Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 65/119 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 513 - 520 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Cevo duydun mu hocanın fetvasını?
    Zaten doları fulledin ama tası tarağı sat bas dolara.
    Kaçırma bu fırsatı..9,5 diyo..
    Zengin olup Suriye’den hocayla arsa kapatırsınız..
    Bize mangal yaparsınız artık çiftliğinizde)
    kaptan sivrinek adamın burnuna gelir vızzz eder kovarsın gene gelir vızzz eder aynı sizin gibi ersoy az çok tuttturuyor enazından dolar 338 ken 420 lere gidecek demiş 398den dönmüş sizdende bu başarıları bekliyorum tmm eleştirinde tutturduklarındanda bahsedin

2.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku

bakın DOLAR bazlı eskiden paylaşılmış bir resim
    HALEN dolar çıktığı için YÜKSELİŞ sistemine girmiş mi şuan açın siz bakın herşeyi bizden beklemeyin

####
    kimse bana dolar bazında ucuzuz demesin
    DOLAR 7,5 tl olursa dediğim gibi 2019sonunda (dikkat edilirse ben hiçbir zaman 10 tl falan demedim teknik uyumlu tahminlerim mevcut)
    borsamız dOLAR bazlı dip yapar bu açıdan bakıldığında yine YÜKSELİŞİN sADECE reklam AMAÇLI yapıldığı ortaya çıkıyor.
    ####

USDTRY den sağlam kazanç elde ettik son iki günde
    paylaştığım grafiklere ek bunu da ekliyorum

bakalım beklenti gibi ilk grafik mi yoksa AYLIK ile uyumlu gitmesi muhtemel bu grafik mi DOLAR ın trendi olacak
    ben bu kez bunu UYGULARIM yani gelecek 15 gün için SÜREKLİ "BUY " tarafında olurum ancak aLT kısım ı KESERse STOP olur çıkar ım
    yarın paylaşırım grafikleri
    ####

şuan borsadan yukarı ne kadar GİDER kısım kaldı? %10 mu %5 mi %15 mi?
    peki RİSK almaya değer mi? yoksa yavaşça sat mı yaparız?
    bakın FAİZLER halen %10 un altına inmedi
    BIRAKSALAR faizi %10 altında kalsa DOLAR bir anda FIRLASA 6tl lere BORSAYA etkisi çok olur ancak olmaz işte bu yüzden adamlar bize taşıtmak için reklam ediyor işte bu yüzden şuan forex ve altına döndüm birazda petrol yani CRUde oil?

####
    BOrsa da getiri performansı düşük VIOPta yeteri kadar XU100 ve XU30 vadeli ve daha doğrusu uzun vadeli YOK
    koysunlar bakalım 10 yıllık vadeli bakın nasıl satıyorum

####
    şuan piyango biletleri bitmiş piyasada insanların içindeki psikolojiyi kullanıp yine kazanıyorlar
    bir tane bilet almam ben
    almayacam da
    bakın sistem o kdar piS ki ? yerinize geçecek sizin KADAR HIRS lı bir nesil GELMEZSE sizden sonra Piyasa çöker
    yani FİYAT artışı için sizden sonrakiler DAHA çok çalışıp daha fazla tüketmesi ve rekabet etmesi gerekiyor
    İŞTE ekonomi sistemi bu yüzden çökecek
    düşünün kimse sisteme dahil olmuyor :gidip belli bir yere yerleşiyorlar köy bile değil
    bu ülkede daha şurada 30 yıl önce belli yerlere gelip konanlar bugün oraların tapusunun sahibi değil mi? neden onları zengin etsin sonraki gelen nesil?
    YENİ nesil e hiç birşey öğretilmiyor sadece Öğretilen İTAAT et yoksa CEZALANDIRILIRSIN
    ASLINDA en kötü ceza gibi görülen OLAY aslında bir ödüldür SADECE bakış açınızı DEĞİŞTİRİN
    ANADOLUda bir çok arazi boş boş duruyor ancak bakın en kalabalık yer marmara bölgesi? neden?
    1960 lı 1970 li yıllara bakalım işçi gelirleri maaşları ne kadar yüksekti bugünlere GÖRE hiç hesapladınız mı? ALTIN bazında bakarsanız
    sistemi çözeceksiniz
    örnek 1999 yılı 2000yılı gibi ASGARİ ücret = 120tl ydi internette paylaşıyorlardı inanmıyordum AÇTIM baktım araştırdım
    ALTIN gramı 5 TL olması gerekli.
    şuan ki asgari ücret ile karşılaştırırsanız anlarsınız olayı
    aynı şekilde O yıllarda BORSAMIZ AŞIRI PAHALIYDI çakılması gerekliydi
    KONUT fiyatları deprem olmasa 1/3 veya 1/5 fiyatlarına inmese konut sektörüde pahalı olacaktı
    şuan REEL kesimde gerçek bir kriz yok mu ? iş yapma hacmi düştümü? şuan yapılacak en iyi şey yatırım için ACELE etmemek
    beklemek bu işin mantığı bu BOşuna mal taşıyıp insanın kendisini kullandırmaması gerekli
    ESKİDEN tavan tavan giden hisseler vardı sebebini anlamazdm 1990larda 2000lerin başlarında SOnra anladım ki TAVAN gitmesinin bazen sebepleri BİLİNÇLİ yatırımcının belli ve kademeli Satmasıydı.
    ####
    Neyse izleyelim görelim bakalım 2018 sonlarını bende çok merak ediyorum borsa ne olacak?
    ALTIN 1618 dolarları görüp geçecek mi?
    PETROL 75 doları yukarı kırıp tahminlerimde ki gibi 100doları aşacak mı?
    konut fiyatları %30 düşecek mi?
    SURİYEDEKİ ARSA fiyatları 40 misli ARTACAK MI?
    Yazın bunları bir kenara?
    Otomobil/taşıt sektöründe ÖTV YÜZDE sıfıra kriz var indirilecek mi?
    alanların elinde kalacak mı?
    hadi bakalım
    ersoy usta bukadar eski grafiği hangi siteden buluyorsunuz ? ben bulamıyorum

3. ersoy birilerinin damarına basıyon küçük spek ajanlar çoğalmaya başladı sen yoluna devam et

4. Biz buradan HEr gün VAtandaşı uyarmayı bırakırsam EMin OLun bundan birileri vatandaşın eline öyle bir verir ki malları SERT düşüş başlar
    adam açıp bakmıyor AÇIP iki grafiğe gelip buradan yorum yapıyor aç bakalım YAZ oraya grafik başlangıcı 1989-sonu ise 2018
    DOLAR-TRY ve İMKB grafğine BAK bakalım ne göreceksin
    ufak tefek çocuklar borsaya girecem diye HESAP açıyor etrafınızıa bakmıyor musunuz?
    lise yeni bitmiş YAŞ 18 daha hayatının baharında GİDİP borsa hesabı açıyor
    ONU bırakın gidip BITCOIN peşine DÜŞMÜş bana da diyor ki Ağbi SANAL para buldum çok kazandıracak
    Kazandırır kazandırır ama nasıl kazandırır ?
    DOLAR ALTIN stoklamaya devam AYLIK grafikte halen FLAMA formasyonu devam ediyor
    ŞUBAT mart 4,21tl hedefim devam ediyor
    ALTINDA ONS olarak 1618dolar hedefim devam ediyor
    ara ara SAT fırsatı verirse buradan paylaşırım kısa vadeli yüklü FOREX üstünden satış yaparak KAR elde edersiniz
    BU hafta DOLAR haftası FOREX üstünden kaldıraçlı işlem ile yüksek kzanç elde edebilirsiniz
    yukarıda açıkladım nasıl yapacaksınız AYLIK graifkte 3,87-3,90 a kadar yürütebilirler
    oradan yine döner ama dediğim gibi hata ile SHORT falan yapmayın hesabınızı kapatmasınlar

#######
    dediğim gibi birileri YAZILANLARA çizilenlere bu adamın nasıl bu kadar TAKİPÇİSİ oluyor diye sinir olmuyor değil
    çünkü adamın amacı belli DOLARI 2016sonu 2017 başında SAT BORSAYA gir AÇIN bakın imkb kaç puan dı 2016 sonunda?
    DOLAR şuan 4,61tl olursa BU ADAM ve ÇAKALLARININ oyunu çok FENA bozulacak
    o yüzden MEDYAYI nasılsa ele geçirmişler ne derseler YAPIYORLAR
    bir kaç fikir üreten adam var onlarıda GÖZDEN düşürürlerse işlerini yapıp FAİZLER daha da yükselmeden işlerini TAM yapabilecekler

HER GÜN MEDYA DA bizi BREZİLYA ile karşılaştırıyorlar FAİZ oalrak YOK biz NEGATİF Reel faiz veriyormuşuz>>>,
    sanane kardeşim FAİZLER yükselsin ÜLKE krize mi girsin?
    #####
    bırakın dolar gitsin gidebileceği maksimuım seviye 2018 için 5,5-5,6tl daha üstüne gitmesi için
    neler olması gerekli
    #1 : nostradamus kehanetleri gibi ŞUAN IRAN daki gçsterileri Destekleyen amerika gibi IRANda DEVRİM olursa
    ve anlatılan Kehanet gibi Türkiye ile IRAN arasında savaş çıkarsa (dikkat edin SON 5 yılda tr içindeki IRANLI sayısı aşırı arttı)
    #2 : KuzEY kore haberleri yine medyanın fırınına sürüldü adam derse ki tüh MASAMdaki düğmeye yanlışlıkla bastım
    #3 : GLOBAL ler tr de seçimi kazandırmak istedikleri Ablayı iyice abartırlarsa (dolara yurtdışından müdahale ederler)

bunlar olursa DOLAR dedğim yerlere gelir ve geçebilir
    ####
    ancak bunlar olmazsa OLMASI gereken DOLAR kuru maksimum 4,61 tl

####
    BOrsaya gelince ise Yukarıda anlatılanlar gibi ve daha önceki tekniklere uyumlu olarak
    114500-116500 civarından dönme ihtimalimiz Çok yüksek
    veya oldu ki vatandaş KALmaDI borsada İSTEDİKLERİ gibi AT koşturabilirler ve 123000 ler geçilirse 130000 e geliriz ancak
    bunu destekleyen sistem olması gerekli
    #1 : DOLAR kuru uçmalı (yanlış duymadınız dolar kuru yükselmesi öncelikle kriz yaratabilir ama devamında yükselişi destekler)
    #2 : Faizler %10 un altında kalmalı
    #3 : amerika faizleri düşürmeli
    bunları görüpte bOrsa 200 bin olacak sanmayın sadece 130bine getirmelerini sağlar ama en önemli KOŞUL 130 000 getirmeleri İÇİN vatandaşın
    HİSSELERİn peşinden KOŞUP alım yapmaması aksine az az BElli kademelerde satması gerekli Yani BORSAYI kim taşıyorsa eline VERECEKSİN
    nasıl onlar vatandaş ALIM yaoınca vatandaşın eline verip YILLARCA bekliyorsa vatandaşta aynısını yapmalı eline ver YILLARCA bekle DOLARa geç ki BORSAYI taşıyan ibçç .. DOLARA tekrar geçip ülkeden kaçamasın.
    BREZİLYA ile bizi KIYASLAYAN bence vatanhaini ilan EDİLMELİ neden mi ?
    ADAMLAR petrol üretiyor bakıyor AZ yetmiyor ülkeye DÜŞÜNÜYORLAR ne yapsak ne etsek vatandaşı bu PETROL KARTELİNE si.. tmesek diye düşünüyor ve ÜLKELERİNde BENZİNLİKLERDE ALKOL yanlış duymadınız alkol satışı yapıyor
    ve bir YASA ÇIKARTIP ÜLKEDE satılacak tüm otomobil kamyon her taşıtın HEM alkol,hem benzin uyumlu olmasını SAğlıyorlar
    volksççç gibi bir marka nın aynı aracı bizdede var onlarda da VAR bizdeki sadece beniznli adamların ki ALKOL ile de çalışıyor
    peki BU adamlar alkolu nereden üretiyor YAnİ diğer ADIYLA ETANOL ETİL ALKOL yani
    YANLIŞ duymadınız gidip bir benzinlikte ağızınızı hotumu dayayıp içebilirsiniz de
    BİZDE OLSA içerler kesin orada alkol ucuz olduğundan kkimse gidip benzinlikten alkol içmez
    ## neyse
    orada fiyatı 2,3 BRL falan bunu google ile netten bakabilirsiniz ben bunun belgeselini izlemiştim NATIONAL da
    sonra bir kaç yerde okudum aklımda kaldı
    yani BU HERİFLER Brezilyalılar isterse %30 net FAİZ versinler bizi BAĞLAMAZ çünkü ADAMLAR ın yüksek FAİZİ finanse etmek için KAYNAKLARI BOL
    kazanıyorlar ki YÜKSEK faiz verebiliyorlar
    ####
    her gün televizyonlarda BAĞIRAN ekonomist geçinenler vatandaşın beynini yıkayanlar bu BREZİLYA gerçeklerini önce VATANDAŞA söyleyin
    ONDAN sonra gelin KONUŞUN Brezilyaya kaçıyormuş bize gelen yatırımcı
    koskoca bir HAss.. tr derler adama
    BİZİM gibi SAFTİRİK vatandaşı buluyorsunuz ATIN analınızdan bakalım analistler sizi
    ####
    bizim İŞadamımız zaten TAŞI sıkma suyunu çıkartma derdine düşmüz birde FAİZ ile mi EZECEKSİNİZ?

####
    bu arada SOSYAL medya da çıkan Filistin İsrail haberleri de kasıtlı
    adamların amaçları belli GAZA getir TR yi sok savaşa
    şimon .... sının FİLİSTİNDEN vatandaşlık başvurusu ortaya çıktı gördünüz mi bilmiyorum sosyal MEDYA da bulursanız BOL ca paylaşın

####
    BREZİLYA ile konuştum kusura bakmayın GİDİP hiç GÜNEY AFRİKAdan bahsetmedim
    birileri ise bizi SAR ile TRY rasındaki ilişkiyi savunan EKonomist geçinen amcalar konusu geliyor sırada ancak Bu konu daha derin hiç anlatmasak daha iyi
    GÜNEY afrika ile bizim uxaktan yakından ilgimiz olamaz
    ilgimiz olması için ingiltere tarafından işgal edilmemiz gerekir

$$$$
    brezilyada en ucuz yemek SIĞR eti yanında alkol bedava etin kilosu REstoranda 40-50 tl
    kasapta kaç bilmiyorum

###
    bu arada bizde OTOMOBİLDE ÖTV var onlarda yok
    bunu da söylesinler

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Biz buradan HEr gün VAtandaşı uyarmayı bırakırsam EMin OLun bundan birileri vatandaşın eline öyle bir verir ki malları SERT düşüş başlar
    adam açıp bakmıyor AÇIP iki grafiğe gelip buradan yorum yapıyor aç bakalım YAZ oraya grafik başlangıcı 1989-sonu ise 2018
    DOLAR-TRY ve İMKB grafğine BAK bakalım ne göreceksin
    ufak tefek çocuklar borsaya girecem diye HESAP açıyor etrafınızıa bakmıyor musunuz?
    lise yeni bitmiş YAŞ 18 daha hayatının baharında GİDİP borsa hesabı açıyor
    ONU bırakın gidip BITCOIN peşine DÜŞMÜş bana da diyor ki Ağbi SANAL para buldum çok kazandıracak
    Kazandırır kazandırır ama nasıl kazandırır ?
    DOLAR ALTIN stoklamaya devam AYLIK grafikte halen FLAMA formasyonu devam ediyor
    ŞUBAT mart 4,21tl hedefim devam ediyor
    ALTINDA ONS olarak 1618dolar hedefim devam ediyor
    ara ara SAT fırsatı verirse buradan paylaşırım kısa vadeli yüklü FOREX üstünden satış yaparak KAR elde edersiniz
    BU hafta DOLAR haftası FOREX üstünden kaldıraçlı işlem ile yüksek kzanç elde edebilirsiniz
    yukarıda açıkladım nasıl yapacaksınız AYLIK graifkte 3,87-3,90 a kadar yürütebilirler
    oradan yine döner ama dediğim gibi hata ile SHORT falan yapmayın hesabınızı kapatmasınlar

#######
    dediğim gibi birileri YAZILANLARA çizilenlere bu adamın nasıl bu kadar TAKİPÇİSİ oluyor diye sinir olmuyor değil
    çünkü adamın amacı belli DOLARI 2016sonu 2017 başında SAT BORSAYA gir AÇIN bakın imkb kaç puan dı 2016 sonunda?
    DOLAR şuan 4,61tl olursa BU ADAM ve ÇAKALLARININ oyunu çok FENA bozulacak
    o yüzden MEDYAYI nasılsa ele geçirmişler ne derseler YAPIYORLAR
    bir kaç fikir üreten adam var onlarıda GÖZDEN düşürürlerse işlerini yapıp FAİZLER daha da yükselmeden işlerini TAM yapabilecekler

HER GÜN MEDYA DA bizi BREZİLYA ile karşılaştırıyorlar FAİZ oalrak YOK biz NEGATİF Reel faiz veriyormuşuz>>>,
    sanane kardeşim FAİZLER yükselsin ÜLKE krize mi girsin?
    #####
    bırakın dolar gitsin gidebileceği maksimuım seviye 2018 için 5,5-5,6tl daha üstüne gitmesi için
    neler olması gerekli
    #1 : nostradamus kehanetleri gibi ŞUAN IRAN daki gçsterileri Destekleyen amerika gibi IRANda DEVRİM olursa
    ve anlatılan Kehanet gibi Türkiye ile IRAN arasında savaş çıkarsa (dikkat edin SON 5 yılda tr içindeki IRANLI sayısı aşırı arttı)
    #2 : KuzEY kore haberleri yine medyanın fırınına sürüldü adam derse ki tüh MASAMdaki düğmeye yanlışlıkla bastım
    #3 : GLOBAL ler tr de seçimi kazandırmak istedikleri Ablayı iyice abartırlarsa (dolara yurtdışından müdahale ederler)

bunlar olursa DOLAR dedğim yerlere gelir ve geçebilir
    ####
    ancak bunlar olmazsa OLMASI gereken DOLAR kuru maksimum 4,61 tl

####
    BOrsaya gelince ise Yukarıda anlatılanlar gibi ve daha önceki tekniklere uyumlu olarak
    114500-116500 civarından dönme ihtimalimiz Çok yüksek
    veya oldu ki vatandaş KALmaDI borsada İSTEDİKLERİ gibi AT koşturabilirler ve 123000 ler geçilirse 130000 e geliriz ancak
    bunu destekleyen sistem olması gerekli
    #1 : DOLAR kuru uçmalı (yanlış duymadınız dolar kuru yükselmesi öncelikle kriz yaratabilir ama devamında yükselişi destekler)
    #2 : Faizler %10 un altında kalmalı
    #3 : amerika faizleri düşürmeli
    bunları görüpte bOrsa 200 bin olacak sanmayın sadece 130bine getirmelerini sağlar ama en önemli KOŞUL 130 000 getirmeleri İÇİN vatandaşın
    HİSSELERİn peşinden KOŞUP alım yapmaması aksine az az BElli kademelerde satması gerekli Yani BORSAYI kim taşıyorsa eline VERECEKSİN
    nasıl onlar vatandaş ALIM yaoınca vatandaşın eline verip YILLARCA bekliyorsa vatandaşta aynısını yapmalı eline ver YILLARCA bekle DOLARa geç ki BORSAYI taşıyan ibçç .. DOLARA tekrar geçip ülkeden kaçamasın.
    BREZİLYA ile bizi KIYASLAYAN bence vatanhaini ilan EDİLMELİ neden mi ?
    ADAMLAR petrol üretiyor bakıyor AZ yetmiyor ülkeye DÜŞÜNÜYORLAR ne yapsak ne etsek vatandaşı bu PETROL KARTELİNE si.. tmesek diye düşünüyor ve ÜLKELERİNde BENZİNLİKLERDE ALKOL yanlış duymadınız alkol satışı yapıyor
    ve bir YASA ÇIKARTIP ÜLKEDE satılacak tüm otomobil kamyon her taşıtın HEM alkol,hem benzin uyumlu olmasını SAğlıyorlar
    volksççç gibi bir marka nın aynı aracı bizdede var onlarda da VAR bizdeki sadece beniznli adamların ki ALKOL ile de çalışıyor
    peki BU adamlar alkolu nereden üretiyor YAnİ diğer ADIYLA ETANOL ETİL ALKOL yani
    YANLIŞ duymadınız gidip bir benzinlikte ağızınızı hotumu dayayıp içebilirsiniz de
    BİZDE OLSA içerler kesin orada alkol ucuz olduğundan kkimse gidip benzinlikten alkol içmez
    ## neyse
    orada fiyatı 2,3 BRL falan bunu google ile netten bakabilirsiniz ben bunun belgeselini izlemiştim NATIONAL da
    sonra bir kaç yerde okudum aklımda kaldı
    yani BU HERİFLER Brezilyalılar isterse %30 net FAİZ versinler bizi BAĞLAMAZ çünkü ADAMLAR ın yüksek FAİZİ finanse etmek için KAYNAKLARI BOL
    kazanıyorlar ki YÜKSEK faiz verebiliyorlar
    ####
    her gün televizyonlarda BAĞIRAN ekonomist geçinenler vatandaşın beynini yıkayanlar bu BREZİLYA gerçeklerini önce VATANDAŞA söyleyin
    ONDAN sonra gelin KONUŞUN Brezilyaya kaçıyormuş bize gelen yatırımcı
    koskoca bir HAss.. tr derler adama
    BİZİM gibi SAFTİRİK vatandaşı buluyorsunuz ATIN analınızdan bakalım analistler sizi
    ####
    bizim İŞadamımız zaten TAŞI sıkma suyunu çıkartma derdine düşmüz birde FAİZ ile mi EZECEKSİNİZ?

####
    bu arada SOSYAL medya da çıkan Filistin İsrail haberleri de kasıtlı
    adamların amaçları belli GAZA getir TR yi sok savaşa
    şimon .... sının FİLİSTİNDEN vatandaşlık başvurusu ortaya çıktı gördünüz mi bilmiyorum sosyal MEDYA da bulursanız BOL ca paylaşın

####
    BREZİLYA ile konuştum kusura bakmayın GİDİP hiç GÜNEY AFRİKAdan bahsetmedim
    birileri ise bizi SAR ile TRY rasındaki ilişkiyi savunan EKonomist geçinen amcalar konusu geliyor sırada ancak Bu konu daha derin hiç anlatmasak daha iyi
    GÜNEY afrika ile bizim uxaktan yakından ilgimiz olamaz
    ilgimiz olması için ingiltere tarafından işgal edilmemiz gerekir

$$$$
    brezilyada en ucuz yemek SIĞR eti yanında alkol bedava etin kilosu REstoranda 40-50 tl
    kasapta kaç bilmiyorum

###
    bu arada bizde OTOMOBİLDE ÖTV var onlarda yok
    bunu da söylesinler
    Sn.Ersoydelta ürpertiyorsun bizi 2018 Sizce Hangi Sektör Yukarıdaki Yorumlar Işığínda Saygilar.

6. sanayii-madencilik sektörü ancak Global tehlike yüzünden bunların satışları SIFIR olursa en çok onlar kaybettirir
    mesela PRKME

#####

bakın bugünün Vatandaş nasıl kandırılır haberleri daha 2 ay öncesinde MEDYA ne demişti
    ?
    koşun araç alın 2018 de mtv artışından etkilenmeyin
    aman aman
    sonuç bugün öğrendik ki SIFIR araç fiyatları %5ler civarında ÖTV matrah değşiminden DÜŞMÜş

buyrun:

####
    tabii Sağlam zamlar yolda demişlerdi

####

yurtdışından OTOMOTİV yedek parça olayını defalarca yazdım buradan
    bakın o kadar çok kişi bu işe girmemiş girenler Vergi sistemini değiştirtmiş şimdi asıl bu işe girme zamanı

###
    3tl lik buji bizde 25tl
    ####

iran ile savaş demiştik

nostradamus denen adam yanılmamış hiç

####

ve bugünün FAVORİSİ

eskiden bu haber çıksaydı 2005lerde borsa bir günde %7-8 düşerdi
    şimdi vatndaşta mal kalmadı ki düşürüp toplasınlar AKSİNE satmak için bugün %2 yaptırdılar
    hangi hisseler gitti Endekste ağırlıkları olanlar gitti
    çeksinler bir ITTFH ı yukarı bakalım
    veya EDIP i

####

HALKB ralli piyasasına girebilir kısa vadede 16tl ler görülebilir malı kaptırmamak veya satmak size kalmış

####

ALTINNNN 1330-1340 lara kadar gidebilir HAZIR boğa piyasasına girdi
    ####
    söylediğimde kaç tı 1250ydi alın kaldıraçlı alın forexten alın demedim mi?
    1340ları geçip yukarıya dikerse yönünü gelsin 2018 sonunda 1618 dolarlar

####
    bunları yazın kenara sonra ben demiştim demek istemiyorum

####
    otomobil fiyatları yukarıdaki olaydan %5 civarı ucuzladı ancak ALACAKLAR acele etmesin 6 ay içinde ÖTV sıfırlanabilir biraz daha harcamalarınızı erteleyin
    ####
    USDTRY yönünü şaşırdı aptallaştı DOLAR endeksi yukarı döndü ama düşüş trendine devam edebilir
    EURO ve japon yeni şuan daha cazip olabilir.sterlini unutmayalım

7. 1988 yetmez, 1888'den çiziniz. Benzer hareketlerle borsa 2009'dan sonra yorumlanamaz. Bunda ısrar etmeyiniz. Evet geçmiş de teknik analiz esinlenme yada benzerlik arama yöntemlerini kullanırdı. Hangi modeli izliyorsanız onu diğerleri de biliyor. Modeli değiştirin. Borsa düşecek, ama bunu sizin de yükselişe inandığınızda yapacaktır. Bir kişiyi dahi geride bırakmazlar. Yanlış modeller, yanlış kurgular, yanlış varsayımlar üstüne gitmeyiniz. Bilinen yöntemler kazandırmaz. İzin vermeyecekler. Israrcı olmayınız, okuyan bilmeyen birine istemeden neden olabilirsiniz. Örneğin ne zaman düşecek dediniz, yada düşüş beklediniz, o zamandır kaç puan yükselmiş. Buna bakarak gerekeni yapınız.

8. Bu durum bir ironi olmaya başladı, nükleer silahın korenin elinde olması gibi. Elinizdeki nükleer gücü abd yi tehdit etme yönünde değil, insanlığa faydalı yönde kullanınız.

Sayfa 65/119 İlkİlk ... 1555636465666775115 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •