Burası ilk hazım yerleri, alanlara baktığımızda beklenti olduğu aşikar. Ben 50 den ziyade 0,55 üstünde dikkat etmeli düşüncesindeyim. Grafik çalışırsa 0,60 - 0,70 - 0,80 yapabilecek durumda . Allah, hayorlısını nasip etsin diyelim.
Burası ilk hazım yerleri, alanlara baktığımızda beklenti olduğu aşikar. Ben 50 den ziyade 0,55 üstünde dikkat etmeli düşüncesindeyim. Grafik çalışırsa 0,60 - 0,70 - 0,80 yapabilecek durumda . Allah, hayorlısını nasip etsin diyelim.
Teknik grafik de destek direnç paylasacak varmi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
Bu hissede teknik hikaye yalnız bana göre gitmek istiyorsa sonraki durağı 52,biliyorsun turizm kan ağlıyor bu hissede 0,80 lerde zarar ettiğimi bilirim ben dönüşe geçince hemen satmıştım habire düşmüştü,en son 35 alıp 34 vermiştim aldığım günlerde uyarı aldılar tek kademe zararla hemen kaçtım nolur nolmaz diye sonra çıkışa geçmişti listemden silmiştim en çok artanlarda gördüğüm için yazıyorum,hissede zararla bekleyenler için inşallah 52yi geçer 60-70-80 konuşulabilir o zamandan beri bekleyenler için inşallah haftaya çıkış devam eder,tekstil ve tacirler satışa devam edecektir tera yapıkredi devam ederse yada yeni birileri el atarsa yola devam eder,bana soracak olursanız alırmıyım?35 ye aldığımda 2 kademede satarım diye düşünmüştüm şuan asla bulaşmam 52 üzerine giderse 2-3 kademe için bakarım dönerse yine almam yine silerim
Kesinlikle kişisel düşüncemdir elinde olana bol şans
Teşekkürler değerli yorumunuz için. Bende beklicem bakalım inş 60 li seviyelere gelir bu hafta
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
Benim tahminim, gidecek olsa Cuma günü operasyonu daha erken başlatıp tavan kapatırdı veya en azından 48 kaldırırdı fakat yapmadı, 46 geri geldi. Ben tekrar çıktığı yerlere geri gelmesini bekliyorum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yer İmleri