Sayfa 262/969 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. hantal ve işini sağlam kazığa bağlama dürtüsünün getirdiği sıkı mevzuat tutkunluğu iş hisselerini klasik memur anlayışıyla yarışır pozisyonda tutmaktadır.bankasına girdiğinizde hissettiğimiz o yapı aynen buraya sirayet etmiş aras dan ayrılışında aldığı paraya başka bir şirket 1 hafta kepenk kapatır tavanlardı,pehhh...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    Bence su bulanık değil , girişim sermayelerinin yöneticilerinin aklı bulanık .
    Bence Suyu da IS Grubu bulandırıyor . ISGSY yi ben yönetsem bir inekten 10 post çıkarırdım .
    Sürekli aşağı baskılayarak eskileri bıktırmaya çalışıyor olsa da yeni maliyetlerle girenleri arttırıyor .
    Ayrıca Bu devam ettikçe girenlerin eskilerle birlikteliği ile yeni alım sinerjileri ortaya çıkıyor .
    Mesela borsa 12 000 Puan çıkarken biz 6 kademe geri geldik , hesap edin ne kadar ucuz olduk .
    Bu endexte kalınabilir en doğru kağıt bence ISGSY . BORSA Düşerken paraşüt gibi olacak ISGSY .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Bu 31 69 cu kimse artık yıllardır bıkmadı tahtayı bu hale çeviriyor.

4. 66 ya alış girdim bakalım verecek mi?

5.  Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    66 ya alış girdim bakalım verecek mi?
    once bana 67den 40 bin vermesi gerek

6. Verdi, 65e verirse artık 65te de var.

7.  Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Verdi, 65e verirse artık 65te de var.
    Tahtadaki hareketlere bakınca adamlar satmak istiyor gibi geldi. Ben alış girdim sonra benim altıma ilave alışlar yazdılar. Sanki üst kademe kalkacak havası yaratıyorlar ama sonuçta bir hareket yok.

8.  Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Tahtadaki hareketlere bakınca adamlar satmak istiyor gibi geldi. Ben alış girdim sonra benim altıma ilave alışlar yazdılar. Sanki üst kademe kalkacak havası yaratıyorlar ama sonuçta bir hareket yok.
    Hareketler çok ilginç 1-2 kademe alttan girdiğimiz zaman gelmiyor üstten alsak hemen alta veriyor
    Satan vatandaş zararına satıyor hiçkimse karda değil
    Bu fiyatlardan satanın çok daha iyi bir aracı bulmuş olması gerekiyorki bu fiyatlardan satsın eğer böyle birşey var isede fiyata bakmadan alıcı buldumu vermesi lazıımki 3 kademede 200000 bekleyen var neden vermedi
    netice itibariyle birşeyler dönüyor biz malımızın kıymetini biliyoruz baygeorge un dediği gibi mezar vade hatta kıyamet vade bekliyoruz milyonlarca lotu olan iş bankası iş yatırım teknoloji geliştirme vakfı düşünsün

Sayfa 262/969 İlkİlk ... 162212252260261262263264272312362762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •