Alıntı Originally Posted by Camoka Yazıyı Oku
Üstad sabahı şerifleriniz hayır olsun, 2018 yılının ülkemize birlik, anlayış ve sağlık huzur dolu günler getirmesini temenni edeeim.

41. sahifede Doaş sayımı yapmıştınız çok teşekkürler, düşüş trendinin devam edecegini iletmistiniz. Hisse bu siralar tepki verdi, sayımın bozulması ve tekrar yukselis trendi. icin kac görmesi lazım ? Şahsen ben 10 TL gördüm, yanılıyormuyum.

Ayrıca Kozal hissedarıyım, tek hissem. Sayım yapmıstınız ancak TL bazlı yapılmıstı.
Üretim tamamen altın oldugu icin ons USD bazlı çalısması, açık pozisyonu olmaması, yatırımcıların 2/3 ü yabancı olması nedeniyle son 1.5 yıldır tekrar yükselis trendinde belirsizlikler kalkiyor...

Usd bazli sayım daha mühim ve kayda deger olur kanaatindeyim, rica etsem bakabilirmisiniz, syg...
DOAS...

ORTA VADE...

10 dalgalık düşüş trendinin 3. dibi 7.40 ile yapıldı.

Şimdi yapacağı pemve IV tepkisi (grafikte belirtmeyi unutmuşuz) en fazla pembe I dibi olan 10.11 TL'ye kadar olabilir.

KISA VADE...

10 TL'den başlayan düşüş ara trendinin sayımı.

6 dalgalık trendin 3 dibi yapılmış. 7.40 altında 3 dip daha yapmalıdır.

9.25 yukarı geçilmemelidir. 9.25 yukarı geçilse de bu sayım ara trend sayımı olduğu için önemi yok.

Önemli olan rakam 10.11 TL'dir.

7.40'tan başlayan tepki dalgasını kendi içinde sayarsak 7 dalgalık trendin başladığını görüyoruz.

Eğer 3. dalgalar başlarsa düşen trend çizgisindeki direnç noktası (8.70) yukarı kırılır ve 9.25 hedef olacaktır.

ORTA VADE (USD BAZLI)...

9 dalgalık sayımın 3. dibi 2 USD ile görüldü.

2 USD altında 7 dip daha yapıp nihai hedefi olan 1 USD'yi görecektir.