Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
132,00 10% 153,53 Mn 120,20 / 132,00
38,94 10% 903,54 Mn 35,50 / 38,94
20,24 10% 140,46 Mn 17,83 / 20,24
6,05 10% 912,65 Mn 5,56 / 6,05
8,92 9.99% 13,43 Mn 8,46 / 8,92
13,14 -10% 936,93 Mn 13,14 / 14,97
31,20 -9.98% 197,53 Mn 31,20 / 33,70
948,00 -9.97% 6,65 Mn 948,00 / 948,00
12,02 -9.96% 818,17 Mn 12,02 / 12,55
1,22 -9.63% 10,84 Mn 1,22 / 1,30
300,75 -2.43% 17,48 Mr 300,50 / 310,75
431,75 2.74% 15,51 Mr 421,50 / 443,50
290,25 2.2% 15,21 Mr 281,00 / 303,75
3,12 -0.64% 14,23 Mr 3,12 / 3,27
70,65 -3.48% 10,97 Mr 70,40 / 73,60
19,04 0.32% 736,85 Mn 18,55 / 19,21
290,25 2.2% 15,21 Mr 281,00 / 303,75
730,00 -1.55% 3,11 Mr 725,50 / 745,50
93,40 1.03% 608,11 Mn 92,95 / 95,20
110,00 -1.7% 169,39 Mn 109,30 / 112,60
31,86 1.53% 170,47 Mn 31,38 / 32,30
10,27 -3.02% 269,79 Mn 10,27 / 10,67
85,95 4.56% 733,04 Mn 82,75 / 86,15

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Anket Sonuçlarýný Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsýnýz
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 65/119 ÝlkÝlk ... 1555636465666775115 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 513 - 520 arasý.

Konu: 2018-2019 ekonomýk krizi bekleniyor#borsa neden düþmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alýntý Originally Posted by Uyvar41 Yazýyý Oku
    Cevo duydun mu hocanýn fetvasýný?
    Zaten dolarý fulledin ama tasý taraðý sat bas dolara.
    Kaçýrma bu fýrsatý..9,5 diyo..
    Zengin olup Suriye’den hocayla arsa kapatýrsýnýz..
    Bize mangal yaparsýnýz artýk çiftliðinizde)
    kaptan sivrinek adamýn burnuna gelir výzzz eder kovarsýn gene gelir výzzz eder ayný sizin gibi ersoy az çok tuttturuyor enazýndan dolar 338 ken 420 lere gidecek demiþ 398den dönmüþ sizdende bu baþarýlarý bekliyorum tmm eleþtirinde tutturduklarýndanda bahsedin

2.  Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku

bakýn DOLAR bazlý eskiden paylaþýlmýþ bir resim
    HALEN dolar çýktýðý için YÜKSELÝÞ sistemine girmiþ mi þuan açýn siz bakýn herþeyi bizden beklemeyin

####
    kimse bana dolar bazýnda ucuzuz demesin
    DOLAR 7,5 tl olursa dediðim gibi 2019sonunda (dikkat edilirse ben hiçbir zaman 10 tl falan demedim teknik uyumlu tahminlerim mevcut)
    borsamýz dOLAR bazlý dip yapar bu açýdan bakýldýðýnda yine YÜKSELÝÞÝN sADECE reklam AMAÇLI yapýldýðý ortaya çýkýyor.
    ####

USDTRY den saðlam kazanç elde ettik son iki günde
    paylaþtýðým grafiklere ek bunu da ekliyorum

bakalým beklenti gibi ilk grafik mi yoksa AYLIK ile uyumlu gitmesi muhtemel bu grafik mi DOLAR ýn trendi olacak
    ben bu kez bunu UYGULARIM yani gelecek 15 gün için SÜREKLÝ "BUY " tarafýnda olurum ancak aLT kýsým ý KESERse STOP olur çýkar ým
    yarýn paylaþýrým grafikleri
    ####

þuan borsadan yukarý ne kadar GÝDER kýsým kaldý? %10 mu %5 mi %15 mi?
    peki RÝSK almaya deðer mi? yoksa yavaþça sat mý yaparýz?
    bakýn FAÝZLER halen %10 un altýna inmedi
    BIRAKSALAR faizi %10 altýnda kalsa DOLAR bir anda FIRLASA 6tl lere BORSAYA etkisi çok olur ancak olmaz iþte bu yüzden adamlar bize taþýtmak için reklam ediyor iþte bu yüzden þuan forex ve altýna döndüm birazda petrol yani CRUde oil?

####
    BOrsa da getiri performansý düþük VIOPta yeteri kadar XU100 ve XU30 vadeli ve daha doðrusu uzun vadeli YOK
    koysunlar bakalým 10 yýllýk vadeli bakýn nasýl satýyorum

####
    þuan piyango biletleri bitmiþ piyasada insanlarýn içindeki psikolojiyi kullanýp yine kazanýyorlar
    bir tane bilet almam ben
    almayacam da
    bakýn sistem o kdar piS ki ? yerinize geçecek sizin KADAR HIRS lý bir nesil GELMEZSE sizden sonra Piyasa çöker
    yani FÝYAT artýþý için sizden sonrakiler DAHA çok çalýþýp daha fazla tüketmesi ve rekabet etmesi gerekiyor
    ÝÞTE ekonomi sistemi bu yüzden çökecek
    düþünün kimse sisteme dahil olmuyor :gidip belli bir yere yerleþiyorlar köy bile deðil
    bu ülkede daha þurada 30 yýl önce belli yerlere gelip konanlar bugün oralarýn tapusunun sahibi deðil mi? neden onlarý zengin etsin sonraki gelen nesil?
    YENÝ nesil e hiç birþey öðretilmiyor sadece Öðretilen ÝTAAT et yoksa CEZALANDIRILIRSIN
    ASLINDA en kötü ceza gibi görülen OLAY aslýnda bir ödüldür SADECE bakýþ açýnýzý DEÐÝÞTÝRÝN
    ANADOLUda bir çok arazi boþ boþ duruyor ancak bakýn en kalabalýk yer marmara bölgesi? neden?
    1960 lý 1970 li yýllara bakalým iþçi gelirleri maaþlarý ne kadar yüksekti bugünlere GÖRE hiç hesapladýnýz mý? ALTIN bazýnda bakarsanýz
    sistemi çözeceksiniz
    örnek 1999 yýlý 2000yýlý gibi ASGARÝ ücret = 120tl ydi internette paylaþýyorlardý inanmýyordum AÇTIM baktým araþtýrdým
    ALTIN gramý 5 TL olmasý gerekli.
    þuan ki asgari ücret ile karþýlaþtýrýrsanýz anlarsýnýz olayý
    ayný þekilde O yýllarda BORSAMIZ AÞIRI PAHALIYDI çakýlmasý gerekliydi
    KONUT fiyatlarý deprem olmasa 1/3 veya 1/5 fiyatlarýna inmese konut sektörüde pahalý olacaktý
    þuan REEL kesimde gerçek bir kriz yok mu ? iþ yapma hacmi düþtümü? þuan yapýlacak en iyi þey yatýrým için ACELE etmemek
    beklemek bu iþin mantýðý bu BOþuna mal taþýyýp insanýn kendisini kullandýrmamasý gerekli
    ESKÝDEN tavan tavan giden hisseler vardý sebebini anlamazdm 1990larda 2000lerin baþlarýnda SOnra anladým ki TAVAN gitmesinin bazen sebepleri BÝLÝNÇLÝ yatýrýmcýnýn belli ve kademeli Satmasýydý.
    ####
    Neyse izleyelim görelim bakalým 2018 sonlarýný bende çok merak ediyorum borsa ne olacak?
    ALTIN 1618 dolarlarý görüp geçecek mi?
    PETROL 75 dolarý yukarý kýrýp tahminlerimde ki gibi 100dolarý aþacak mý?
    konut fiyatlarý %30 düþecek mi?
    SURÝYEDEKÝ ARSA fiyatlarý 40 misli ARTACAK MI?
    Yazýn bunlarý bir kenara?
    Otomobil/taþýt sektöründe ÖTV YÜZDE sýfýra kriz var indirilecek mi?
    alanlarýn elinde kalacak mý?
    hadi bakalým
    ersoy usta bukadar eski grafiði hangi siteden buluyorsunuz ? ben bulamýyorum

3. ersoy birilerinin damarýna basýyon küçük spek ajanlar çoðalmaya baþladý sen yoluna devam et

4. Biz buradan HEr gün VAtandaþý uyarmayý býrakýrsam EMin OLun bundan birileri vatandaþýn eline öyle bir verir ki mallarý SERT düþüþ baþlar
    adam açýp bakmýyor AÇIP iki grafiðe gelip buradan yorum yapýyor aç bakalým YAZ oraya grafik baþlangýcý 1989-sonu ise 2018
    DOLAR-TRY ve ÝMKB grafðine BAK bakalým ne göreceksin
    ufak tefek çocuklar borsaya girecem diye HESAP açýyor etrafýnýzýa bakmýyor musunuz?
    lise yeni bitmiþ YAÞ 18 daha hayatýnýn baharýnda GÝDÝP borsa hesabý açýyor
    ONU býrakýn gidip BITCOIN peþine DÜÞMÜþ bana da diyor ki Aðbi SANAL para buldum çok kazandýracak
    Kazandýrýr kazandýrýr ama nasýl kazandýrýr ?
    DOLAR ALTIN stoklamaya devam AYLIK grafikte halen FLAMA formasyonu devam ediyor
    ÞUBAT mart 4,21tl hedefim devam ediyor
    ALTINDA ONS olarak 1618dolar hedefim devam ediyor
    ara ara SAT fýrsatý verirse buradan paylaþýrým kýsa vadeli yüklü FOREX üstünden satýþ yaparak KAR elde edersiniz
    BU hafta DOLAR haftasý FOREX üstünden kaldýraçlý iþlem ile yüksek kzanç elde edebilirsiniz
    yukarýda açýkladým nasýl yapacaksýnýz AYLIK graifkte 3,87-3,90 a kadar yürütebilirler
    oradan yine döner ama dediðim gibi hata ile SHORT falan yapmayýn hesabýnýzý kapatmasýnlar

#######
    dediðim gibi birileri YAZILANLARA çizilenlere bu adamýn nasýl bu kadar TAKÝPÇÝSÝ oluyor diye sinir olmuyor deðil
    çünkü adamýn amacý belli DOLARI 2016sonu 2017 baþýnda SAT BORSAYA gir AÇIN bakýn imkb kaç puan dý 2016 sonunda?
    DOLAR þuan 4,61tl olursa BU ADAM ve ÇAKALLARININ oyunu çok FENA bozulacak
    o yüzden MEDYAYI nasýlsa ele geçirmiþler ne derseler YAPIYORLAR
    bir kaç fikir üreten adam var onlarýda GÖZDEN düþürürlerse iþlerini yapýp FAÝZLER daha da yükselmeden iþlerini TAM yapabilecekler

HER GÜN MEDYA DA bizi BREZÝLYA ile karþýlaþtýrýyorlar FAÝZ oalrak YOK biz NEGATÝF Reel faiz veriyormuþuz>>>,
    sanane kardeþim FAÝZLER yükselsin ÜLKE krize mi girsin?
    #####
    býrakýn dolar gitsin gidebileceði maksimuým seviye 2018 için 5,5-5,6tl daha üstüne gitmesi için
    neler olmasý gerekli
    #1 : nostradamus kehanetleri gibi ÞUAN IRAN daki gçsterileri Destekleyen amerika gibi IRANda DEVRÝM olursa
    ve anlatýlan Kehanet gibi Türkiye ile IRAN arasýnda savaþ çýkarsa (dikkat edin SON 5 yýlda tr içindeki IRANLI sayýsý aþýrý arttý)
    #2 : KuzEY kore haberleri yine medyanýn fýrýnýna sürüldü adam derse ki tüh MASAMdaki düðmeye yanlýþlýkla bastým
    #3 : GLOBAL ler tr de seçimi kazandýrmak istedikleri Ablayý iyice abartýrlarsa (dolara yurtdýþýndan müdahale ederler)

bunlar olursa DOLAR dedðim yerlere gelir ve geçebilir
    ####
    ancak bunlar olmazsa OLMASI gereken DOLAR kuru maksimum 4,61 tl

####
    BOrsaya gelince ise Yukarýda anlatýlanlar gibi ve daha önceki tekniklere uyumlu olarak
    114500-116500 civarýndan dönme ihtimalimiz Çok yüksek
    veya oldu ki vatandaþ KALmaDI borsada ÝSTEDÝKLERÝ gibi AT koþturabilirler ve 123000 ler geçilirse 130000 e geliriz ancak
    bunu destekleyen sistem olmasý gerekli
    #1 : DOLAR kuru uçmalý (yanlýþ duymadýnýz dolar kuru yükselmesi öncelikle kriz yaratabilir ama devamýnda yükseliþi destekler)
    #2 : Faizler %10 un altýnda kalmalý
    #3 : amerika faizleri düþürmeli
    bunlarý görüpte bOrsa 200 bin olacak sanmayýn sadece 130bine getirmelerini saðlar ama en önemli KOÞUL 130 000 getirmeleri ÝÇÝN vatandaþýn
    HÝSSELERÝn peþinden KOÞUP alým yapmamasý aksine az az BElli kademelerde satmasý gerekli Yani BORSAYI kim taþýyorsa eline VERECEKSÝN
    nasýl onlar vatandaþ ALIM yaoýnca vatandaþýn eline verip YILLARCA bekliyorsa vatandaþta aynýsýný yapmalý eline ver YILLARCA bekle DOLARa geç ki BORSAYI taþýyan ibçç .. DOLARA tekrar geçip ülkeden kaçamasýn.
    BREZÝLYA ile bizi KIYASLAYAN bence vatanhaini ilan EDÝLMELÝ neden mi ?
    ADAMLAR petrol üretiyor bakýyor AZ yetmiyor ülkeye DÜÞÜNÜYORLAR ne yapsak ne etsek vatandaþý bu PETROL KARTELÝNE si.. tmesek diye düþünüyor ve ÜLKELERÝNde BENZÝNLÝKLERDE ALKOL yanlýþ duymadýnýz alkol satýþý yapýyor
    ve bir YASA ÇIKARTIP ÜLKEDE satýlacak tüm otomobil kamyon her taþýtýn HEM alkol,hem benzin uyumlu olmasýný SAðlýyorlar
    volksççç gibi bir marka nýn ayný aracý bizdede var onlarda da VAR bizdeki sadece beniznli adamlarýn ki ALKOL ile de çalýþýyor
    peki BU adamlar alkolu nereden üretiyor YAnÝ diðer ADIYLA ETANOL ETÝL ALKOL yani
    YANLIÞ duymadýnýz gidip bir benzinlikte aðýzýnýzý hotumu dayayýp içebilirsiniz de
    BÝZDE OLSA içerler kesin orada alkol ucuz olduðundan kkimse gidip benzinlikten alkol içmez
    ## neyse
    orada fiyatý 2,3 BRL falan bunu google ile netten bakabilirsiniz ben bunun belgeselini izlemiþtim NATIONAL da
    sonra bir kaç yerde okudum aklýmda kaldý
    yani BU HERÝFLER Brezilyalýlar isterse %30 net FAÝZ versinler bizi BAÐLAMAZ çünkü ADAMLAR ýn yüksek FAÝZÝ finanse etmek için KAYNAKLARI BOL
    kazanýyorlar ki YÜKSEK faiz verebiliyorlar
    ####
    her gün televizyonlarda BAÐIRAN ekonomist geçinenler vatandaþýn beynini yýkayanlar bu BREZÝLYA gerçeklerini önce VATANDAÞA söyleyin
    ONDAN sonra gelin KONUÞUN Brezilyaya kaçýyormuþ bize gelen yatýrýmcý
    koskoca bir HAss.. tr derler adama
    BÝZÝM gibi SAFTÝRÝK vatandaþý buluyorsunuz ATIN analýnýzdan bakalým analistler sizi
    ####
    bizim ÝÞadamýmýz zaten TAÞI sýkma suyunu çýkartma derdine düþmüz birde FAÝZ ile mi EZECEKSÝNÝZ?

####
    bu arada SOSYAL medya da çýkan Filistin Ýsrail haberleri de kasýtlý
    adamlarýn amaçlarý belli GAZA getir TR yi sok savaþa
    þimon .... sýnýn FÝLÝSTÝNDEN vatandaþlýk baþvurusu ortaya çýktý gördünüz mi bilmiyorum sosyal MEDYA da bulursanýz BOL ca paylaþýn

####
    BREZÝLYA ile konuþtum kusura bakmayýn GÝDÝP hiç GÜNEY AFRÝKAdan bahsetmedim
    birileri ise bizi SAR ile TRY rasýndaki iliþkiyi savunan EKonomist geçinen amcalar konusu geliyor sýrada ancak Bu konu daha derin hiç anlatmasak daha iyi
    GÜNEY afrika ile bizim uxaktan yakýndan ilgimiz olamaz
    ilgimiz olmasý için ingiltere tarafýndan iþgal edilmemiz gerekir

$$$$
    brezilyada en ucuz yemek SIÐR eti yanýnda alkol bedava etin kilosu REstoranda 40-50 tl
    kasapta kaç bilmiyorum

###
    bu arada bizde OTOMOBÝLDE ÖTV var onlarda yok
    bunu da söylesinler

Alýntý Originally Posted by ERSOYDELTA Yazýyý Oku
    Biz buradan HEr gün VAtandaþý uyarmayý býrakýrsam EMin OLun bundan birileri vatandaþýn eline öyle bir verir ki mallarý SERT düþüþ baþlar
    adam açýp bakmýyor AÇIP iki grafiðe gelip buradan yorum yapýyor aç bakalým YAZ oraya grafik baþlangýcý 1989-sonu ise 2018
    DOLAR-TRY ve ÝMKB grafðine BAK bakalým ne göreceksin
    ufak tefek çocuklar borsaya girecem diye HESAP açýyor etrafýnýzýa bakmýyor musunuz?
    lise yeni bitmiþ YAÞ 18 daha hayatýnýn baharýnda GÝDÝP borsa hesabý açýyor
    ONU býrakýn gidip BITCOIN peþine DÜÞMÜþ bana da diyor ki Aðbi SANAL para buldum çok kazandýracak
    Kazandýrýr kazandýrýr ama nasýl kazandýrýr ?
    DOLAR ALTIN stoklamaya devam AYLIK grafikte halen FLAMA formasyonu devam ediyor
    ÞUBAT mart 4,21tl hedefim devam ediyor
    ALTINDA ONS olarak 1618dolar hedefim devam ediyor
    ara ara SAT fýrsatý verirse buradan paylaþýrým kýsa vadeli yüklü FOREX üstünden satýþ yaparak KAR elde edersiniz
    BU hafta DOLAR haftasý FOREX üstünden kaldýraçlý iþlem ile yüksek kzanç elde edebilirsiniz
    yukarýda açýkladým nasýl yapacaksýnýz AYLIK graifkte 3,87-3,90 a kadar yürütebilirler
    oradan yine döner ama dediðim gibi hata ile SHORT falan yapmayýn hesabýnýzý kapatmasýnlar

#######
    dediðim gibi birileri YAZILANLARA çizilenlere bu adamýn nasýl bu kadar TAKÝPÇÝSÝ oluyor diye sinir olmuyor deðil
    çünkü adamýn amacý belli DOLARI 2016sonu 2017 baþýnda SAT BORSAYA gir AÇIN bakýn imkb kaç puan dý 2016 sonunda?
    DOLAR þuan 4,61tl olursa BU ADAM ve ÇAKALLARININ oyunu çok FENA bozulacak
    o yüzden MEDYAYI nasýlsa ele geçirmiþler ne derseler YAPIYORLAR
    bir kaç fikir üreten adam var onlarýda GÖZDEN düþürürlerse iþlerini yapýp FAÝZLER daha da yükselmeden iþlerini TAM yapabilecekler

HER GÜN MEDYA DA bizi BREZÝLYA ile karþýlaþtýrýyorlar FAÝZ oalrak YOK biz NEGATÝF Reel faiz veriyormuþuz>>>,
    sanane kardeþim FAÝZLER yükselsin ÜLKE krize mi girsin?
    #####
    býrakýn dolar gitsin gidebileceði maksimuým seviye 2018 için 5,5-5,6tl daha üstüne gitmesi için
    neler olmasý gerekli
    #1 : nostradamus kehanetleri gibi ÞUAN IRAN daki gçsterileri Destekleyen amerika gibi IRANda DEVRÝM olursa
    ve anlatýlan Kehanet gibi Türkiye ile IRAN arasýnda savaþ çýkarsa (dikkat edin SON 5 yýlda tr içindeki IRANLI sayýsý aþýrý arttý)
    #2 : KuzEY kore haberleri yine medyanýn fýrýnýna sürüldü adam derse ki tüh MASAMdaki düðmeye yanlýþlýkla bastým
    #3 : GLOBAL ler tr de seçimi kazandýrmak istedikleri Ablayý iyice abartýrlarsa (dolara yurtdýþýndan müdahale ederler)

bunlar olursa DOLAR dedðim yerlere gelir ve geçebilir
    ####
    ancak bunlar olmazsa OLMASI gereken DOLAR kuru maksimum 4,61 tl

####
    BOrsaya gelince ise Yukarýda anlatýlanlar gibi ve daha önceki tekniklere uyumlu olarak
    114500-116500 civarýndan dönme ihtimalimiz Çok yüksek
    veya oldu ki vatandaþ KALmaDI borsada ÝSTEDÝKLERÝ gibi AT koþturabilirler ve 123000 ler geçilirse 130000 e geliriz ancak
    bunu destekleyen sistem olmasý gerekli
    #1 : DOLAR kuru uçmalý (yanlýþ duymadýnýz dolar kuru yükselmesi öncelikle kriz yaratabilir ama devamýnda yükseliþi destekler)
    #2 : Faizler %10 un altýnda kalmalý
    #3 : amerika faizleri düþürmeli
    bunlarý görüpte bOrsa 200 bin olacak sanmayýn sadece 130bine getirmelerini saðlar ama en önemli KOÞUL 130 000 getirmeleri ÝÇÝN vatandaþýn
    HÝSSELERÝn peþinden KOÞUP alým yapmamasý aksine az az BElli kademelerde satmasý gerekli Yani BORSAYI kim taþýyorsa eline VERECEKSÝN
    nasýl onlar vatandaþ ALIM yaoýnca vatandaþýn eline verip YILLARCA bekliyorsa vatandaþta aynýsýný yapmalý eline ver YILLARCA bekle DOLARa geç ki BORSAYI taþýyan ibçç .. DOLARA tekrar geçip ülkeden kaçamasýn.
    BREZÝLYA ile bizi KIYASLAYAN bence vatanhaini ilan EDÝLMELÝ neden mi ?
    ADAMLAR petrol üretiyor bakýyor AZ yetmiyor ülkeye DÜÞÜNÜYORLAR ne yapsak ne etsek vatandaþý bu PETROL KARTELÝNE si.. tmesek diye düþünüyor ve ÜLKELERÝNde BENZÝNLÝKLERDE ALKOL yanlýþ duymadýnýz alkol satýþý yapýyor
    ve bir YASA ÇIKARTIP ÜLKEDE satýlacak tüm otomobil kamyon her taþýtýn HEM alkol,hem benzin uyumlu olmasýný SAðlýyorlar
    volksççç gibi bir marka nýn ayný aracý bizdede var onlarda da VAR bizdeki sadece beniznli adamlarýn ki ALKOL ile de çalýþýyor
    peki BU adamlar alkolu nereden üretiyor YAnÝ diðer ADIYLA ETANOL ETÝL ALKOL yani
    YANLIÞ duymadýnýz gidip bir benzinlikte aðýzýnýzý hotumu dayayýp içebilirsiniz de
    BÝZDE OLSA içerler kesin orada alkol ucuz olduðundan kkimse gidip benzinlikten alkol içmez
    ## neyse
    orada fiyatý 2,3 BRL falan bunu google ile netten bakabilirsiniz ben bunun belgeselini izlemiþtim NATIONAL da
    sonra bir kaç yerde okudum aklýmda kaldý
    yani BU HERÝFLER Brezilyalýlar isterse %30 net FAÝZ versinler bizi BAÐLAMAZ çünkü ADAMLAR ýn yüksek FAÝZÝ finanse etmek için KAYNAKLARI BOL
    kazanýyorlar ki YÜKSEK faiz verebiliyorlar
    ####
    her gün televizyonlarda BAÐIRAN ekonomist geçinenler vatandaþýn beynini yýkayanlar bu BREZÝLYA gerçeklerini önce VATANDAÞA söyleyin
    ONDAN sonra gelin KONUÞUN Brezilyaya kaçýyormuþ bize gelen yatýrýmcý
    koskoca bir HAss.. tr derler adama
    BÝZÝM gibi SAFTÝRÝK vatandaþý buluyorsunuz ATIN analýnýzdan bakalým analistler sizi
    ####
    bizim ÝÞadamýmýz zaten TAÞI sýkma suyunu çýkartma derdine düþmüz birde FAÝZ ile mi EZECEKSÝNÝZ?

####
    bu arada SOSYAL medya da çýkan Filistin Ýsrail haberleri de kasýtlý
    adamlarýn amaçlarý belli GAZA getir TR yi sok savaþa
    þimon .... sýnýn FÝLÝSTÝNDEN vatandaþlýk baþvurusu ortaya çýktý gördünüz mi bilmiyorum sosyal MEDYA da bulursanýz BOL ca paylaþýn

####
    BREZÝLYA ile konuþtum kusura bakmayýn GÝDÝP hiç GÜNEY AFRÝKAdan bahsetmedim
    birileri ise bizi SAR ile TRY rasýndaki iliþkiyi savunan EKonomist geçinen amcalar konusu geliyor sýrada ancak Bu konu daha derin hiç anlatmasak daha iyi
    GÜNEY afrika ile bizim uxaktan yakýndan ilgimiz olamaz
    ilgimiz olmasý için ingiltere tarafýndan iþgal edilmemiz gerekir

$$$$
    brezilyada en ucuz yemek SIÐR eti yanýnda alkol bedava etin kilosu REstoranda 40-50 tl
    kasapta kaç bilmiyorum

###
    bu arada bizde OTOMOBÝLDE ÖTV var onlarda yok
    bunu da söylesinler
    Sn.Ersoydelta ürpertiyorsun bizi 2018 Sizce Hangi Sektör Yukarýdaki Yorumlar Iþýðínda Saygilar.

6. sanayii-madencilik sektörü ancak Global tehlike yüzünden bunlarýn satýþlarý SIFIR olursa en çok onlar kaybettirir
    mesela PRKME

#####

bakýn bugünün Vatandaþ nasýl kandýrýlýr haberleri daha 2 ay öncesinde MEDYA ne demiþti
    ?
    koþun araç alýn 2018 de mtv artýþýndan etkilenmeyin
    aman aman
    sonuç bugün öðrendik ki SIFIR araç fiyatlarý %5ler civarýnda ÖTV matrah deðþiminden DÜÞMÜþ

buyrun:

####
    tabii Saðlam zamlar yolda demiþlerdi

####

yurtdýþýndan OTOMOTÝV yedek parça olayýný defalarca yazdým buradan
    bakýn o kadar çok kiþi bu iþe girmemiþ girenler Vergi sistemini deðiþtirtmiþ þimdi asýl bu iþe girme zamaný

###
    3tl lik buji bizde 25tl
    ####

iran ile savaþ demiþtik

nostradamus denen adam yanýlmamýþ hiç

####

ve bugünün FAVORÝSÝ

eskiden bu haber çýksaydý 2005lerde borsa bir günde %7-8 düþerdi
    þimdi vatndaþta mal kalmadý ki düþürüp toplasýnlar AKSÝNE satmak için bugün %2 yaptýrdýlar
    hangi hisseler gitti Endekste aðýrlýklarý olanlar gitti
    çeksinler bir ITTFH ý yukarý bakalým
    veya EDIP i

####

HALKB ralli piyasasýna girebilir kýsa vadede 16tl ler görülebilir malý kaptýrmamak veya satmak size kalmýþ

####

ALTINNNN 1330-1340 lara kadar gidebilir HAZIR boða piyasasýna girdi
    ####
    söylediðimde kaç tý 1250ydi alýn kaldýraçlý alýn forexten alýn demedim mi?
    1340larý geçip yukarýya dikerse yönünü gelsin 2018 sonunda 1618 dolarlar

####
    bunlarý yazýn kenara sonra ben demiþtim demek istemiyorum

####
    otomobil fiyatlarý yukarýdaki olaydan %5 civarý ucuzladý ancak ALACAKLAR acele etmesin 6 ay içinde ÖTV sýfýrlanabilir biraz daha harcamalarýnýzý erteleyin
    ####
    USDTRY yönünü þaþýrdý aptallaþtý DOLAR endeksi yukarý döndü ama düþüþ trendine devam edebilir
    EURO ve japon yeni þuan daha cazip olabilir.sterlini unutmayalým

7. 1988 yetmez, 1888'den çiziniz. Benzer hareketlerle borsa 2009'dan sonra yorumlanamaz. Bunda ýsrar etmeyiniz. Evet geçmiþ de teknik analiz esinlenme yada benzerlik arama yöntemlerini kullanýrdý. Hangi modeli izliyorsanýz onu diðerleri de biliyor. Modeli deðiþtirin. Borsa düþecek, ama bunu sizin de yükseliþe inandýðýnýzda yapacaktýr. Bir kiþiyi dahi geride býrakmazlar. Yanlýþ modeller, yanlýþ kurgular, yanlýþ varsayýmlar üstüne gitmeyiniz. Bilinen yöntemler kazandýrmaz. Ýzin vermeyecekler. Israrcý olmayýnýz, okuyan bilmeyen birine istemeden neden olabilirsiniz. Örneðin ne zaman düþecek dediniz, yada düþüþ beklediniz, o zamandýr kaç puan yükselmiþ. Buna bakarak gerekeni yapýnýz.

8. Bu durum bir ironi olmaya baþladý, nükleer silahýn korenin elinde olmasý gibi. Elinizdeki nükleer gücü abd yi tehdit etme yönünde deðil, insanlýða faydalý yönde kullanýnýz.

Sayfa 65/119 ÝlkÝlk ... 1555636465666775115 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •