Sayfa 121/928 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 961 - 968 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Bence zor, yarin bi 4.35 e geri gelir, sonra daha asagi mi kirar yoksa yine yukari mi doner,onemli izlemek lazim,oyle paldir kuldur gidecegini sanmiyorum, ytd.
    4.35 altında neresi sence ..4 00 ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
     Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    Göz göre göre gidiyor alamadım bi türlü... Beyler dolar artışı+gübre sipariş dönemi+tarıma destek politikası ve gübrenin alacağı pay gibi etkenler ile malınıza sahip çıkın.. Ben dipten alamadım bari siz kazanın.. 4 altını görürse aranıza gelirim..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    düzeltme : Göz göre göre gidiyor alamadım bi türlü... Beyler dolar artışı değil (petrol artışı)+gübre sipariş dönemi+tarıma destek politikası ve gübrenin alacağı pay gibi etkenler ile malınıza sahip çıkın..

Haftalık hisse yarışmamız yeniden başladı
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
    alalım tahminlerinizi
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1502839
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by EFT Yazıyı Oku
    düzeltme : Göz göre göre gidiyor alamadım bi türlü... Beyler dolar artışı değil (petrol artışı)+gübre sipariş dönemi+tarıma destek politikası ve gübrenin alacağı pay gibi etkenler ile malınıza sahip çıkın..
    var bu iste bir iş bekleyip görelim, her yerde takas paylaşılmış city nin alış yaptığı, ve pozitif paylaşımlarda artış, büyük ihtimalle gömecekler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. zaten hisse gömük daha ne kadar gömecekler iyice boka battık zaten sblandık kaldık bu saatten sonra bataklık olsa ne olur olmasa ne olur. yanarsa yansın seviyorum beee

6.  Alıntı Originally Posted by doholzede Yazıyı Oku
    var bu iste bir iş bekleyip görelim, her yerde takas paylaşılmış city nin alış yaptığı, ve pozitif paylaşımlarda artış, büyük ihtimalle gömecekler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bu saatten sonra bahar gelmiş ancak gübreyi gömeriz toprağa....gübrenin en çok satıldığı dönemde gömecekler diyorsun...

7. Beklentiler var bu kagitta artık onun için bu düşük seviyelerde gezdirmezler gibi artık ytd

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bu havalarda kağıdın artık toparlaması lazım.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 121/928 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •