Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 808/1014 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 6,457 - 6,464 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Matbaanın 400 yıl sonra geldiği, 17-18-19. Yuzyillarda nerdeyse tüm buluşların avrupalı bilimadamlarınca yapıldığı vs hikaye yani?����������

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ülkede malum zihniyet abdulhamitin hiç toprak kaybetmediğine inanıyor mesela. kafa bu adamlarda..

sayısız yer kaybetti aslında ama dizilerde tarih öğrenen bir cenah var sonuçta, aşağılık komplekslerini saklamanın yolunu alternatif bir gerçeklik inşa etmekte buluyorlar.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Ben osmalıdan bahsetmedim oraya getiren sizsiniz. Bu dünyada şu an yaşanan tüm acıların nedeni avrupa amerika. Ve onların hukuk kriterlerine göre biz antideomkratız öylemi??
    O bahsettiğiniz new york londra bunlar libyaya ıraka afganistana demokrası götürdüler öylemi? Afganistanın bu hale gelmesinin nedeni taliban mı? Veya ne oldu hani kimyasal silah vardı ırakta aa yalanmı? new york çok medeni ama değilmi ama . John lennon maykıl ceksın martin luter king malcom vs bunları öldürürz kendi başkanımıa suikast ikiz kuleleri bizd bomlar afganizsana ırağa gireriz ama medeniniyz sentral parkımız var ohh miss bak ne güzel şehirleşiyoz kızl derileirde öldürüdk. Olsun filmi çektik gurtlarla dans ödeştik
    İşte amerika böyledir. ingiltere medenimi kraliyetle yönetiyliypr güldürmeyin. Laydi diyi kim ödürdü? Kaza pardpn ama mednei işte . Paris bokuyla oynuyodu cezayir vs. ama işte onları görmezden gelelim.Sayelerinde mednei oldular.
    Siz Osmanlının tırnağı olamazsınız. Cengiz han bunların yanında melek kalır.
    Ha bu arada aya gittiler dimi bunada inanırsınız
    Neyse kalın sağlıcakla
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

tarantula, en iyisi abdulhamit dizisi senaryo ekibine katıl
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

muhteşem bir fotograf.. 1927 yılı..Solvay konferansı. ünlü bilimadamları aynı karede..

bilimi sevenlerin ağlayası geliyor bu kareye baktıkça. modern çağın en güzel karelerinden birisi. batının gücü bu karede.. benzeri ondan önceki yuzyılda başka bilimadamlarıyla yine vardı.

hikayeleri bırakın. bu karenin benzeri sizde olmadığı sürece çaresizlikten alternatif tarih oluşturmaya ve ağlamaya devam edersiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Evinizi satamamissiniz, kriz var. Fiyati dusmus, emlak kotu yatirimdir. Hemen yargilara varmissiniz.
    Ben ne su cenah bu cenahdanim, ne de oradan buradan nemalaniyorum.
    Bilmiyorsunuz, bilmediginizi kabul etmiyorsunuz. Ben biliyorum demiyorum. Ama bunca yildir siz ve sizin gibiler surekli kriz ve cokus senaryosu pompaladiniz da sonuc ne oldu diyorum? Bir kere de ozelestiri yapin. Biz bilemedik deyin. Issizlik var, ekonomi kotu, isler kotu, soyle batiyor, boyle batiyor. Eeeee. Sonuc? Batan banka goremiyorum. ..........................................
    Zenginleşmenin de fakirleşmenin de üç günde olmayacağını, bunların uzun vadeli şeyler olduğunu aslında çok iyi biliyorsunuz.
    Ama çocukça bir mantıkla "ee hani batıyorduk bakın batmamışız" demek işinize geliyor.

Emlakta sonsuza kadar yükseliş bekleniyordu, ne oldu?
    Gördüğünüz gibi felaket senaryolarının ilk aşaması gerçekleşmeye başladı.
    Görünen köy kılavuz istemez, gidişatımız beli, daha neyi anlatıyorsunuz siz?
    Ait olduğunuz cenahı savunmak için son fırsatları değerlendiriyorsunuz, besbelli.
    Zira bundan birkaç yıl sonra muhtemelen savunmak için ortaya koyabileceğiniz pek argüman kalmayacak.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6. Ben ; '' Doktorlar '' dizisini seyrederek doktor olmaya karar verdim .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Hukuku begenmiyorsaniz rahatsizlik varsa hakkinizi ust mercide arayin diyoruz, boyle mantik olur mu diyorlar. Ya ne diyelim?
    Yonetimden memnun degilseniz, kurun parti, gecin siz yonetin, millet sizi secerse basimizin ustune diyoruz. Iktidar yanlisi, iahle aliyor, sorsan ihaleciler de boyle soyler diyorsunuz.
    Ya siz kimsiniz kardesim?
    Memnun degilsen seni tutan yok, buyur avrupa amerika orada duruyor. Kalitene, bilgine, yetenegine guveniyorsan git is bul calis, kazan, daha guzel yasa. Elini mi tutuyoruz. Seni illa burada memnun etmek zorunda miyiz?
    Ben diyorum ki, senin memnun olacagin yok. Agziyla kus tutsa ama eliyle tutmadi diyeceksin.

Mesru yollardan yapilacagi soyluyoruz. Vergini vereceksin, hakkini arayacaksin, bulamadin mi? Ust merciye gideceksin. Ulkeyi kotu yonetiyorlar diyorsan secimde gidip oyunu vereceksin. Elestirin varsa yapacaksin ama seni elestirene de tahammul edeceksin, suncu buncu demeyeceksin.

Askerlik yaptiysaniz bilirsiniz, ayni ortamda surekli yakinanlar, halinden memnun olanlar, durumu idare edenler, sartlari kabul edip bitirmeye bakanlar vs vs vardir. Bunun dogrusu yanlisi iyisi kotusu olmaz. Turkiye'de hayat sartlari bunlar, eskiden de 3 asagi 5 yukari buydu, isteriz ki daha iyi olsun, herkes metroyla ise gitsin gelsin, enflasyon 0 olsun, dolar 1 TL olsun, egitim sahane olsun, Isvecliler gelsin burada okusun vs vs. Ama yemek bu, yersen.

Tekrar soyluyorum, kimse isler super demiyor ama hersey kotu diyene de itiraz ederim. Seninle ayni dusunmeyeni yaftalamana asagilamana kendini nimet baskasini cahil gormene izin vermem. Sizleri burada tutmak gibi bir gorevi yok kimsenin, gider hayran oldugun yerlerde yasarsin yasayabilirsen.

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ülkede malum zihniyet abdulhamitin hiç toprak kaybetmediğine inanıyor mesela. kafa bu adamlarda..

sayısız yer kaybetti aslında ama dizilerde tarih öğrenen bir cenah var sonuçta, aşağılık komplekslerini saklamanın yolunu alternatif bir gerçeklik inşa etmekte buluyorlar.
    Işlerine gelmeyen herşey yalan yanlış onlara göre...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 808/1014 İlkİlk ... 308708758798806807808809810818858908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •