Yani grafikleri incelerseniz şelale düşüşleriyle ünlüdür kendisi. Satamadan bi bakmışsın yarıya inmiş
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani grafikleri incelerseniz şelale düşüşleriyle ünlüdür kendisi. Satamadan bi bakmışsın yarıya inmiş
Yabancı payı bugün itibariyle 12.01 olmuş. Haydi hayırlısı.
Üstad bu yabancıların etek traşı olanları senin gördüğün. Bize otekiler lazım 😊😊
Silver da yaklaşık 3 aydır pozisyonlarım var.... Yatırım yapma nedenim , bilançoda görülen güzel karlılık artışları.... Pazar yelpazesinin büyümesi , ihracatlarının artması... Bir senedin yıllarca yatırımcısını süründürmesi , bunun devam edeceği anlamına gelmez...Bazı yatırımcılar senetleri yanlış zamanda alırlar ve yıllarca yatırımcıyı bezdirir durur.... yani pek çoğumuz maaleseff bundan muzdaribiz.... Silver da güzel günlerin geldiğini düşünüyorum..... O yüzden 1.80 civarından ilk pozisyonlarımı almıştım.... Şu anda bu senette birilerinin pozisyon aldığını düşünüyorum.... Sonuçta hisse başına düşen kar değeri her geçen gün olumluya gidiyor... Ayrıca B grubunda yer alması , şirketin halka açıklık oranının 30 milyon tl altında kalmasından ötürü..... ve şu anki 2.20 seviyelerinde 30 milyon üstüne çıkmış durumda.... ve yakın bir değerlendirmede , şirket hak ettiği A grubu hisse olmaya gidicek... Yani Spek aşağı çekip buna engel olmadıkça !!! Sonuçta er yada geç hak ettiği değerleri bulacak.... Yatırım süresince büyümesini yaptı ama fiyata yansımadı....
Pozisyonlarımla beklemeye devam edeceğim.... Hayırlısı olsun .....
-------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir...
Hareket başlıyor umuyorum. İnşallah.
Güzeller naz yapar zaten. Sanki 4 liraymış gibi davranıyorsun be güzelim.
a grubu olsa nolurki spekte ve patronda vizyon olmadıktan sonra .endeks 95 000 silver 2.60 endeks 118 000 silver 2.23 ...endeks 1 milyon olunca gecen yılki zirvesi olan 2.60 yeniden olur .
Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir
Peşin hükümlü konuşuyorsun. Biz büyük laf ederiz korkusuna efendice izliyoruz. Kağıt üzmüyor da, senin gibiler üzüyor. Şimdi bu hisse uçarsa burada ne yüzün kalacak. Bir dakika sonrasını biliyor muyuz ne olacağını, nasıl garanti edebiliyorsun.
Yer İmleri