Sayfa 29/748 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 225 - 232 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Cevap için tşkler içi geçmiş patronlarla altın madeni de isletseler yatırımcıya yansımaz

ytd.
    Rica ederim.sadece mıcır işletmesinin ruhsat değeri ne kadardır?
    Yatırımcıya neden yansımasın.
    90 krş brüt. net 76.5krş kar payı verecek.
    2.80 usd ye 20,4 cent kar payı. bu dolar bazında %7,14 cıvarı getiri demektir.(bence iyidir)
    (kur 3.75 baz aldım)
    YTD

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Rica ederim.sadece mıcır işletmesinin ruhsat değeri ne kadardır?
    Yatırımcıya neden yansımasın.
    90 krş brüt. net 76.5krş kar payı verecek.
    2.80 usd ye 20,4 cent kar payı. bu dolar bazında %7,14 cıvarı getiri demektir.(bence iyidir)
    (kur 3.75 baz aldım)
    YTD
    6 sene önce bu hisseyi 15 lerden alanlar var sadece temettüyle olmaz %7 temettü için neden risk alsın insanlar gider hazine bonosu alır... ayrıca parkın sattıgı madenin 3-4 milyar değerinde çıkarılmayı bekleyen bakırı var mıcırın değeri nedir bilmiyorum bu nuhun hammaddesi aliminyum pasta hakkında fikrim yok boya malzemesi oldugunu duymuştum sadece
    nasip....

şirket yavaş hareket ediyor 2013 yılında şehir merkezlerinde kalan 11 tane beton santrali arazisini satışa çıkarmış sonra vazmı geçti haber yok vs vs patron faktörü halka açıklıgı zaten az olan bir şirketin hisselerini sahibi toplarsa hisse dahada sığlaşır üstelikte bu işi el altındanda yapıyor gibiler bu dahada kötü...
    nasip....

6 sene önce bu hisseyi 15 lerden alanlar var sadece temettüyle olmaz %7 temettü için neden risk alsın insanlar gider hazine bonosu alır... ayrıca parkın sattıgı madenin 3-4 milyar değerinde çıkarılmayı bekleyen bakırı var mıcırın değeri nedir bilmiyorum bu nuhun hammaddesi aliminyum pasta hakkında fikrim yok boya malzemesi oldugunu duymuştum sadece
    şirket yavaş hareket ediyor 2013 yılında şehir merkezlerinde kalan 11 tane beton santrali arazisini satışa çıkarmış sonra vazmı geçti haber yok vs vs patron faktörü halka açıklıgı zaten az olan bir şirketin hisselerini sahibi toplarsa hisse dahada sığlaşır üstelikte bu işi el altındanda yapıyor gibiler bu dahada kötü...
    Ben güncel değerlere göre hesap yaptım.
    Nasip diyelim.

YTD

5. Moody's Eylul'deki not indiriminden sonra simdi de Turkiye'nin gorunumunu duragandan negatife cekti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 29/748 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •