Sayfa 707/1001 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. dolar neden düşmez ve değerini bulacak cevabı, 2 yıllık US tahvilin mayıs 2013 ten beri olan grafiğini inceleyin.şu an dolar yapay olarak çok çok ucuz.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolar neden düşmez ve değerini bulacak cevabı, 2 yıllık US tahvilin mayıs 2013 ten beri olan grafiğini inceleyin.şu an dolar yapay olarak çok çok ucuz.
    30yıllık grafikleri inceledim DXY ile 2 yıllık faizler arasında net bir korelasyon göremedim, bazen geriden gelmiş bazen öncü olmuş. Ters çalışmış vs.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Merkez bankası brüt döviz rezervi 29 aralık itibarıyla 84,11 milyar dolar ile 5,5 yılın düşüğünü gördü (önceki $88,70mlr)
    bir halt olacağı yok.

4. Hükümet doğru yolda ilerliyor. Bende 3.70 i bekliyorum. Millet ne kadar haset dolu. Artık kimseye ne yardım yapıyorum ne de nasihat veriyorum. Karakterlerini son dönemde ortaya koyuyorlar. Allah muhafaza etsin böylelerinden. Dolara uzanan eller kızarsın.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hükümet doğru yolda ilerliyor. Bende 3.70 i bekliyorum. Millet ne kadar haset dolu. Artık kimseye ne yardım yapıyorum ne de nasihat veriyorum. Karakterlerini son dönemde ortaya koyuyorlar. Allah muhafaza etsin böylelerinden. Dolara uzanan eller kızarsın.
    ben 3.60 bekliyorum herkes doğru yolda bu dolardan bi cacık olmaz.
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Hükümet doğru yolda ilerliyor. Bende 3.70 i bekliyorum. Millet ne kadar haset dolu. Artık kimseye ne yardım yapıyorum ne de nasihat veriyorum. Karakterlerini son dönemde ortaya koyuyorlar. Allah muhafaza etsin böylelerinden. Dolara uzanan eller kızarsın.
    dolara yatırım yapmış kişiler genelde gerçekleri gören yatırımcıdır, öyle olmasa dolara yatırım yapmaz TL de kalırlardı. Ekonominin kuralları vardır,nehri sonsuza kadar tersine akıtamazsın. sizde bir eğitimci olduğunuz için doğa kanunlarını daha iyi bilmeniz lazım.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    dolara yatırım yapmış kişiler genelde gerçekleri gören yatırımcıdır, öyle olmasa dolara yatırım yapmaz TL de kalırlardı. Ekonominin kuralları vardır,nehri sonsuza kadar tersine akıtamazsın. sizde bir eğitimci olduğunuz için doğa kanunlarını daha iyi bilmeniz lazım.
    ironi yaptığını düşünüyorum
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben 3.60 bekliyorum herkes doğru yolda bu dolardan bi cacık olmaz.
    Bende 1.70 bekliyorum...millet çok art niyetli.....[emoji56]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 707/1001 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •