Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
sanayii-madencilik sektörü ancak Global tehlike yüzünden bunların satışları SIFIR olursa en çok onlar kaybettirir
mesela PRKME

#####

bakın bugünün Vatandaş nasıl kandırılır haberleri daha 2 ay öncesinde MEDYA ne demişti
?
koşun araç alın 2018 de mtv artışından etkilenmeyin
aman aman
sonuç bugün öğrendik ki SIFIR araç fiyatları %5ler civarında ÖTV matrah değşiminden DÜŞMÜş

buyrun:

####
tabii Sağlam zamlar yolda demişlerdi

####

yurtdışından OTOMOTİV yedek parça olayını defalarca yazdım buradan
bakın o kadar çok kişi bu işe girmemiş girenler Vergi sistemini değiştirtmiş şimdi asıl bu işe girme zamanı

###
3tl lik buji bizde 25tl
####

iran ile savaş demiştik

nostradamus denen adam yanılmamış hiç

####

ve bugünün FAVORİSİ

eskiden bu haber çıksaydı 2005lerde borsa bir günde %7-8 düşerdi
şimdi vatndaşta mal kalmadı ki düşürüp toplasınlar AKSİNE satmak için bugün %2 yaptırdılar
hangi hisseler gitti Endekste ağırlıkları olanlar gitti
çeksinler bir ITTFH ı yukarı bakalım
veya EDIP i

####

HALKB ralli piyasasına girebilir kısa vadede 16tl ler görülebilir malı kaptırmamak veya satmak size kalmış

####

ALTINNNN 1330-1340 lara kadar gidebilir HAZIR boğa piyasasına girdi
####
söylediğimde kaç tı 1250ydi alın kaldıraçlı alın forexten alın demedim mi?
1340ları geçip yukarıya dikerse yönünü gelsin 2018 sonunda 1618 dolarlar

####
bunları yazın kenara sonra ben demiştim demek istemiyorum

####
otomobil fiyatları yukarıdaki olaydan %5 civarı ucuzladı ancak ALACAKLAR acele etmesin 6 ay içinde ÖTV sıfırlanabilir biraz daha harcamalarınızı erteleyin
####
USDTRY yönünü şaşırdı aptallaştı DOLAR endeksi yukarı döndü ama düşüş trendine devam edebilir
EURO ve japon yeni şuan daha cazip olabilir.sterlini unutmayalım
Teşekkürler Sn.Ersoydelta Edip Bilemem de İttfh da Ky yığınla
Madencilik diyorsunuz ...S diyelimmi Hikayesi Çok Endekse Ters Hareket Yapıp
Malesef onda da yığınla ky.Sabir İster
Bakın İnsanların Biste Çekildigi 5.6 Yılda (MEMSA) ya Bakın Nasıl Ky.Destekli Mağdur Nasıl Edildi.Göz Göre Göre Nasil Zarar Ettiriliyor Kimsenin Gücü Yetmiyor.Çok Büyükler Ulular Yazık Oldu 1000 lerce İnsana......( EGYO) ya bakın Yilan Hikayesine Döndü Güven Kalmadı 10.binlerce İnsan Batirildi.Ky Zaten Ufacık Kaldı Yakinda Yok Olup Gidecek Takmayin Bu Kadar Bir Gün Herkes Batacak Herkes Ölecek
SONUÇ Olarak :BORSADA Gelmis Gecmis Halka Açılan Şirketlerin Bilerek Batirilmasin da Ve Bu Sirketlerin Sahipleri Haramzede PATRONLARIN kisaca ; Hileyle Kazananların,Hileye Destek Olanlarin,Göz Yumanların ,Gereğini Yapmayanların .......................Vay Haline........................

Borsada Bir Şirketin Patronu Borsaciysa Uzak Durun Yoksa *****zı Ağlatır Tecrübeyle Sahip Bir Günde Onların Anası Ağlar Adelet Olan Yerde Olmayan Yerde Zaten Olmaz Hırsiz Her Zaman 1 Adım Önden Gider.........
Teşekkürler Analizler İçin Saygılar.