50,000-60,000 ARASI
40,000-50,000 ARASI
60,000-70,000 ARASI
40,000 'den AZ
Daha önce Mayýs gibi beklemiyormuydunuz düþüþü?
Þahsi görüþüm Eylül hatta Ekim'den önce hiç bir þey olmaz.
Ekim gibi Dolar kýmýldamaya baþlar, borsa 80000'ler hareketini baþlatýr diye düþünüyorum
SM-G920F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim kosedeki kraathanede yapilan muhabbetler hepsi burda , bilgi kirintisi desen zinhar yok.
yok dolar toplaycakmisda yok kriz cikacakmisda.
son 6 ayda bu ulkeye guvenen turk lirasinda kalan turk hissesine guvenen yatirim yapan vatandas
cebindekini coktan ikiye katladi.
kriz cikacakmis pehhhhhhh
Türkiye Ekonomisi. Arkasýnda katar olduðu sürece türkiyeye biþey olmaz...
C5303 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar isterlerse amerikayý 6 ayda bitiriyordu
örnek 2008 senaryosu
isterlerse senaryoda vatandaþ elini alým yönüne sürsün bakýn neler oluyor
beklenen asýl kriz dipleri öyle 2019 sonunu bile bulmayabilir 2021 e sarkabilir ayný 2000-2003 arasý gibi olabilirz.
takip edilmesi gerekenler:Faiz ve döviz kurlarýnýn düþmesi olumsuz sonuçlanýr
faiz artarsa olumsuz döviz artarsa olumlu görünmeli olay bizlere.
ALTIN fiyatlarý mutlaka ons olarak ekranlarda olmalý ALTININ teknik analizine mutlaka 100yýllýk bakýlmalý.göreceðiniz tek fark eski hareketlere göre düþüþ sert olmamýþ sadece teknik destek aramýþ
bundan çýkartýlacak sonuç ALTIN toplanýyor bir ara gizliden alýndýðý söyleniyordu ülkeler tarafýndan karaborsadan.
bundan olabilir
boþuna deðil bankalar bizlere altýnlarýnýzý getirin diye çaðrý yapýyor.
y
2018-2019 da bekleniyorsa ki bence de olacak.
Þimdi niye düþelim ki..
sonlarýna doðru krizdeyiz derler..
bu kriz çok dillendirilmeye baþladý bence bu olumsuz çünkü borsalarda her zaman ters algý iþler...ayrýca benim bile kafam karýþtý...uzun vadeli yatýrýmcýyým ama daha düþüklerden mal almak iþtahýmý artýrmýyor deðil...her ay düzenle aldýgým aselsan hissesinden bile almakta korkar oldum...yanlýþ anlaþýlmasýn hisseye güvenmedigimden deðil sadece düþüþ olursa daha fazla mal almak için...bakalým neler olacak
Yer Ýmleri