[attach=confıg]13099[/attach] sosyal güvenlik kurumuna borcu 4
[attach=confıg]13099[/attach] sosyal güvenlik kurumuna borcu 4
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
[attach=confıg]13100[/attach] sgk borcu 5
[attach=confıg]13101[/attach] sgk borcu 6
[attach=confıg]13102[/attach] vergi dairesine borcu 7
Sayın yatırımcılar gönderdiklerimi görebilmeniz için hissenet üyesi olmanız gerekli üye değilseniz belgeleri GÖREMEZSİNİZ... görmek istiyenler 0545 299 09 02 nolu telefonuma watsapına mesaj atıp belgeleri görebilirler... Ytd...
Murat doğan
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 03-01-2018 saat: 23:45. Sebep: İMLA
Sn murat doğan ben sizlere verdiğiniz belgeli bilgilerden dolayı çok teşekkür etmişimdir...bu gece yayınladıklarınızdan dolayıda kocaman bir teşekkürü hak ettiniz.Siz birisinin adamısınız anlamında bir sözüm yoktur,dediğim şudur,müjdat ya kendisi direk veya aracılarıyla size ulaşmış ve size muhtemelen şunu söylemiştir..."murat doğan bırak istinaf ve diğer işleri,mahkemeden karlı çıkan biziz,ses yapma karışma,istinaf a gidilecekse ben giderim" ve sizde bunun makul olduğunu düşünmüş kabul etmissinizdir.tabiki bu bir yorum,kaynağımda sizin daha önce istinafa ben gideceğim demeniz idi.Finans desteğine gelince,benim veya benim gibilerin genpowerin borçlarını kapatma imkanımız yok....ve siz yine diyorsunuz ki ben yatırımcı dostuyum,,,dostluk sadece finans desteği alarak olunmazki.....Size son sorum şu."MAHKEMEDEN KARLI ÇIKAN MÜJDAT USLU DEĞİLMİDİR SİZE GÖRE,DOLAYISI İLE MAHKEMEDEN UZUN VADEDE BİZ GEN YATIRIM HİSSEDARLARI karlı çıkanlar OLABİLİRMİYİZ....slmlar.ytd
Sanırım Vergi Dairesi, halen 2014 ve 2013 bilançoları ile işlem yapıyor. Müjdat bey ''Ben o bilançolardaki 350 milyon karı sildim. Hatta 140 milyon zarara döndürdüm. Stokları da afla sildim. Vergi borcu değil, Vergi alacağım var'' demedi mi daha?
Ayrıca hırsından kıçımızdaki dona da göz diken Sayın Müjdat Uslu şunu bilmeli. O sildiği rakamlar, yok ettiği stoklar, Kırcı davasında kendi dili ile itiraf sayılacaktır. Bu itiraf neticesinde, kendisi-eşi-kızları ve Murat Uslu sanırım son nefeslerini demir parmaklıklar ardında vermek zorunda kalacaklar. Vakıf ve Halk leaseng şirketlerine ulaşıp, Müjdat bey resmi belgeler ile suçunu itiraf etti diyecek bir babayiğit çıkar bir gün.
Yer İmleri