Sayfa 184/470 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

[attach=confıg]13099[/attach] sosyal güvenlik kurumuna borcu 4
    Attached Images Attached Images
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

[attach=confıg]13100[/attach] sgk borcu 5

[attach=confıg]13101[/attach] sgk borcu 6

[attach=confıg]13102[/attach] vergi dairesine borcu 7

Sayın yatırımcılar gönderdiklerimi görebilmeniz için hissenet üyesi olmanız gerekli üye değilseniz belgeleri GÖREMEZSİNİZ... görmek istiyenler 0545 299 09 02 nolu telefonuma watsapına mesaj atıp belgeleri görebilirler... Ytd...
    Murat doğan
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 03-01-2018 saat: 23:45. Sebep: İMLA

6.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    Sayın Yatırımcı bu sözler size hiç yakışmamış... istediğin bilgiyi alamayınca bizler Müjdat Beyin Adamı oluyoruz bilgileri aldığınız zamanda Ulubatlı Hasan oluyoruz... Yok böyle bir dünya çok bilgi istiyorsan sizler daha fazlasını yapmanız gerekli Finansman anlamda destek verilmeli şu mücadelede kaç kuruşluk faydanız oldu... kendi gücümüz ile götürdüğümüz yere kadar götürdük en sonunda da Adalet Mercisi Kararını verdi... size kaç kere dedim ne istediğinizi bilmiyorsunuz forumu ilgisiz şeylerle meşgul ediliyor... geçmiş sayfalarda iletişim bilgilerim olacak telefonumu ararsın medeni insan gibi soruyu sorarsın Bende canım isterse size o bilgiyi veririm.. ytd.. saygılarımla
    Sn murat doğan ben sizlere verdiğiniz belgeli bilgilerden dolayı çok teşekkür etmişimdir...bu gece yayınladıklarınızdan dolayıda kocaman bir teşekkürü hak ettiniz.Siz birisinin adamısınız anlamında bir sözüm yoktur,dediğim şudur,müjdat ya kendisi direk veya aracılarıyla size ulaşmış ve size muhtemelen şunu söylemiştir..."murat doğan bırak istinaf ve diğer işleri,mahkemeden karlı çıkan biziz,ses yapma karışma,istinaf a gidilecekse ben giderim" ve sizde bunun makul olduğunu düşünmüş kabul etmissinizdir.tabiki bu bir yorum,kaynağımda sizin daha önce istinafa ben gideceğim demeniz idi.Finans desteğine gelince,benim veya benim gibilerin genpowerin borçlarını kapatma imkanımız yok....ve siz yine diyorsunuz ki ben yatırımcı dostuyum,,,dostluk sadece finans desteği alarak olunmazki.....Size son sorum şu."MAHKEMEDEN KARLI ÇIKAN MÜJDAT USLU DEĞİLMİDİR SİZE GÖRE,DOLAYISI İLE MAHKEMEDEN UZUN VADEDE BİZ GEN YATIRIM HİSSEDARLARI karlı çıkanlar OLABİLİRMİYİZ....slmlar.ytd

ünal Guest
    Sanırım Vergi Dairesi, halen 2014 ve 2013 bilançoları ile işlem yapıyor. Müjdat bey ''Ben o bilançolardaki 350 milyon karı sildim. Hatta 140 milyon zarara döndürdüm. Stokları da afla sildim. Vergi borcu değil, Vergi alacağım var'' demedi mi daha?

ünal Guest
    Ayrıca hırsından kıçımızdaki dona da göz diken Sayın Müjdat Uslu şunu bilmeli. O sildiği rakamlar, yok ettiği stoklar, Kırcı davasında kendi dili ile itiraf sayılacaktır. Bu itiraf neticesinde, kendisi-eşi-kızları ve Murat Uslu sanırım son nefeslerini demir parmaklıklar ardında vermek zorunda kalacaklar. Vakıf ve Halk leaseng şirketlerine ulaşıp, Müjdat bey resmi belgeler ile suçunu itiraf etti diyecek bir babayiğit çıkar bir gün.

Sayfa 184/470 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •