Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 801/1014 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    İzmir merkezdeki yeni konut projeleri hakkında bilgi, görüş ve önerileri olanlardan paylaşımlarını beklerim.

Örneğin Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın eski Alsancak Stadyumu yanındaki arsada yapacağı proje hakkında bilgisi, firma hakkında bilgi ve görüş paylaşımı gibi.
     Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bilgim yok ama sorum var

aidat nasil belirlenecek bir ipucu varmi? yada rakam belli mi?
    Henüz satışa çıkmadı, proje detayı bilgisi yok. Tabii ki aidat konusu da belirsiz.

Alsancak eski stadyumu ve Alsancak Garı bölgesi için herhangi bir kentsel planlama var mı?
    İnşaatı yapacak firma ve iş kalitesi hakkında bilgisi olan var mı?

2.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Zeka -eğitim oranını merak ediyorsunuz her halde,Sayın British...
    Değerli forumdaşlar, bazen bazı şeylere bakmak, görmek, işitmek sağlık açısından zararlıdır. En iyisi görmemek, duymamak ve bakmamaktır. Yoksa o şey sürekli fark edilmek isteyecektir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    sunu merak ediyorum

eger aidatlari cok yukseltirlerse sende evi sat ve cik

sunu anlarim aidat cok yukselince evi satmak zorlasiyor

Ama site cok sevilen begenilen yerdeyse ve zenginlere hitap ediyorsa aidati takmiyordur sakinler

evini sat ve aidatin dusuk oldugu bir yerden ev al bu kadar basit

Istanbul da tonla yer var aidatin sifira yakin oldugu site olmayan ve klasik eski apartmandaki daireler bunlar

Sn.Ahmet benim 5 adet gayrimenkulum vardı... Kiracılardan, avukatlardan, mahkemelerden, aidatlarından, giderlerinden bıktım 2 tanesini 2015 de sizin dediğiniz gibi sattım. Kaldı elimde 3... Bir diğerini de 2016 Mayıs ta sattım. Bir oturduğum daire ile Antalya nın en merkezi bulvarında dükkanım kaldı.

Geçen onu da satılığa çıkarttım ama sonra vazgeçtim. Şu an boş... Kiracı seçiyorum. Milletin alayı fırıldak olmuş. Ciddi iş sahibi olmayana mülk yok.

İnanın TROLLÜK filan yapmıyorum. Bıktım...

Paraların hepsini faize ve USD a yatırıyorum. Çok da rahatım....

Geçen Ankara Çayyolunda bir siteye gittim. Kapalı havuz sürekli 26 C imiş. Dışarısı -10C iken... Havuz kenarına Antalya Lara plajından kum getirilmiş...

Lükse bak yahu.. Sanki Roma İmparatoru Sezar ile Mısır Kraliçesi Kleopatra...

İnanın bana siz çok zengin olabilirsiniz ama -10C da tonlarca havuz suyunu, 26 C ısıtmak için memleket o kadar zengin değil....

Demem o ki; Türk halkı olarak elimizde ki üretim gücü ile bu denli LÜKSÜ haketmiyoruz...

Adamın maaşı 3000 TL kapımda Dr olsun, elektrikçi olsun, kapalı açık havuz olsun, bahçıvanım olsun hizmetçim olsun, kat görevlim olsun diyor...

Ama maaş 3,000 TL....

Yahu böyle lüks ayda 30,000 TL kazanç gerektirir...

Peki onca yapılan LÜKSS rezidansların hepsine mi üst gelir grubu oturacak...

Bu ülkede ben kendimi orta-üst olarak tabir ederim... Üst grup böyle lüks ve masraf aidat mülkde oturan yada oturabilen %2 yi geçmez...

Ama olsun alan alır satan satar....

Ayrıca; Audi Mercedes BMW gırla satıldı bu ülkede....

Bir ara Havalimanına giderken yolda 100 adet Audi A4 saydığımı hatırlıyorum...

Az kaldı... 2018 Mayıs ayından sonra piyasa nasıl ucuz konut dolu ise; ucuz lüks araç dolucak....

Benden demesi...
    Son düzenleme : selka; 02-01-2018 saat: 20:39.

4.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Ben buyuk resmi sizin gibi gormuyorum.
    Global sorunlar var ve onun bazi ekonomik yansimalari bizim ulkemizi de etkiliyor ama hem siyasi hem makro ekonomik acilardan sizin gibi dusunmuyorum.
    Turkiye Suriye degil, uzaktan yakindan alakasi yok, olmayacak da. 100 yil once de olmadi.
    Ulkedeki insanlara guvenin, yonetenlere ideolojik olarak karsi olabilirsiniz, ama burada cocuklarini yetistirmek icin yasayan "orta ve alt kesimler" de var. Siz ve sizin gibi "ust kesimler" biraz panikledi o kadar.
    "Ust kesimler" ulkeyi 80 yilda bir yerden bir yere getirdi, biraz da birakin "alt ve orta kesimler" birseyler yapsin. 80 yil sonra karsilastirirsiniz.
    Sn Ali bey neyi kastettiğinizi tam anlamadım. Ülkede Hukuk Guguk olmuş; adalete güven diplerde. Asker polise, Polis askere, memur yöneticiye, yönetici memuruna şüphe ile yaklaşan bir devletten bahs ediyoruz...

Sn.PowerPC bence haklıdır. Arsa payı şu an Musul da kaç USD dır...

Ülkeye birşey olmaz dediniz... Yahu en son 12 Eylül 1980 de ve öncesinde millet birbirini yedi...

Keza İran... Birşey olmaz denildi... İçsavaşa doğru sürekleniyor...

Bence bu denli sabit fikirli değil; esnek düşünceye sahip olunuz... TR de sandığınız kurumların binaları kocaman kocaman olabilir.. Ama sadece binaları kocaman...

Görev aşkları ve düşüncelerinin kocaman kocaman olduğunu sanmıyorum...

Düşünün koskoca devasa binaları onbinlerce çalışanı olan MİT varken ülkenin Cumhurbaşkanı Darbeyi, yolları bombalayan F16 ları, halkı çiğneyen Tankları; eniştesinden öğreniyor.... O derece yani....

Ve hala o MİT in binası KOCAMAN KOCAMAN.... Belki 2018 de bir ekstra 10,000 kişi daha işe alabilirler... Mevcut az geliyormuş...

Halk karpuz misali tam ortadan ikiye ayrılmış durumda.. Ve siyasiler halkı tekrar bir araya getirmek için zırnık bir şey yapmıyorlar...

Bakınız beyefendi büyük resmi siz nasıl görüyorsunuz ben bilmiyorum ama;

Gayrimenkul adalet ister....

Gayrimenkul özgürlük ister....

Gayrimenkul güven ister....

Gayrimenkul huzur ister.....

Gayrimenkul garanti ister,

Gayrimenkul hukuk ister....

Bunların hiçbirisi şu an Türkiye'de yok...

O zaman gayrimenkulde para etmez...

O kadar....

Bunun alt kesimi yada üst kesimi başka bir kesmi filan da yoktur...

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Gayrimenkul adalet ister....

Gayrimenkul özgürlük ister....

Gayrimenkul güven ister....

Gayrimenkul huzur ister.....

Gayrimenkul garanti ister,

Gayrimenkul hukuk ister....

Bunların hiçbirisi şu an Türkiye'de yok...

O zaman gayrimenkulde para etmez...

O kadar....

Bunun alt kesimi yada üst kesimi başka bir kesmi filan da yoktur...
    Dunyadaki hemen hemen butun gelismekte olan ulkelere bakin hepsinin baskentine yada en buyuk sehrine bakin Istanbul dan daha pahali

hicbirinde demokrasi guven huzur hukuk garanti yok

Peki neden pahali?

Cunku sermaye getiriye ac. Cok fazla para var dunyada gidecek yer bulamiyor zenginler ellerindeki gelirin ufak bir kismini bu dokuntu ulkelere kaydirmis o yuzden fiyatlar firlamis. Ee hani demokrasi hukuk guven garanti olmayan yerde gayrimenkule yatirim yapilmazdi?

Olaya global zenginler acisindan bakin. O zaman goruntu netlesir

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    yukarida bahsi gecen sehirlerde bi aksam sokaga cik bakalim yada banliyolerine git

bakalim kac dakikada soyulacaksin

sen hayatinda hic soyuldunmu?

Benim basima iki kere geldi hemde senin o Amerikan filmlerinde hayran hayran baktigin bina ve semtlerin ortasinda oldu

ne kadar anlatsam bos. TUrkiye de yasayanlar TR den ABD de yasayanlar buradan nefret ediyor. Ben ikisinide biliyorum
    Yaz kardeşim yaz,sen bakma atıp tutanlara. Sen olmasan abd yı filmlerdeki gibi taytlı patenli kızların herkese gulucuk attığı, tüm ahalinin malikanelerde yaşadığı utopiya sanacak

7. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...07786684/detay

tam teşekküllü sitede 100 k ya sıfırrrr ev var bide istanbulda evler pahalı her keseye göre ev yok derler
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...07786684/detay

tam teşekküllü sitede 100 k ya sıfırrrr ev var bide istanbulda evler pahalı her keseye göre ev yok derler
    Ev mi ,ben o fotolarda ev falan göremedim

Sayfa 801/1014 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •