ama sıkıntı yeni girenler sanırım, adam beni taşımaya karar vermiş tam gidiyorduk sonra bir anda yan çizdi soluksuz çakıldık adamı tanımasam söveceğim ama o da az çok haklı, sonuçta malı bizler alıp yatıyoruz adam emek harcayıp kağıdı götürüyor sonra biz hop birader müsait bir yerde inelim diyoruz adam yerine göre o malı o fiyattan karşılamak zorunda kalıyor, yani onlarda biraz haklı bizde biraz haklıyız

Bende sabır var biraz ama ticaret zor iş, hele ülkemizde alacak verecek konusundaki umursamazlıkta olunca

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Aslında şöyle İZFAŞ gibi bir hisse bulup 1 sene yatmayı isterdim

8.  Alıntı Originally Posted by erdogan Yazıyı Oku
    Sayin t/a artik grafik guncellemiyorsunuz. Kacirdigim birsey mi oldu acaba..

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. Erdoğan grafikler şuan güncel, ben az önceki resmî sistem grafiklerinden çektim

Sayfa 226/1078 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •