Düne ait takas gönderebilecek biri varmı. Tşk
Sansürlenen Kipa genel kurulu tutanakları tekrar yayınlandı...
http://www.kipakurumsal.com/uploads/...n_Sorulari.pdf
Harfi harfine herşeyi geçmişler gibi ama ilginç bir şey varki avukat sürpriz her zaman çıkabilir demiş Yatırımcılar bunu kayıtlara geçelim demiş.Ne hikmetse konuşmanın bu bölümü tutanaklarda Yok!
Bu bölümün videosu...
https://m.youtube.com/watch?v=_zPRh4NTmVs
![]()
Son düzenleme : devil hunter; 31-12-2017 saat: 00:13.
Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...
SALİH BEY: Ökkeş Bey, karşılıklı konuşma oluyor şeyde olmuyor. Şuan tamam çok açık ve net
siz bir cevap istiyorsunuz. Evet, bu bir ticari anlaşmadır. Bunun iki tarafı vardır. Öbür tarafın
iznini almadan bu açıklamayı yapma yetkisine sahip değiliz, açıklamıyor arkadaşlarımız. Evet
tamam, böyle geçebiliriz. Tamam cevap tatmin edici oldu herhalde değil mi? Peki aslında biz
faaliyet raporunu görüşüyoruz şuanda. Bu aktardığınız konu tamamen bambaşka bir konu.
Bunu aslında. Şimdi bakın şirketin faaliyetlerini konuşuyoruz oysa, bakın ben konuşurken
benim sözümü kesmeyin tek tek konuşursak birbirimizi daha iyi anlarız. Bakın ben hala
konuşuyorum siz hala, ben hala konuşuyorum siz hala bana cevap veriyorsunuz. Tek tek
konuşalım herkes ne dediğimiz anlasın. Mikrofonlardan da ses çok net gelmiyor gördüğüm
kadarıyla. Sorunun cevabı açık ve net, bunu karşı tarafa da sormadan herhangi bir şekilde
ticari bir anlaşma olduğu için fiilen arkadaşlarımız bunu açıklayamayacaklarını, size açık ve
net olarak belirtiyorlar. Ve bunu tutanaklara böyle geçireceğiz. Buyurun beyefendi sizin bir
sorunuz vardı galiba buyurun var mı söyleyeceğiniz bu konuda? Mikrofonu alın ki,
tutanaklara geçme şansı olsun.
ÖZGÜR BEY: Sayın başkan şunu da ekleyebilir miyim?
SALİH BEY: Buyurun.
ÖZGÜR BEY: Yani konuştuğumuz sözleşmeler, biraz önce Ökkeş Bey aktarmaya çalıştı son
derece kapsamlı sözleşmeler ki, Migros’un da Uluslararası Tesco şirketinin de Uluslararası
edindiği tecrübelerin yansıdığı sözleşmeler. Gerek Migros açısından gerekse de Tesco,
Uluslararası Tesco açısından bu sözleşmedeki bilgi birikimi son derece ticari bir yetenek bir
kabiliyet. Yani sözleşme mekanikleri dahi, takdir edersiniz ki now how yani bu tipteki
sözleşmeleri bu netlikte halka açıklayabiliyor olmanın mutlaka iki taraf açısından, yıllardır
edindiği bir takım hukuki, bir takım operasyonel tecrübelerinin halka açıklanması anlamına
gelir. Bugün Tesco, uluslararası arenada birçok satın alma yapar, satış yapar. Migros kendi
lokal coğrafyasında, uluslararası coğrafyasında satın almalar yapmaktadır. Belki daha
gelecekte yine satın almalar yapacaktır. Bu minvalde, bu tipteki nowhow’ını böyle bir talep
çerçevesinde değerlendirmekten öte yapacağı bir şey yoktur. Ama prensip olarak
açıklanmasını uygun bulmamıştır.
https://m.youtube.com/watch?v=_zPRh4NTmVs
Tüm yorumlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz...
Aramızdaki sözleşmeyi açıklamayacağız demişler.Bu demek oluyorki küçük yatırımcı tarafından bakınca bu bir gizli sözleşme.Avukat beyin dediği gibi sürpriz bir şey her zaman çıkabilir.
Kendi düşüncelerimden ibarettir.Yatırım tavsiyesi değildir.
Ooo tutanaklar buralara kadar dokulmus aciga cikmis, davalar acilirsa masalara yazik olucak
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri