nerden bulşdım bu adi kağaıda eczacıbaşı holdın sankı hisse satmaya başladı anlamsız
nerden bulşdım bu adi kağaıda eczacıbaşı holdın sankı hisse satmaya başladı anlamsız
Adamın biri bir gün yolda yürüyormuş yerde bir cıvık kötü kokulu bir şey görmüş
Eğilmiş parmağını gördüğü şeye daldırmış ve ağzına götürmüş
Hııım tam tahmin ettiğim gıbı b...k muş demiş
Intem de onun hesabı tam tahmin ettıgımız gıbı eczacı patron bı gel gel yaptı şimdi salıyor yavaş yavaş. İncitmeden
kscr<....sjd<f<<sdwwslcövög.....zin evladı.....Osmanlı çocuğu(o.ç.)....kendi hissesinde operasyon yapıyor...kimsede kalkıp bir şey demiyor....
Kim verdiki bunlara bu hakkı....15....tl'den al....29 tl'ye sat....
Hep beraber şikayet edelim....
Patron hisse ile oynuyor....
1000 yıl yükselmez bu hisse...meydan böyle boş...kanun hukuk olmazsa....
Allah.......versin....lık.....mahlukatlar....!!!!! !!
Yazıktır...günahtır....madem bu kadar her şeye hakimsiniz...görüşün...karar çıkartın...alın hisseleri...kaçtan alacaksanız...nasıl olsa her yol sizin köye çıkyor...defolun gidin...bizimde ruh sağlığnı bozmayın...
Ulan...başımıza iş alacaz...yasaklanmayacağımı bilsem...ağzıma geleni söyliyecem sana...osmanlı çocuğu bülent...
Kimsede bunlara bir şey yapamıyor...
Katil yaparsınız lan siz insanı....
2018. Aralıga kadar 18-22 arası sürünmeye devam dıyor bılo
Gerçek yatırımcılara sesleniyorum, buradaki cıgırtkanliklara sakın kimse aldanmasin, intema aleyhine konusanlar hepsi patronun adamları, yalniz ben fikrimi yine soylemek istiyorum, bu hisse benim hesabima gore bedava denecek kadar ucuz bir hisse, zaman daraldı, sirket bence yakinda baklayi agzindan çıkaracak, haber dusecek, bunun telasi var diye düşünüyorum, tabiki ben kimseye tavsiyede bulunamiyorum, anlarsiniz, sabrin sonu yakin bence, ytd.
29 u geçip yoluna devam esirgemiyorum,tavsiye değildir.
Yer İmleri