Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 63/119 İlkİlk ... 1353616263646573113 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 497 - 504 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,546
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Eşofmanlı hocamızın günahını alma Econfin,
    Hocamız kaybetmez, sadece piyasaya biraz avans verir, senin benim gibi cahiller kaybeder sadece 😀
    durun yaw böön son günüdü 2017 nin
    şu meşhur grafı atah...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,546
    Blog Entries
    3
    HAYALLER

GERÇEKLER
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

3. Şekerim bunları da EKLE lütfen öyle Teknik analiz olamayan bir resmi koymuş beni mi kötüleyeceksin vatandaşın gözünde?
    bak:
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...691#post902691

#####
    DOLAR 10tl olacak ben hiç bir zaman söylemedim yanlış anlaşılmasın
    2019 Türkiye için KRİZ yılı olacak 2021 ise Amerika için kriz yılı olacak
    şuan yükseliyor olabiriz BORSA olarak evet ama unutmayın ki VATANDAŞın elinde MAL yok
    İnsanlar o kadar küçük HESAPLAR yapıyor ki birbirlerine şuan MAL aldırıp belli başlı hisselere MÜŞTERİ çekme peşindeler
    Bakın KAREL,BERA,DENGE,FLAP,daha sayamayadığım kaçtane hisse?
    COMDO EDIP nerelere geldi bunları KİM söyledi herhalde aklınızdaki ERSOY hoca söylemedi
    GERÇEK ERSOY söyledi
    AKFGY yi kim söyledi?
    AÇIN bakın NİSAN 2017 söylemişmiyim?
    ####
    neyse DOLAR içinde TAHMİN im 2019 için 8,5tl dahi görülebilir
    DOLARDA günlükte haftalıkta TERSE pozisyon ALABİLİRİM bunda ne var ki FIRSAT gördüm GİRDİM
    ZATEN FOREX te DOLAR "BUY" yapılacak yer değil günlük MANYAK gibi FAİZ ödersiniz SWAP faizi bunun adı
    ANCAK SWAP faizi almak için SHORT yani SELL yaparsanız POZİSYONUNUZU kapatmazsanız dahi FAİZ alırsınız
    AÇTIM kapattım bugün
    daha düşer mi bence şuan SHORT çuların CANINA okuyacaklar 3,85e kdar alabilirler USDTRY yi##############

#######
    DOLAR için şuan ucuz demekteyim çok ta haklıyım bu konuda
    doların şuan 7tl aşağısında olması UCUZLUK anlamı taşıyor benim için
    benim TAHMİNİm DOLAR 2019da 7,5tl yi geçecek
    2023 te ise 9,5 tl ancak GRAFİK daha oluşmadığı için ÜSTTEN mi 9,5 tl dokunacak yoksa ALTTAN mı dokunacak GÖREMİYORUM
    yani 11tl olup mu 9,5tl ye iner bilmiyorum
    ancak 2018 yılı çok TAHLİKELİ OLUŞACAK DİP seviyeler için GRAFİKLERİM de verdiğim gibi HEDEF im 2020başları 2019 sonları gibi
    şuan BU fiyatlar sadece İLLÜZYON
    yukarıdaki GRAFİK TEKNİK analiz ÇALIŞMASI değil SADECE illüstrasyondur
    yani benim TEKNİK analizlerime bakınca anlar zaten VATANDAŞ
    ####
    Asgari ücret 1603 tl olmuş 2018 için Vayy borsaya ÇOK destek olacak bu artış
    asgari ücret 2000tl üstüne çıkarsalardı kriz olmazdı ancak şimdi KRİZ in tam sinyalini aldım
    demekk i KASA da para yok>>>

####

Şuan HALKB dışında hisse takibime yok ani bir RAlli bile yapabilir
    çünkü teknikte ÇAkmadılar toplanıyor halen
    teknikte çakılması gereken bir tahta olsaydı ikincil dip yapardı
    ####

Sterlin toplayın dedim mi? nisan ayında Sterlin kaç tl idi?

####
    böyle beni KARALAYICI teknik analiz özelliği bile taşımayan illustrasyon resimler ekleyip gözden düşürmek isteyenler kendileride birer fikir paylaşsa
    veya hisse tahminleri TEknik analizleri paylaşsa içim gam yemez sadece gülüyorum bunları okuyunca

####

BORSAMIZ küçk bir ralli yaptı bu hafta ancak genele bakılırsa her bir hisse belli teknik noktaları doldurmak için MAL satmak için hareket etmiş gibi geliyor

####
    bakalım 116500 den mi döneriz
    yoksa 123500 den mi döneriz
    bunları bende merak ediyorum yoksa 129500 e gösterirler mi?
    ####

adamlar halen BORSAmız 3 cent diyorlar NE PAZARLIYORLAR ya?
    aÇIP bakın GRAFİKLERE PAYLAŞTIK bunları 2001-dipleri 1 cent mi?
    2008 dibi kaç cent?

####
    bırakın arkadaşlar bunları vatandaşa bir ay önce borsada gelecek görülmüyor deniliyor du Televizyonda ? ne oldu da şimdi yükselecez deniliyor?

AMERİKA borsaları için özellikle SP500 için HEDEF 2809 puan o civardan DÖnmesi veya bir kaç ay git gel yapması gerekli ancak gelecek 3 YIL
    çok çok kötü olacak o yüzden şuan fazla güvenmeyin
    UNUTMAYIN sakın " NE zaman televizyon UÇUYORUZ kaçıyoruz diye haberler yapıyorsa ÇAKILIRIZ ,ne zaman televizyon BATIYORUZ eyvah bittik demeye başladıysa UÇARIZ hemde %500 uçarız"

şuan dünyada BEKLENTİ nedir?
    KUZEY KORE
    SURİYE
    ve ÜLKKEMİZDEKİ bütün TV dizilerinin bizleri SAVAŞA sokacakmış gibi Beyin yıkamaya odaklanmış diziler oynatmaları beni korkutuyor
    ne yapacaklar gençlerimizi savaşa mı gönderecekşer?

bir bakarsınız 2019 da Türkiye-iran arasında savaş çıkar NOSTRADAMUS kehanetlerinde ki tahmin tutar böylece

#####

4. Cevo duydun mu hocanın fetvasını?
    Zaten doları fulledin ama tası tarağı sat bas dolara.
    Kaçırma bu fırsatı..9,5 diyo..
    Zengin olup Suriye’den hocayla arsa kapatırsınız..
    Bize mangal yaparsınız artık çiftliğinizde)

5. bir kaç HAFTA önceki VİDEO paylaşımları mı izlemeyen var mı?
    DÜNYANIN ŞİFRELERİ o videolarda
    NE ZAMAN borsalar dip olacak Verilen tarihler neden bütün VİDEO larda AYNI ?
    neden 2021 veriliyor?

#####
    birde benim Adamım bu MICHEAL ın hayatını izleyin anlayın bakın ADAM TIP doktoru ama
    YAPTIĞI iş ile EKONOMİ dünyanın İDOLU oldu filmi de ÇEKİLMİŞ haberim yoktu
    adamın YAPTIĞI İŞ
    "
    tüm dünya uçacağız kaçacağız DERKEN adam 2 yıl önceden AÇIĞA mal satıyordu "
    sonuç : kişisel SERVETİ ni sigorta ettirip 8 500 000 000 $ lık resmen kumar oynamış

bakın izleyin bende bu şekildeyim biraz 2 yıl sonrasının amacını öğrenip vatandaşa söylüyorum bu yüzden sevmeyenim çok olacaktır sevenimde vatandaş olduğundan ve vatandaş genelde SAF olduğundan burada gelip yazmaz zaten

bakın videolara:
    https://www.youtube.com/watch?v=9dbgIKRRW1o

https://www.youtube.com/watch?v=1CLhqjOzoyE

https://www.youtube.com/watch?v=6W5zF8Xqro0

https://www.youtube.com/watch?v=StrD6Rf5UCI

https://www.youtube.com/watch?v=-OzBI2r0Xb8

bu adam diyor ki bir daha ki KRİZ YILI
    https://www.youtube.com/watch?v=aunCPDUaSAY
    https://www.youtube.com/watch?v=meZ8N07tQdI

bende diyorum ki :
    kriz 2018 de BAŞLAR belki ama DİPLERİ ZAMANSAL ANALİZ İLE 2020başları olacak ben o yıllarda FUL mal alıp YATARIM sonraki 6 yıl

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,546
    Blog Entries
    3
    Resmin altindakini de ben mi yazdim sekerim...

Ahmetg Guest
    yahu internette yazilan herseye inanmayin

inanirsaniz kafayi yersiniz

8. bakın DOLAR bazlı eskiden paylaşılmış bir resim
    HALEN dolar çıktığı için YÜKSELİŞ sistemine girmiş mi şuan açın siz bakın herşeyi bizden beklemeyin

####
    kimse bana dolar bazında ucuzuz demesin
    DOLAR 7,5 tl olursa dediğim gibi 2019sonunda (dikkat edilirse ben hiçbir zaman 10 tl falan demedim teknik uyumlu tahminlerim mevcut)
    borsamız dOLAR bazlı dip yapar bu açıdan bakıldığında yine YÜKSELİŞİN sADECE reklam AMAÇLI yapıldığı ortaya çıkıyor.
    ####

USDTRY den sağlam kazanç elde ettik son iki günde
    paylaştığım grafiklere ek bunu da ekliyorum

bakalım beklenti gibi ilk grafik mi yoksa AYLIK ile uyumlu gitmesi muhtemel bu grafik mi DOLAR ın trendi olacak
    ben bu kez bunu UYGULARIM yani gelecek 15 gün için SÜREKLİ "BUY " tarafında olurum ancak aLT kısım ı KESERse STOP olur çıkar ım
    yarın paylaşırım grafikleri
    ####

şuan borsadan yukarı ne kadar GİDER kısım kaldı? %10 mu %5 mi %15 mi?
    peki RİSK almaya değer mi? yoksa yavaşça sat mı yaparız?
    bakın FAİZLER halen %10 un altına inmedi
    BIRAKSALAR faizi %10 altında kalsa DOLAR bir anda FIRLASA 6tl lere BORSAYA etkisi çok olur ancak olmaz işte bu yüzden adamlar bize taşıtmak için reklam ediyor işte bu yüzden şuan forex ve altına döndüm birazda petrol yani CRUde oil?

####
    BOrsa da getiri performansı düşük VIOPta yeteri kadar XU100 ve XU30 vadeli ve daha doğrusu uzun vadeli YOK
    koysunlar bakalım 10 yıllık vadeli bakın nasıl satıyorum

####
    şuan piyango biletleri bitmiş piyasada insanların içindeki psikolojiyi kullanıp yine kazanıyorlar
    bir tane bilet almam ben
    almayacam da
    bakın sistem o kdar piS ki ? yerinize geçecek sizin KADAR HIRS lı bir nesil GELMEZSE sizden sonra Piyasa çöker
    yani FİYAT artışı için sizden sonrakiler DAHA çok çalışıp daha fazla tüketmesi ve rekabet etmesi gerekiyor
    İŞTE ekonomi sistemi bu yüzden çökecek
    düşünün kimse sisteme dahil olmuyor :gidip belli bir yere yerleşiyorlar köy bile değil
    bu ülkede daha şurada 30 yıl önce belli yerlere gelip konanlar bugün oraların tapusunun sahibi değil mi? neden onları zengin etsin sonraki gelen nesil?
    YENİ nesil e hiç birşey öğretilmiyor sadece Öğretilen İTAAT et yoksa CEZALANDIRILIRSIN
    ASLINDA en kötü ceza gibi görülen OLAY aslında bir ödüldür SADECE bakış açınızı DEĞİŞTİRİN
    ANADOLUda bir çok arazi boş boş duruyor ancak bakın en kalabalık yer marmara bölgesi? neden?
    1960 lı 1970 li yıllara bakalım işçi gelirleri maaşları ne kadar yüksekti bugünlere GÖRE hiç hesapladınız mı? ALTIN bazında bakarsanız
    sistemi çözeceksiniz
    örnek 1999 yılı 2000yılı gibi ASGARİ ücret = 120tl ydi internette paylaşıyorlardı inanmıyordum AÇTIM baktım araştırdım
    ALTIN gramı 5 TL olması gerekli.
    şuan ki asgari ücret ile karşılaştırırsanız anlarsınız olayı
    aynı şekilde O yıllarda BORSAMIZ AŞIRI PAHALIYDI çakılması gerekliydi
    KONUT fiyatları deprem olmasa 1/3 veya 1/5 fiyatlarına inmese konut sektörüde pahalı olacaktı
    şuan REEL kesimde gerçek bir kriz yok mu ? iş yapma hacmi düştümü? şuan yapılacak en iyi şey yatırım için ACELE etmemek
    beklemek bu işin mantığı bu BOşuna mal taşıyıp insanın kendisini kullandırmaması gerekli
    ESKİDEN tavan tavan giden hisseler vardı sebebini anlamazdm 1990larda 2000lerin başlarında SOnra anladım ki TAVAN gitmesinin bazen sebepleri BİLİNÇLİ yatırımcının belli ve kademeli Satmasıydı.
    ####
    Neyse izleyelim görelim bakalım 2018 sonlarını bende çok merak ediyorum borsa ne olacak?
    ALTIN 1618 dolarları görüp geçecek mi?
    PETROL 75 doları yukarı kırıp tahminlerimde ki gibi 100doları aşacak mı?
    konut fiyatları %30 düşecek mi?
    SURİYEDEKİ ARSA fiyatları 40 misli ARTACAK MI?
    Yazın bunları bir kenara?
    Otomobil/taşıt sektöründe ÖTV YÜZDE sıfıra kriz var indirilecek mi?
    alanların elinde kalacak mı?
    hadi bakalım

Sayfa 63/119 İlkİlk ... 1353616263646573113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •