Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 66/119 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 521 - 528 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1. Sizler neden borsa yükseldiğinde meydana çıkıyorsunuz 2hafta öncesine kadar 108 binlerdeyken neden yoktunuz.ben Ersoy beyin dediğine katılıyorum ve borsa 118 bin yakmicak diyorum.bugunku çıkış bence sondu

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Adnan1616ntr96 Yazıyı Oku
    Sizler neden borsa yükseldiğinde meydana çıkıyorsunuz 2hafta öncesine kadar 108 binlerdeyken neden yoktunuz.ben Ersoy beyin dediğine katılıyorum ve borsa 118 bin yakmicak diyorum.bugunku çıkış bence sondu

not alalim bunu da

# yatırım tavsiyesi değildir #

3. http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post1480473

####
    EYVAHH eyvahh bittik şimdi işte

bilmiyordum yeni öğrendim 2018 yılında 5 ADET evet 5 adet tutulma VARMIŞ (AY,GÜNEŞ hangisi ise artık )

boşuna nostradamus kehanet yazmamış adam hesap etmiş
    2018 burçlar vs. dinliyordum şimdi öğrendim
    artık DEPREM mi savaş mı artık her ne olacaksa tahmin bile edemiyorum.

####

ÇIKIŞ için teknik ne diyor şuan o kadar karmaşık ki
    inanın PETROL fiyatına şuan tüm parayı bağlarım ama borsada NE VIOP ta short ne BUY hiç birşey yapmam adamlarda bütün MAL artık istedikleri gibi AT koşturabilirler.
    ALTIN 1330lara dogru ralli yapıyor buna da kısa vade alım yaparım ama BORSA çok riskli
    ADAMLAR FAİZ zararının dibini yazıyor REKLAM yapmak borsa haberleri yaptırmak için MAL taşımak onlara ZOR geliyor artık
    birine MALI yıkmaları gerekli.
    BAKIN bugünün ALIMLARI çok hileliydi birisi tahtaları alıyor ama ÇOK hızlı kimse satamasın diyerek hemen veriyor başkası

#####
    aracı kurumlar vatandaşa MAL sattırmamak için hilelere başvuruyor muş küçk yatırımcı dikkat etsin
    YOK emirler iletilmiyormuş YOK hesapları kapatıyorlarmış küçük yatırımcının vs..
    dikkatli olalım

#####

4.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...73#post1480473

####
    EYVAHH eyvahh bittik şimdi işte

bilmiyordum yeni öğrendim 2018 yılında 5 ADET evet 5 adet tutulma VARMIŞ (AY,GÜNEŞ hangisi ise artık )

boşuna nostradamus kehanet yazmamış adam hesap etmiş
    2018 burçlar vs. dinliyordum şimdi öğrendim
    artık DEPREM mi savaş mı artık her ne olacaksa tahmin bile edemiyorum.

####

ÇIKIŞ için teknik ne diyor şuan o kadar karmaşık ki
    inanın PETROL fiyatına şuan tüm parayı bağlarım ama borsada NE VIOP ta short ne BUY hiç birşey yapmam adamlarda bütün MAL artık istedikleri gibi AT koşturabilirler.
    ALTIN 1330lara dogru ralli yapıyor buna da kısa vade alım yaparım ama BORSA çok riskli
    ADAMLAR FAİZ zararının dibini yazıyor REKLAM yapmak borsa haberleri yaptırmak için MAL taşımak onlara ZOR geliyor artık
    birine MALI yıkmaları gerekli.
    BAKIN bugünün ALIMLARI çok hileliydi birisi tahtaları alıyor ama ÇOK hızlı kimse satamasın diyerek hemen veriyor başkası

#####
    aracı kurumlar vatandaşa MAL sattırmamak için hilelere başvuruyor muş küçk yatırımcı dikkat etsin
    YOK emirler iletilmiyormuş YOK hesapları kapatıyorlarmış küçük yatırımcının vs..
    dikkatli olalım

#####
    Abi teknik analizlerine saygı duyuyor ve takip de ediyorumda, kehanetleri ve diğer gökyüzü mevzularına neden bukadar çok abartıyorsun anlamıyorum. 2017 yılında da 4 tutulma 8 meteor yağmuru olmuş. Olmuş da ne olmuş... Hayır yani şimdi 2017 de deprem olsaydı direk bu tutulmalara mı bağlayacaktık? Yada yarın Allah muhafaza İrandaki olaylar büyüse bu kadar tutulmadan ve nostradamus dan belliydi zaten mi diyeceğiz?
    Az sakin ol yahu. Senin "hoca" vasfın var bu topic de sağı solu panikletme durup dururken...

5. 90 binden beri düşüş bekleyip %30 yanılmak da başarı

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    sanayii-madencilik sektörü ancak Global tehlike yüzünden bunların satışları SIFIR olursa en çok onlar kaybettirir
    mesela PRKME

#####

bakın bugünün Vatandaş nasıl kandırılır haberleri daha 2 ay öncesinde MEDYA ne demişti
    ?
    koşun araç alın 2018 de mtv artışından etkilenmeyin
    aman aman
    sonuç bugün öğrendik ki SIFIR araç fiyatları %5ler civarında ÖTV matrah değşiminden DÜŞMÜş

buyrun:

####
    tabii Sağlam zamlar yolda demişlerdi

####

yurtdışından OTOMOTİV yedek parça olayını defalarca yazdım buradan
    bakın o kadar çok kişi bu işe girmemiş girenler Vergi sistemini değiştirtmiş şimdi asıl bu işe girme zamanı

###
    3tl lik buji bizde 25tl
    ####

iran ile savaş demiştik

nostradamus denen adam yanılmamış hiç

####

ve bugünün FAVORİSİ

eskiden bu haber çıksaydı 2005lerde borsa bir günde %7-8 düşerdi
    şimdi vatndaşta mal kalmadı ki düşürüp toplasınlar AKSİNE satmak için bugün %2 yaptırdılar
    hangi hisseler gitti Endekste ağırlıkları olanlar gitti
    çeksinler bir ITTFH ı yukarı bakalım
    veya EDIP i

####

HALKB ralli piyasasına girebilir kısa vadede 16tl ler görülebilir malı kaptırmamak veya satmak size kalmış

####

ALTINNNN 1330-1340 lara kadar gidebilir HAZIR boğa piyasasına girdi
    ####
    söylediğimde kaç tı 1250ydi alın kaldıraçlı alın forexten alın demedim mi?
    1340ları geçip yukarıya dikerse yönünü gelsin 2018 sonunda 1618 dolarlar

####
    bunları yazın kenara sonra ben demiştim demek istemiyorum

####
    otomobil fiyatları yukarıdaki olaydan %5 civarı ucuzladı ancak ALACAKLAR acele etmesin 6 ay içinde ÖTV sıfırlanabilir biraz daha harcamalarınızı erteleyin
    ####
    USDTRY yönünü şaşırdı aptallaştı DOLAR endeksi yukarı döndü ama düşüş trendine devam edebilir
    EURO ve japon yeni şuan daha cazip olabilir.sterlini unutmayalım
    Teşekkürler Sn.Ersoydelta Edip Bilemem de İttfh da Ky yığınla
    Madencilik diyorsunuz ...S diyelimmi Hikayesi Çok Endekse Ters Hareket Yapıp
    Malesef onda da yığınla ky.Sabir İster
    Bakın İnsanların Biste Çekildigi 5.6 Yılda (MEMSA) ya Bakın Nasıl Ky.Destekli Mağdur Nasıl Edildi.Göz Göre Göre Nasil Zarar Ettiriliyor Kimsenin Gücü Yetmiyor.Çok Büyükler Ulular Yazık Oldu 1000 lerce İnsana......( EGYO) ya bakın Yilan Hikayesine Döndü Güven Kalmadı 10.binlerce İnsan Batirildi.Ky Zaten Ufacık Kaldı Yakinda Yok Olup Gidecek Takmayin Bu Kadar Bir Gün Herkes Batacak Herkes Ölecek
    SONUÇ Olarak :BORSADA Gelmis Gecmis Halka Açılan Şirketlerin Bilerek Batirilmasin da Ve Bu Sirketlerin Sahipleri Haramzede PATRONLARIN kisaca ; Hileyle Kazananların,Hileye Destek Olanlarin,Göz Yumanların ,Gereğini Yapmayanların .......................Vay Haline........................

Borsada Bir Şirketin Patronu Borsaciysa Uzak Durun Yoksa *****zı Ağlatır Tecrübeyle Sahip Bir Günde Onların Anası Ağlar Adelet Olan Yerde Olmayan Yerde Zaten Olmaz Hırsiz Her Zaman 1 Adım Önden Gider.........
    Teşekkürler Analizler İçin Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Adnan1616ntr96 Yazıyı Oku
    Sizler neden borsa yükseldiğinde meydana çıkıyorsunuz 2hafta öncesine kadar 108 binlerdeyken neden yoktunuz.ben Ersoy beyin dediğine katılıyorum ve borsa 118 bin yakmicak diyorum.bugunku çıkış bence sondu

118.276 idi az önce

YORUMSUZ

8.  Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    118.276 idi az önce

YORUMSUZ
    Ersoy dan geni hedefler bekliyoruz, bunlar çabuk eskidi. 150 bin ideal bir rakam.

Sayfa 66/119 İlkİlk ... 1656646566676876116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •